Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от Админ DE$$KO

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Оплакване от Админ DE$$KO

Мнениеот NEVIDIM » 14 Мар 2015, 19:22

rapara76 написа:То не е нещо кой знае какво това аз и по лоши неща съм виждал-админ да подсказва с бели буквички е по яко,но не съм някой които търси да закопае друг.

Аз съм подсказвал с бели букви...поради причината,че е бъгната камерата и не се вижда къде е ц4 и просто и казвам къде е...;)
Аватар
NEVIDIM
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: NEVIDIM

Мнениеот kiddo » 14 Мар 2015, 19:33

Добър Вечер ,

Това си е доста сериозно пренебрегване на "Админските права" които са му дадени на това "лице" , Моля малко по-сериозно и за адекватни мерки , защото този човек Вреди на цялата верига , Бях докладвал как изпразва сървъра "дъст 2 онли " Преди 1 месец " Беше ми казано да давам материал "Ето на лице е " Вижте само кандидатурата му как е станал Админ " " Там се вижда кой го е пробутал това "недоразумение" . Ама "Админ " като види "Темата" знам че ще вземе правилното решение (handshake)
kiddo
Потребител
Потребител

Име в игра: stzmans

Мнениеот Fre[a]K » 14 Мар 2015, 20:27

!!!!!!
Последна промяна Fre[a]K на 14 Мар 2015, 21:24, променена общо 2 пъти
SPOKO BRAT IMAM 2 BONA V JOINT (muscle) (muscle) (muscle)
Аватар
Fre[a]K
Потребител
Потребител

Име в игра: nqmam

Мнениеот Fuck Your Head » 14 Мар 2015, 20:32

Fre[a]K написа:Ба ай махайте им правата на такива деца дето не разбират , само изнервят играчите..

ТИ си доста нагъл тип май!
Последна промяна Fuck Your Head на 14 Мар 2015, 23:10, променена общо 1 път
Fuck Your Head
Потребител
Потребител

Име в игра: ~~~~~~~~~~

Мнениеот DESSKKO » 14 Мар 2015, 20:37

NEVIDIM написа:
rk2k написа:Знам че ще получа наказание ,но пред лъжата не се мълчи!
kido защо не качи демото да се види сетуацията ,дали обидата е към някой точно отправена или просто по време на игра админа се ядосъл на свойте или заради провалена атака,някой може да го флашнал,може да не са пазели C4 и просто е изразил своето недоволство с такава обида която не си заслужава качването и! Като си решил да сваляш права на някой по тоя начин драсни на ЛС да те науча как се прави! Жалка история,чак му иска правата :D По тоя критерий ти трябва да си бан парнамент тогава

И ти си прав,но дори и така да е,трябва да си сдържаме нервите...все пак за това сме админи...

RK2K именно поради тази причина го написах.От 5 врътки аз 4 бях във флаш заради някой си,не се оправдавам виновен сам,но просто не се сдържах.....
Аватар
DESSKKO
Потребител
Потребител

Име в игра: както дойде

Мнениеот Miss Dupe 2011 » 14 Мар 2015, 20:50

DESSKKO написа:От 5 врътки аз 4 бях във флаш заради някой си,

Това е публичен сървър!Няма как да очаквате всички играчи да боравят добре с бомбите!Някои сега се учат да играят дори.Постъпката ти не е правилна,но по-важното е ,че си осъзнал грешката си и си се извинил :)
Аватар
Miss Dupe 2011
Потребител
Потребител

Име в игра: FENOMENALNA

Мнениеот kiddo » 14 Мар 2015, 21:45

Излагация , Това е "четвърта врътка " Не му вярвайте на този деско , Просто нямам думи ,някой гледа ли изобщо снимката вижте и логовете в сървъра . Това е недопустимо .Тази грешка продължава да Ви подвежда :x . Изразява своеволия на правата си , както казах (преди време) този Ви, изпразни сървъра защото нямаше настроение . Това е моята теза . Действия чакаме и това е общо взето :)
kiddo
Потребител
Потребител

Име в игра: stzmans

Мнениеот DESSKKO » 14 Мар 2015, 21:55

kiddo написа:Излагация , Това е "четвърта врътка " Не му вярвайте на този деско , Просто нямам думи ,някой гледа ли изобщо снимката вижте и логовете в сървъра . Това е недопустимо .Тази грешка продължава да Ви подвежда :x . Изразява своеволия на правата си , както казах (преди време) този Ви, изпразни сървъра защото нямаше настроение . Това е моята теза . Действия чакаме и това е общо взето :)

Хахахаа кажи кога сам бил изпразнил сървъра бе смешен,защо не качи демо или снимка тогава та да се види.
Аватар
DESSKKO
Потребител
Потребител

Име в игра: както дойде

Мнениеот awaq » 14 Мар 2015, 22:58

Нека да не говорим на наизуст качвате демота и пак си говорим за сега виждам само 1 снимка :)
But no matter what someone did or what we think someone has done we always have to treat him with respect. We have come a too long way as a civilization to just abandon this principal.
Аватар
awaq
Потребител
Потребител

Име в игра: спрях да играя

Мнениеот wihyr » 15 Мар 2015, 00:10

Офтопик:
Снимало момчето,че и тема пуснал хахаха ти си много смешен бе честно направо ме убивате по някой път.
Жалки опити,когато си пусне кандидатурката всеки да му даде"ЗА",какво да коментирам просто.Мазна работа.
Изображение
Аватар
wihyr
Потребител
Потребител

Име в игра: wihyr-a

ПредишнаСледваща

Назад към Други