Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Кандидатура За Админ

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Кандидатура За Админ

Мнениеот zxcv ;> » 04 Май 2015, 16:56

Мнението ми няма да се различи от предното в предишната ти кандидатура:
zxcv ;> написа:Аз съм против. Причините не са лични и те са: Лошо държане, куп нарушения в миналото във форума и сървърите, прекалено голямото самочувствие, което дразни обстановката и кара играчите да те обиждат - тоест ти ги провокираш. Аз съм сигурен, че от хакери разбираш, но ние не търсим админи само заради това, успех!

Ще добавя само едно. Вълкът козината си мени - нрава никога!
MORTAL написа:Рядко пиша по кандидатури, ако пиша е за да дам "Не", поради не спазване на условията за кандидатстване. Но тук ще дам "За". Кидо има подкрепа от голяма част от колегите, заради играта в сървърите. А колкото до държанието там и тук във форума, това може би ще се промени ако му се даде шанс.

И коя е тази "голяма част от колегите", защото аз и в тази и в другата кандидатура не виждам подобно нещо?
Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо ...
Аватар
zxcv ;>
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: vijdam va dvoino ;x

Мнениеот Георги Илиев - ВИС » 04 Май 2015, 17:49

Офтопик:
тоя се подиграва с вас, ви права ше му давате

http://www.csmegagaming.com/forum//view ... 9&start=10

Мнениеот dzak » 06 Яну 2015, 01:36
Ще ми кажат, че отново си пробутвам приятелите, но ще спомена, че това няма да е първия играч, който с поведението си е провокирал не един и двама и има права в сървъра. От мен има За - знае какво се прави и ще се справи.

Re: Кандидатура За Бъдещ Администратор

Мнениеот Vito » 06 Яну 2015, 08:58
Приятелче ми е лошо от него не съм видял,и като игра и като държание,вярно е провокират ли го понякога избухва,но напоследък когато го засека в сървърите се държи учудващо добре,ясно е че е добър играч и разбира от хакери, давам моето ЗА.

вижте подписа на тоя - memberlist.php?mode=viewprofile&u=4211
Последна промяна dzak на 05 Май 2015, 01:51, променена общо 1 път
Причина: Нямаш право да пишеш в кандидатурите за админ !Прочети правилата на форума !
Аватар
Георги Илиев - ВИС
Потребител
Потребител

Име в игра: _)_

Мнениеот Roger » 04 Май 2015, 19:05

През годините тук съм видял да се дава шанс на какви ли не хрисими и възпитани потребители,които така или иначе не успяха да се справят с длъжността админ.
1) kiddo разбира и владее тази проста игра.
2)Много добре знае кога прави лошо и кога добро впечатление,тоест вменяем е,следователно може да прецени кое е добро и кое лошо ( значи,че ако прави лошо няма да е админ)
3) Ако не се даде шанс има вероятност простотиите да продължат,колкото и земно да ви звучи това изказване.
Но най важното е че разбира от играта и се е постарал да си пусне кандидатура.Всеки се ражда добър и само околните могат да променят това.
Аватар
Roger
Потребител
Потребител

Име в игра: Roger

Мнениеот restless » 04 Май 2015, 22:09

Kiddo , аз не мисля, че имам право на глас, но колкото си добър толкова си и арогантен и проблемен.
Ако се държиш като хората, равен няма да имаш, но аз имам опит с хора като теб, това да дразниш другите просто ти доставя удоволствие. Люси ще реши, но според мен права трябва да си админ само ако си с перманентен gag.
LAST NAME EVER FIRST NAME GREATEST :3
Аватар
restless
Потребител
Потребител

Име в игра: restless`

Мнениеот m3ry.jane » 04 Май 2015, 22:42

Офтопик:
rk2k написа:... за да си админ не трябва да се гледа с какъв нрав си,а дали разбираш от играта ,дали си редовен и как се справяш с това да няма хакери! А не да ли някой става за послушник и да "боготвори старите кучета " и на Админ да се чуди от коя страна на бузките да го целуни за жалките си права,а в игра да е пълен БОТ ! ...

