Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Оплакване от BARCELONA

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Оплакване от BARCELONA

Мнениеот Schweppes » 18 Май 2015, 22:27

1. Вашият nickname, с който сте били провокирани: na shmeko da mu glutnete falosa
2. Вашето IP: -
3. Nickname на администратора: B A R C E L O N A F A N
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): Още от първите ми минути в игра без никаква провокация от моя страна господинчото реши да се заяде с мен и смени ника ми, след което бях гагнат.. отново без причина.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): ^ Само ващо няма оправия.. Цял свят използва думата "фалос" () в всички сфери на общуване само в легендарната MEGA не може.. хахаххаха.. Жал ме е за вас и вашите фантазии. Всеки които мисли трезво, без да се поддава на детските си фантазии за едно свято, неповторимо, нереално място за игра като MEGA би се съгласил с мен че в ника ми няма нищо лошо.. а и можеше въпросния чичко да ми каже да си сменя ника след като вижда нещо .. и аз не знам какво в него.
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=41206a6b8a
7. Сървърът, в който е направено доказателството: Classic

НАДЯВАМ СЕ Admin ДА ВИДИ ТАЗИ ТЕМА И ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ КЪМ ПОЛОЖИТЕЛНО В ТАЗИ '''ВЕРИГА'', благодаря.
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
Schweppes
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Нямам

Re: Оплакване от BARCELONA

Мнениеот MORTAL » 18 Май 2015, 22:30

Защо не си сложи ник "gultam falosi", щом цял свят я ползва тая дума? Темата заминава в коша.
Аватар
MORTAL
Администратор
Администратор

Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...

Re: Оплакване от BARCELONA

Мнениеот Admin » 19 Май 2015, 06:39

Админ също видя темата и не подкрепя подобни изцепки на играчите. Админа е направил това което щях да направя и аз. И на нас ни омръзва да повтаряме едно и също и резултата да е един и същ.
Хайде да има малко уважение за да получите и вие същото.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Назад към Други