искам да видите това демо. Прехвърлете до средата и малко повече и вижте играча .....
Дали това е лаг или спеед, имам и снимка на ип ако трябва.
http://dox.bg/files/dw?a=5b8a120a68
спеед ?
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
- valkata12
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ,
Re: спеед ?
Възможно е да е speed, въпреки че в демото не се вижда ясно хак ли е не е ли.. Пингът му не е падал под 40 и може да му е лагнало в този момент. Би трябвало някой от вас да излезне spec и да го гледа, ако е бил съмнителен, затова нищо не може да се каже, можем само да предполагаме.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Curkata написа:Възможно е да е speed, въпреки че в демото не се вижда ясно хак ли е не е ли.. Пингът му не е падал под 40 и може да му е лагнало в този момент. Би трябвало някой от вас да излезне spec и да го гледа, ако е бил съмнителен, затова нищо не може да се каже, можем само да предполагаме.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Не съм гледал демото,но мога да кажа,че когато има speed стъпките се чуват,а когато има пинг не се чуват стъпките на играча или са някак неестествени (поради пинга и разминаването на звука с реалността)
-
Roger - Потребител
- Име в игра: Roger
Roger написа:Не съм гледал демото,но мога да кажа,че когато има speed стъпките се чуват,а когато има пинг не се чуват стъпките на играча или са някак неестествени (поради пинга и разминаването на звука с реалността)
Изгледай демото, защото не може да се прецени играча излизаше от една дупка клекнал и се чува само как пада долу от терасата при която беше дупката. Да не ви бавя превъртете на 06:38 !!!
Изгледах го пак и мисля, че е спеед, защото той падна твърде далече от терасата демек се е изстрелял, а ако скочи ще се види или разбере.
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
5 мнения
• Страница 1 от 1