1) http://dox.bg/files/dw?a=d66ef9400d
2) ТТТТТ
3) http://prikachi.com/images.php?images/931/8008931o.png
4) Причината поради която гo докладвам е, че флашва съотборниците си умишлено
П.П. : Позволих си да направя 4 точка, коята се отнася заради причината поради която докладвам дадения нарушител, частта, когато играча теамфлашва е точно в края на демото.
Дъст2 "отборен флаш"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Superstar
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: superstar.#
Re: Дъст2 "отборен флаш"
за 2 пъти нарочен тиймфлаш какво искаш да го правим,айде малко по сериозно оплаквате се за щяло и нещяло не мисля че цялата игра ти зависи от тези 2 пъти в които си бил нарочно флашнат
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
Vito написа:за 2 пъти нарочен тиймфлаш какво искаш да го правим,айде малко по сериозно оплаквате се за щяло и нещяло не мисля че цялата игра ти зависи от тези 2 пъти в които си бил нарочно флашнат
Искам да се предупреди играча от админ, да му се каже, че ако още веднъж бъде видян да теамфлашва си изяжда бана и толкова..
- Superstar
- Потребител
- Име в игра: superstar.#
Това често се случва и затова предлагам, няма ли начин да не ни хваща флаша от един теам , където сме?
Например някои мета флаш на мен от моя отбор и той да не ме хване.
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
-
Vito - Потребител
- Име в игра: Vito
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Аз също сам ЗА да се наказват такива играчи(за флаш тим,за обиди и т.н)когато няма админ в сървъра,а и забелязвам напоследък от страна на някой админи че се прави разлика между играчите,което не създава добър имидж на веригата.За някой играчи които правят грешки админите си затварят очите,а за други веднага се предприемат необходимите мерки...
ПС:Моля коментара ми да не бъде изтриван докато не го види АДМИН,и ако има някакви въпроси да ми пише в skype.Благодаря за вниманието
ПС:Моля коментара ми да не бъде изтриван докато не го види АДМИН,и ако има някакви въпроси да ми пише в skype.Благодаря за вниманието
-
DESSKKO - Потребител
- Име в игра: както дойде
DESSKKO написа:Аз също сам ЗА да се наказват такива играчи(за флаш тим,за обиди и т.н)когато няма админ в сървъра,а и забелязвам напоследък от страна на някой админи че се прави разлика между играчите,което не създава добър имидж на веригата.За някой играчи които правят грешки админите си затварят очите,а за други веднага се предприемат необходимите мерки...
- kiddo
- Потребител
- Име в игра: stzmans
valkata12 написа:Това често се случва и затова предлагам, няма ли начин да не ни хваща флаша от един теам , където сме?
Има плъгини No Team Flash
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
DESSKKO написа:Аз също сам ЗА да се наказват такива играчи(за флаш тим,за обиди и т.н)когато няма админ в сървъра,а и забелязвам напоследък от страна на някой админи че се прави разлика между играчите,което не създава добър имидж на веригата.За някой играчи които правят грешки админите си затварят очите,а за други веднага се предприемат необходимите мерки...
Подкрепи думите си с доказателства.
По темата - неоснователно оплакване.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2