Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Yeah...right!

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Yeah...right!

Мнениеот Adanos » 20 Авг 2015, 18:38

Защо няма демо, снимка или IP на потребителя? Много се съмнявам, че този Yeah е същият който е админ в класик сървъра. Админа Yeah е 30+ години, със сигурност ( има хора тук които го познават лично) и никога не съм го засичал да се държи непристойно към някой от играчите в сървърите. Най вероятно някой е копнал ника му и си прави лоши шеги.
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: k

Мнениеот Sik » 20 Авг 2015, 18:41

Приятел това където искаш няма да стане! Да се създаде отделен Екип за цензура ,това си е просто лудост ,защото знаеш в какво ще се превърне тука в сайта ,А? Ужас ще стане от оплаквания !!Първо си има админи за тая работа оплаквания дирекно на тях ,защото и да качиш демо тука няма да последва наказание ! За това че ти искаш спокойствие като играеш или не четеш простотията на глупаците или си спираш чата или псуваш и обиждаш и ти до дойде админа и да ви бие по един гаг или правиш като мен супер ефикасно нещо ! Почваш на наглия тип да пишеш не обеснения ,а само " мри там" и той почва да се скапва след 2-3 мин ,а след 3 дена ще кача кога ти пишеш :D Цаката е ти да го издразниш и да почне да се повтаря , затова почвай с "Мри Мри" и гледай ефекта ,иначе няма кой да ти направи Екип Цензура. Ако не те устройва това което ти написах спираш да играеш Cs и започваш с Супер Марио и няма кой да те нерви ,за жалост гаден факт ! Ингнорирай глупаците и си играй ,псуването и обидите няма да спрат НИКОГА!!!!!!!!!!!!
Аватар
Sik
Потребител
Потребител

Име в игра: Sik

Мнениеот Yeah » 20 Авг 2015, 19:14

Психиатрията Go Go (giggle). Ей за това ти се радвам и не само аз в сървърите (blush) Щото ни забавляваш (party) Админ да сложи лога да се види от какво откачаш толкова :D Макар че е ясно щом не си сложил демо ,снимки... колко ти изнася да ги има ;) Но за това ти се радвам аз поне, мисля и Анимал и другите редовни - Щото си FENNN (rock) Маи си ми сърдит за вчера и оня ден :( Обещавам няма повече,даже ще идвам на нож да си ме килваш за да не те загубя ;(

Иначе логове с твои изцепки по мои адерс има доста и от вчера и от оня ден...но аз ти се радвам и не плачкам (heidy)
И стига ме пращай 15год назад,не че не искам да съм на 15 ама ето и хората ти казват че съм на повечко и аз се ти казвам да ми звъннеш по skype и ти все не искаш (emo) Цветнйчко стана но ти така ми действаш на мен (party) (party)

Аааа и BTW още не се е родил тоя дето ще ми каже дали да му пиша или не в играта,особено след като си пиша най - нормални неща и закачки ;) Ако ти от 2 думи изтрещяваш и си тръшкаш PC и пишеш дисертации за пореден път не е мои проблем ;) Лабилна психика , не знам какво е но си е в твоя телевизор ;)
Аватар
Yeah
Потребител
Потребител

Име в игра: Yeah`

Мнениеот Yeah » 20 Авг 2015, 21:06

Т''ва даже няма да го чета :D За твое инфо само, понеже съм те дразнил тенденциозно цяло лято...месец и половина не бях в BG от една седмица съм тук... zLeeee ;)
Аватар
Yeah
Потребител
Потребител

Мнениеот Yeah » 20 Авг 2015, 21:41

Дишай дълбооко и се усмихвай повече :) Аз чакам да видя нецензурните си думи :) И престани да ме следиш цял ден дали съм в игра или не.. не хапя само си пуцкам :P Ами замисли се малко защо всички нещо не могат да те разберат тебе. Kато те килна 5 пъти и ти напиша и една усмивка даже и се почва някакви странни излияния и повтаряния че съм на 12 год,как няма да се скъсвам от смях кажи ми ;) Ето за такова поведение се ползва думата сад,и тия романи дето ги праскаш тука и в ЦС после ела ми кажи че нямало емоции в ЦС :) Тебе ако те избъзикам както се бъзикаме с другите като се бием ..Анимал.Електра,Борн,muxaxa, и десетки други ти ще оревеш света..! Дишай малко и по весело ;)
Аватар
Yeah
Потребител
Потребител

