1. Вашият nickname: -
2. Вашето IP: -
3. Nickname на администратора: Discipline | Careful
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): viewtopic.php?f=2&t=7027
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): kick без причина
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: http://dox.bg/files/dw?a=72c7d3440d
http://prikachi.com/images.php?images/795/8347795G.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството: d2
Едит: току що получих необясним бан - http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=760
http://dox.bg/files/dw?a=e9e16a2c01
http://prikachi.com/images.php?images/822/8347822n.jpg
Дори не разбрах какъв точно е проблема, доколкото успях да схвана моят ник (Pavel Hristov) това било и името на админа. Играя от няколко години Counter strike 1.6 и никога досега не съм се сблъсквал с такова нещо. Специално за тази верига научих наскоро от мои приятели, почти целия квартал децата от моята възраст са ми споменавали за нея. Вероятно е възможно да съм наследил някое от техните Ip-та, не за пръв път ми се случва щом админа ми каза, че знае кой съм. Не искам аз да отнасям последствията ако някой от тях е правил мизерии. Искам да подчертая, че аз наистина се казвам така, преди няколко месеца ми издадоха лична карта, но нямам намерение да я снимам за да доказвам за един обикновен ник. Ако за админа той е толкова голям проблем просто ще спра да играя в тази верига, нека да има мир.
Оплакване от Discipline|Careful !
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Оплакване от Discipline|Careful !
Последна промяна Pavel Hristov на 09 Сеп 2015, 17:49, променена общо 1 път
- Pavel Hristov
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Pavel Hristov ; и др.
Re: Оплакване от Discipline|Careful !
Да идва по скоро 15 ти септември да тръгнеш на училище.....Вчера ти обясних viewtopic.php?f=21&t=8660
Никой няма да ти търпи лигавщините.Не те банвам за по-дълго единствено заради динамичното ИП.Пак ти казвам,направи си още 100,не ми пречи.
Никой няма да ти търпи лигавщините.Не те банвам за по-дълго единствено заради динамичното ИП.Пак ти казвам,направи си още 100,не ми пречи.
-
Careful - Потребител
- Име в игра: Discipline|Careful
Колега "Careful"
Би ли си качил демото от този въпросен бан за да видим къде са провокациите.
В демото на Потребителя се забелязва че е имал предишен спор и явно е завършил с кик...
Също така ще те помоля да ми посочиш в коя точка от правата ти имаш право да банваш за подобно нещо.
Или просто си видял някъде из форума Админ да е казал че е позволено...
Ще помоля по главните вече да се заемат с подобни банове и да има наказания за админите.
Подобна тема е коментирана може би 100 пъти вече!!!
Би ли си качил демото от този въпросен бан за да видим къде са провокациите.
В демото на Потребителя се забелязва че е имал предишен спор и явно е завършил с кик...
Също така ще те помоля да ми посочиш в коя точка от правата ти имаш право да банваш за подобно нещо.
Или просто си видял някъде из форума Админ да е казал че е позволено...
Ще помоля по главните вече да се заемат с подобни банове и да има наказания за админите.
Подобна тема е коментирана може би 100 пъти вече!!!
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
За да докажеш, че не си правиш гаргара и наистина се казваш така - нищо не ти струва да си снимаш само имената от личната карта. Колегата ще бъде наказан, ти ще си играеш с ника ... Това е най-правилното решение и за двете страни на спора, та дори и за наблюдателите (току виж някой друг си взел поука). Защото така всичко изглежда като една нагла подигравка.
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
SEXY_M написа:Подобна тема е коментирана може би 100 пъти вече!!!
Прав си!И всичките пъти беше заради точно този.PAVEL HRISTOV,CVETOMIR HRISTOV и на още много други колеги имената използва с цел заяждане.За което също е получавал бан.Темите са изтрити от форума или поне аз не успях да ги намеря.Взима имета от кандидатурите.Дори се представяше преди за...цитирам "Павел Христов от Червен бряг" в игра.
2015-07-28 BOIKO DIMITROV N.O.G.O. Provokira admin
2015-07-30 PAVEL HRISTOV Discipline|Careful provokira admin
Има и още
Не съм видял никъде Admin да казва,че е позволено да се бан за такова нещо.Видял съм го да казва,където го срещнем този индивид да получава бан.
Ако искате ме наказвайте,защото знам,че го няма в правилата.
Но,аз не съм за подигравка тука.
Последна промяна Careful на 09 Сеп 2015, 19:32, променена общо 2 пъти
-
Careful - Потребител
Бях готов да си пиша с някой в скайп за да покажа че съм реален но се отказах. Значи просто защото наследяваме по 1 ип няколко човека всеки ще бъде банван просто така независимо дали е направил нещо или не ? Значи от целия квартал които са с рутери и динамични ипта ще бъдат банвани ако наследят ип заради един или двама човеака това не е чесно. Ако е така просто ще спра да играя тук и да се мирясва. Осъзнавате ли как изглежда отстрани това да ме карате да си снимам личната карта за да докажа че наистина се казвам така както админа за да не се провокира сам самия. Разбирам името да е някакво странно и рядко срещано за да се съмнявате но тоав не е такова. Админа срещо когото се оплаквам дори не се обръща директно към мен апросто показва стари такива прояви. Но аз се обращам директно към теб, извинявай че се казвам така, щом това го приемаш като провокация въпреки че си единствения такъв аз ти казвам че повече няма да се пиша така. Имал сам и други никове
- Pavel Hristov
- Потребител
- Име в игра: Pavel Hristov ; и др.
Не , не , не се отказвай приятелю.Изпрати снимката само на skype csmegagaming.Нека там я видят и да ме накажат.Ясно е,че е по лесно да се правиш на луд и на жертва.
Спирам по темата
Спирам по темата
-
Careful - Потребител
Искам да подчертая, че аз наистина се казвам така, преди няколко месеца ми издадоха лична карта, но нямам намерение да я снимам за да доказвам за един обикновен ник.
за един обикновен ник,смени го тогава играй с друг ник!
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
Абе кога ще се научите, че тук ника във форума и админския ник са важни? Няма как да си единствения Павел Христов във цял свят. Не е добре да те провокира, ама що се връзваш ?!
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Човек, който не проявява уважение, респективно не получава такова и никакви обяснения Г-н Pavel Hristov = CroCop = BARETATA и прочие! Деактивиран акаунт.
Ключ!
Ключ!
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2