Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Неоснователен бан!?

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Неоснователен бан!?

Мнениеот HITLER » 17 Май 2015, 13:40

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:1
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратора: admin
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 1
5. Разяснение: За пореден път пускам оплакване за некоректен бан от заблудени админи ... този път дори не съм разбрал, че са ме баннали докато днес не се опитах да вляза в сървъра, проверих и установих, че съм баннат заради аим хак (смехотворно).Хронологията е показала, че са ме баннвали за много неща (предимно обиди :Д), но НИКОГА за използването на забранени средства (може да се потвърди от други админи).Моля да бъде разгледано демото и взето справедливо решение! :)
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=697cf3dfbc
7. Сървърът, в който е направено доказателството: РАТС
Аватар
HITLER
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: HITLER

Re: Неоснователен бан!?

Мнениеот Admin » 17 Май 2015, 21:01

Този ник няма бан. Това не е мапа от бана ти. Аз те баннах, направи прекалено добър резултат, но като излязох спря да взимаш килове и почти веднага излезе.
А с обръщението заблуден админ няма да стигнеш до никъде.

п.п. А и демото е на ник 11
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот appearance » 17 Май 2015, 21:22

Ахахаха :Д как тоя ще го мислите за хак , ахахахаха тоя го садвам на лягане и на ставане :Д Но нее хак ;) Просто много ви бие по главите :)
Аватар
appearance
Потребител
Потребител

Име в игра: SnailS appearance ;)

Мнениеот HITLER » 17 Май 2015, 21:32

Не бях сигурен за мапа и демото защото не съм разбрал кога си ме баннал!И от кога да правиш добър резултат е наказуемо!?Заблуден си е доста на място (не съм го използвал с обидна цел) и това се потвърди от резултата!Ламер мерси за подкрепата, но не лъжи хората, че следващия път като се засечем в Ратс, ще ти бия само на теб глави :D
Аватар
HITLER
Потребител
Потребител

Име в игра: HITLER

Мнениеот appearance » 17 Май 2015, 21:53

HITLER написа:Не бях сигурен за мапа и демото защото не съм разбрал кога си ме баннал!И от кога да правиш добър резултат е наказуемо!?Заблуден си е доста на място (не съм го използвал с обидна цел) и това се потвърди от резултата!Ламер мерси за подкрепата, но не лъжи хората, че следващия път като се засечем в Ратс, ще ти бия само на теб глави :D

Axaxaxaxa не ме смей :Д
Аватар
appearance
Потребител
Потребител

Име в игра: SnailS appearance ;)

Мнениеот Admin » 18 Май 2015, 13:38

HITLER написа:Не бях сигурен за мапа и демото защото не съм разбрал кога си ме баннал!И от кога да правиш добър резултат е наказуемо!?Заблуден си е доста на място (не съм го използвал с обидна цел) и това се потвърди от резултата!Ламер мерси за подкрепата, но не лъжи хората, че следващия път като се засечем в Ратс, ще ти бия само на теб глави :D

От както като изляза да те гледам спря да взимаш килове. На другия ден беше с ник 11 и те питах ти ли си играл с 1 вчера а ти каза, не. Сега се жалваш а нямаш и демото, резултата е ясен, аз съм бил прав.

appearance написа:Ахахаха :Д как тоя ще го мислите за хак , ахахахаха тоя го садвам на лягане и на ставане :Д Но нее хак ;) Просто много ви бие по главите :)

имаш две предупреждение, не ти добавям ново за да не те банна, но това няма да е за дълго.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Правилни банове