Мнениеот Sik » 20 Авг 2015, 23:14

Виж сега ,аз не разбрах че е действаш админ ,а си помислих че някакво лапе ! Щом въпросният ти дразнител е админ най-лесно беше да му направиш едно демо или снимки на това което ти е писал и щеше сега да мълчи като п....ка нали?
Но така със свободен текст няма кой да го накаже ! Направи му демо и нещата ще се решат ,качваш ги в раздел оплакване от админ и там има величия който ще го смъмрят и готово,ако не, може и да не е вече админ ако продължи да се прави на отворен ! За това не пиши тука ,а действай ако ти се занимава !
Аватар
Sik
Потребител
Потребител

Име в игра: Sik

Мнениеот SNAIP » 20 Авг 2015, 23:15

Моля, оплакващият се да се придържа към правилата. Вече разбра, че се касае за админ така, че те съветвам да избистриш и синтезираш оплакването си, като го подкрепиш със съответните доказателства, кратко и ясно написани.
Виж образеца: viewtopic.php?f=49&t=233
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Пенсиониран от CS 1.6
Аватар
SNAIP
Администратор
Администратор

Име в игра: SNAIP

Мнениеот Admin » 20 Авг 2015, 23:42

Ок, кажи дата и час а аз ще кача логовете, ако си прав ще има последствия.
Изображение
CS MegaGaming във
Изображение
Изображение
Аватар
Admin
Администратор
Администратор

Име в игра: demon

Мнениеот Yeah » 21 Авг 2015, 00:11

Е чак толкова не те обичам че да те дебна из сървърите дали си там и да идвам при теб хахаха :D Какви провокации какви наказания аз нямам права никъде освен в класика хахаха :D Дай ги тия провокации де... ! Какви месеци какво чудо си търпял хаха, преди малко ти казах че месец и половина не съм влизал в ЦС повече от 3,4 пъти за по минутка :D Да не те занимавам ли хахах, хайде ела ми забрани да се смея като те бия като тъпан хахаха :D
Това че теб те е яд колко си слаб си е твои проблем не мои и ревтуниш като малко детенце,хйде забрани ми да влизам и в ДМ и ГГ щото ти си там да не ти нарушавам вътрешният мир :x (heidy)

Извинявай за това долу в левият ъгъл на снимката..помниш ли как ревеше че съм хакер и к'во ли не беше! Еми хайде да спра да ти целя главичката щото ти може да скочиш от прозореца ли? За някои дето няма чувства в игра в нета сякаш дооооооста си чувствителен!!! Но аз все още те харесвам (angel) (happy)

http://prikachi.com/images.php?images/730/8311730Q.jpg
Аватар
Yeah
Потребител
Потребител

Мнениеот Yeah » 21 Авг 2015, 00:25

Психически тормоз- Ти си в Матрицата човече хаха :D Я се стегни малко ,че те 10 год момиченца дето играят тука не плачат като тебе. Аз ако знаех че мога да докарам човек до нервна криза,психическо разстройство,самоубийство в ЦС сам ще го изтрия ;) Sorry ама утре като те бия,заколя или каквато и да е ситуация при което на мен ми е забавно пак ще се хиля, така като всички се хилят, забавляват,базикът в играта- за което и са влезнали...! Другите дето мене ме тровят като ме килват и аз тях ,сигурно всички трябваше да сме по лудниците щом е такъв тормоз да гледаш картинки във вас пред монитора и да си пиеш кафето или бирата.
Аватар
Yeah
Потребител
Потребител

Следваща

Назад към Други