Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура за админ във гънгаме

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатура за админ във гънгаме

Мнениеот TtEeRrOoRrAa » 01 Фев 2015, 00:04

Според мене още,не си готов за админ, играй, забавлявай се,направи няколко сигнали за хак и след 2 месеца опитай пак !
Успех!
(beer)
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява! ;)
Аватар
TtEeRrOoRrAa
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: TtEeRrOoRrAa

Мнениеот rk2k » 01 Фев 2015, 04:11

mrmor написа:Първо колега аз имам парола на компа , пък и нали си имам и парола на ника и не обичам някои които и да е да ми сяда на пц то в 2 отделни къщи сме !!! кандидатирах се защото той ми каза че имало в момента кандидатури , чичо ми също играе цс дано да не вземе и той да се кандидатира .......

Последно уточнение ,брат ти пише това :
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - В момента не работя и не се занимаван с нищо и си цъкам цс с приятели ... или в тях или в нас ! Живея в Варна на 21 год. Неомъжен (u) хД "Имам си тайна любовница" (това беше шега)
Ок да оставим че живеете на село или в град ,се е тая ,но ти пишеш че живееш в Добрич ок, а се оказва че живеете къща до къща с брат ти ,който пише че живее в Варна ,а и чичо ви играе CS и ако той е със същото IP и се окаже че живее в Шумен например ,ееееее то ма бая голяма къща ще да имате!
Виж от Добрич до Варна е бая път нали ? Значи някой лъже ,а как ще убедиш някой при това положение, че ти не лъжеш,а брат ти ! Ми ако бяхме хареса ли Брат ти от първия път ,дали щеше да пуснеш и ти кандидатура?Виж стават много съвпадения от който трудно ще избягаш ,може да ставаш за супер админ ,но при положение че брат ти се издънил и никой не го харесва за сега ,не знам дали някой ще ти се довери!Аз лично за тоя твой ник щях да дам ДА и да те подкрепа яко,защото не си създавал проблеми,но ако прибавим и ника на брат ти става + и – = 0 .Затова от мен ПАС.Не може да ме убедиш ,че като имаш брат и сте на по 21 и 23 години ,а не деца да не сте толкова близки ,аз лично не вярвам!
И пак ти казвам посещавай не само сървара,но и сайта и давай демота за хакери ,за да можем да преценим дали ги познаваш!
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот NickMasteR » 01 Фев 2015, 18:36

Не знам какво да мисля и как да гласувам защото съм виждал и двата ника в игра .Може и да е прав че играят от две отделни PC та за това съм ПАС на този етап
Аватар
NickMasteR
Потребител
Потребител

Име в игра: NickMasteR

Мнениеот SEXY_M » 06 Фев 2015, 12:30

Тази тема сте я направили направо на чат!!!
Заключвам до изказване на Главен Администратор.
RK2K. В този раздел се иска мнение а не коментари след всеки пост от нас :)
Аватар
SEXY_M
Админ
Админ

Име в игра: BoT & SEXY_M

Мнениеот Admin » 18 Фев 2015, 10:21

Спорна кандидатура. Затова отива в неодобрени. Постарай се повече и като му дойде времето опитай пак.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Предишна

Назад към Неодобрени кандидатури