До някаква степен трябва да си и добър играч, но не и играта ти да е на първо място в приоритетите ти след като станеш админ. И добрите играчи грешат, няма застраховани.. Трябва и добро отношение към всички! Все пак не играем срещу ''зверове'', а срещу хора.. Внимание трябва да се обръща на всяко едно оплакване от играчите. А не да гледаме на нас да ни е добре, пък това, че някой се оплаква да не ни вълнува..
Относно кандидатурата съм ПАС.
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот SNAIP » 05 Май 2015, 00:03

Roger написа:През годините тук съм видял да се дава шанс на какви ли не хрисими и възпитани потребители,които така или иначе не успяха да се справят с длъжността админ.
1) kiddo разбира и владее тази проста игра.
2)Много добре знае кога прави лошо и кога добро впечатление,тоест вменяем е,следователно може да прецени кое е добро и кое лошо ( значи,че ако прави лошо няма да е админ)
3) Ако не се даде шанс има вероятност простотиите да продължат,колкото и земно да ви звучи това изказване.
Но най важното е че разбира от играта и се е постарал да си пусне кандидатура.Всеки се ражда добър и само околните могат да променят това.

Много точно казано!
Допълвам, че се търсят сървър админи, а не членове на NASA. В момента веригата изпитва остър недостиг на админи.
Какво толкова му има на kiddo ?! Качеството в играта, е основна предпоставка за качество в преценката! Лично аз достатъчно се нагледах на грешни банове, а именно от тях идва отливът на хора! И не на последно място,
превишаването на правата. Банове за несъществуващи в правилника причини и т.н.

Офтопик:
rk2k , сега видях написаното от теб. Съгласен съм!
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот m3ry.jane » 05 Май 2015, 00:22

Офтопик:
Когато видя нередност аз се оплаквам следвайки образеца който е зададен в форума, а не си ''затварям очите''. :)
А това кой как процедира, мен много много не ме вълнува.. Аз си гледам в моята паница, защото аз нося отговорност за това което правя и не правя. Всеки един трябва да си поема последствията от действията/бездействията си.
В предишното ми мнение, никъде не съм споменала от кого с какво впечатление съм. Както си написал: не се познаваме лично, че да правим някакви крайни заключения за личностите ни. Но съм на мнение, че повечето от хората зад компютрите са такива каквито са и в живота. Хората точно във виртуалния свят си показват истинската същност. А в живота извън интернет всеки си слага някаква ''маска'' и си мислим, че са такива, за каквито са се представили в началото. Като падне маската им ''такъв шамар получаваш'' та да се чудиш дали е същия човек, който познаваш..
Аватар
m3ry.jane
Потребител
Потребител

Име в игра: m3ry.jane

Мнениеот rk2k » 05 Май 2015, 00:45

...
Последна промяна dzak на 05 Май 2015, 01:50, променена общо 2 пъти
Причина: Fox получава форумно предупреждение за непрекъснат спам в темата с кандидатури за админи, в която няма право да пише.
Изображение
Аватар
rk2k
Потребител
Потребител

Име в игра: rk2k

Мнениеот MARTIN4) » 05 Май 2015, 21:31

Офтопик:
Вие сте луди бе хахахахаха ще кажеш че се избира член за първите стъпки на луната хахахах
Последна промяна dzak на 05 Май 2015, 22:38, променена общо 1 път
Причина: Нямаш право да пишеш в кандидатурите за админ !
Аватар
MARTIN4)
Потребител
Потребител

Име в игра: MOB MARTIN4)

Мнениеот DINO BG » 05 Май 2015, 23:54

НЕ!
Надявам се Админ да ти даде шанс, да ти видя сеира

Дзаки тея дето спамят с + що не ги наказваш (giggle)
Лъва и мечката са по - силни, но вълкът никога не играе в цирка ! ! !
Аватар
DINO BG
Потребител
Потребител

Име в игра: DINO BG

ПредишнаСледваща

Назад към Неодобрени кандидатури