1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming преди HoBaK сега os ! h a x x O !
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/32
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming от доста
4. От колко време играете ЦС.5 години
5. Предишен опит като Админ.Да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.колкото мога
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/дуст2
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming 3ащото ми харесва сървъра и искам да помагам заедно с останалите в борбата срещо хакерите ..
9. Скайп за обратна връзка.Лс
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming 4-5
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/5
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.На 32 години живея в град Варна ..
НОВО 13. НОВО 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите?Запознат съм.
Кандидатурa за админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
Кандидатурa за админ
Последна промяна History на 26 Юли 2015, 20:00, променена общо 1 път
-
History - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Pls_ânakonDa
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
Re: Кандидатурa за админ
Има доклади значи разбира от хакери,редовен е не е конфликтна личност,но не гони баланса в сървъра!
ПАС!
Успех!
ПАС!
Успех!
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
TtEeRrOoRrAa написа:Има доклади значи разбира от хакери,редовен е не е конфликтна личност,но не гони баланса в сървъра!
ПАС!
Успех!
Теро какво е това "Не гони баланса"? Това е глупост измислена от някой който CS за него е да влезне да поиграе 30 мин ,да направи полужителен статс от 11 на 9 и да си легне горд Баланс има зададен като Автобаланс от самата игра и всеки сървар го има тоя баланс ! Знам че ще ми говорите за баланс за силата на отборите ,но ще ви оборя веднага ,как преценявате кой е добър за да го местите него за баланс ? Масово от про играчите имат любим теам например Терор и му е супер удобно да играе с АК ,така местиш го CT той почва да се коси ,ботляците пък започватда да се местят 2 ,а пък другите ботляци почват да лефват ! И къв е смисъла да правите баланс , лично аз ми е кеф да играя срещу силен теам ,защото като почна да им обръщам играта в полза на моя теам ,те изпадат в паника и почват стават тихи ,ма много тихи Да преместиш играч заради глупоста на някой измислен герой който го написъл като НАЙ- ТЪПОТО ПРАВИЛО измислено някога ,трябва да си по тъп и от него!!!
А Човека иска да е админ ,а не балансьор нали? И всяка вечер играя в сървар където по някое време се съберат силните в един теам и за бързо направят 10 на 0 ,но след час игра тоя теам завършва 18 на 28 Баланса е самите играчи дори по слаби да се надъхат и тогава да ти пикам на баланса .
Та тая простотия с балансите я спрете възможно най бързо ,защото бота си е бот ако ще да е в теам с 15 про играча и пак ще има статс итрицателен
Аз лично искам да играя с баланс те да са 14 а ние 10 ,тогава правя по 55 - 60 на 20 колкото са повече противниците толкова съм по добър . А бота който реве за баланс маланс ,той винаги на 5 мин . пише say:/ server и ходи да играе Rats защото и тима му да мачка той пак пръв ще умре или 5 врътки няма да види и противник ,защото е зад някой кашон и чака
Последна промяна SNAIP на 27 Юли 2015, 19:46, променена общо 1 път
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.
Причина: 10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ.
-
Sik - Потребител
- Име в игра: Sik
Причината да получиш едно голямо Против от мен е.
Мързи те да на пишеш кандидатурата и си я копирал от предишната си...
Мързи те да на пишеш кандидатурата и си я копирал от предишната си...
Офтопик:
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Ще ти дам шанс да се докажеш и като админ. Пиши в скайп за подробности.
п.п. След проверка на ип-то и разговор в скайп си промених мнението. Според мен не си човека за който се представяш а за 32 годишен да не говорим.
п.п. След проверка на ип-то и разговор в скайп си промених мнението. Според мен не си човека за който се представяш а за 32 годишен да не говорим.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури