Здравейте. Ако може всеки да хареса групата и да я сподели:
https://www.facebook.com/groups/4594024 ... 2/?fref=ts
Групата е ЗАТВОР ЗА АКУШЕРКАТА ОТ СОФИЯМЕД!
Моля споделете!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Моля споделете!
Последна промяна JIeBckar4е на 25 Апр 2015, 19:16, променена общо 1 път
-
JIeBckar4е - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: JIeBckar'-|e
Re: Моля споделете!
Извинявай, че те поправям, но не е от Токуда, а от София Мед.
И аз съм да бъде осъдена и да си плати за това отвратително деяние.
И аз съм да бъде осъдена и да си плати за това отвратително деяние.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Като искаш толкова да отива в затвора,правиш си 1 плакат и отиваш пред съдебната(и това няма да има ефект).Нито ти,нито групата ще направят нещо,нито ще повлияят на акушерката.
Айде малко по сериозно...групи у фейса по такъв въпрос да ги качваш в CS сайт.Добрееееееем гений.
Айде малко по сериозно...групи у фейса по такъв въпрос да ги качваш в CS сайт.Добрееееееем гений.
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Не гледате новини, а говорите съгласен съм да има наказание, ама не може да работи 24 часа, човек ще откачи.
Не виждате ли, че акушерките са малко и работят по цял ден.
Седите си от стола и обсъждате, ами ако и вие работехте по 24 , както казаха това не е там да охраняваш и да си поспиваш!!! Дори това не е форум за такива работи и ние не сме съдии да казваме кои в затвора, и кои навън
Седите си от стола и обсъждате, ами ако и вие работехте по 24 , както казаха това не е там да охраняваш и да си поспиваш!!! Дори това не е форум за такива работи и ние не сме съдии да казваме кои в затвора, и кои навън
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
valkata12 написа:Не гледате новини, а говорите съгласен съм да има наказание, ама не може да работи 24 часа, човек ще откачи.
За първи път съм съгласен с теб.
Отговорност трябва да се търси и на собствениците на болницата. Трябва и те да го отнесат, но както знаем в БГ това няма да стане.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:valkata12 написа:Не гледате новини, а говорите съгласен съм да има наказание, ама не може да работи 24 часа, човек ще откачи.
Отговорност трябва да се търси и на собствениците на болницата. Трябва и те да го отнесат, но както знаем в БГ това няма да стане.
Аз пък не съм съгласен с теб Какво е виновна болницата , на тая ако не и се работеше и виждаше , че не може да работи там щеше да напусне. Просто жената е с психични отклонения Болницата кво е виновна ? И вие съдите без да помислите
-
appearance - Потребител
- Име в игра: SnailS appearance ;)
Виновна е защото и позволява да работи по 2 смени една след друг за смешни пари. То е ясно, че жената има проблеми, ама те са възникнали благодарение на милата ни държавица, управниците и болницата. Никой не се опитва да я оправдае - то как да оправдаеш такова нещо, ама трябва да се направи и нещо, с което да се предотвратят следващи такива случай. Нея като я бутнат в затвора или някоя клиника с нищо не се спира следващ такъв случай, от следващата такава акушерка, която работи по 2 смени или на 2 места за 500-600лв общо.
Faster, бачкай 10-20 години на такива смени да те видим на какво ще приличаш после. Пак ви казвам не защитавам жената, дори напротив, ама говорите наизуст...
Faster, бачкай 10-20 години на такива смени да те видим на какво ще приличаш после. Пак ви казвам не защитавам жената, дори напротив, ама говорите наизуст...
Последна промяна shit happens на 25 Апр 2015, 11:50, променена общо 1 път
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
Вече на всякъде е така , ама като не мой да се справя с нервите си , да не ходи . Ние също сме работели по две смени една след друга , че някои колеги и по три ама не сме превъртяли , че да пребием някой . И двете страни са виновни да , но това е положението при частниците , че гледат тяхната да върви , а работниците да се спасяват . Ама да удряш така дребосъка това не е само заради 24 часова работна смяна , туй не знам какъв акъл трябва да имаш в главата , че да го направиш . В днешно време всеки частник изстисква работниците си като лимони до последната им жизнена капчица и после ги хвърля на боклука . То за това на мен като ми кажат ще работиш две смени една след друга аз им казвам пък да си търсят друг дивак и си хващам пътя и се прибирам нито да ме глобили ни са ми мрънкали . Колкото повече им позволяваш да те мачкат , толкова по - зле става за теб !
- Faster
appearance написа:Admin написа:valkata12 написа:Не гледате новини, а говорите съгласен съм да има наказание, ама не може да работи 24 часа, човек ще откачи.
Аз пък не съм съгласен с теб Какво е виновна болницата , на тая ако не и се работеше и виждаше , че не може да работи там щеше да напусне. Просто жената е с психични отклонения Болницата кво е виновна ? И вие съдите без да помислите
Като започнеш да работиш тогава ще видим, сега нямаш опит за да се изказваш. Не може на такава работа да си 24 часа, като ти късат нервите плачещи бебета /което е нормално/ а и физически си скапан
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Админ ти направо си за адвокат Направо я оправда тая ,дано не ти се налага да ти гледа детето някога !
А тия трябва да им се издаде пилотски книжки за самолет а?
http://vbox7.com/play:c8ea8c97b6
И те са били изморени от работа и изнервени! А?
Само публични наказания в центъра на София и ще се оправим за 1 година ! Гаранция!
А тия трябва да им се издаде пилотски книжки за самолет а?
http://vbox7.com/play:c8ea8c97b6
И те са били изморени от работа и изнервени! А?
Само публични наказания в центъра на София и ще се оправим за 1 година ! Гаранция!
-
rk2k - Потребител
- Име в игра: rk2k
21 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3