Бъгването на кашоните
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Бъгването на кашоните
Използването на бъговете по картата е забранено, а ти точно това правиш. Не си ли задаваш въпроса защо админът те slay постоянно? При положение, че нарушаваш правилото, за което биваш наказан, защо се опитваш да се опровергаваш? Човек от един-два slay-a ще се научи къде е сбъркал, а ти след 10 продължаваш. Тези правила не са писани току-така, трябва да се спазват!
-
Curkata - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Kunov
Аз преди като го бех баннал заради това му махнахте бана и ми обеснявахте как за това не можело да се банва то си било от самата карта и той просто го използвал.
Но сега пак отваряте устата и вадите езика защото дзаки феномена го е баннал.Дупка.
Но сега пак отваряте устата и вадите езика защото дзаки феномена го е баннал.Дупка.
'77 '78 '81 '84 '05
-
nrjhs - Потребител
- Име в игра: endz0nE
nrjhs написа:Аз преди като го бех баннал заради това му махнахте бана и ми обеснявахте как за това не можело да се банва то си било от самата карта и той просто го използвал.
Аве остави ве ,това вече е върха на идиотията ,представям си как е падал dzak и от яд го баннал
Аз предлагам всеки който играе с клавиатура,мишка ,натиска space,skrol,кляка докато го стреля админ или ходи тихо и не се чува на соунда , а или е променил насройките си в конзолата и т.н. да бъде банван на секундата ! Как може да има такива играчи които да познават картите къде има бъгове ,а те тия бъгове не са по негова вина ,за това бан бан бан наред ,ще ми играят тук прота бан и това е !
dzak ми като има бъг в дадена карта пиши на Главния да я махне или да я оправи ,а недей да гониш играча и то за една седмица затова че той може ,а ти не !
-
N1az - Потребител
- Име в игра: N1
Бях в сървъра,когато се случи това картата е deathmach-final и съм на мнение ,че е доста тъпо да си припка с кашоните из мапа.Имаше 5 предупреждения да спре той не го направи затова последва бан така ,че кво го разисквате толкова не мога да разбера.
-
wihyr - Потребител
- Име в игра: wihyr-a
Най-доброто решение в случая е:
Да се промени Банна за Използване на бъгове в максималния му размер който е определен от Главния Администратор.
Също така като за решение в бъдеще да бъде премахнат този мап.
Засичал съм много хора които го използват този бъг (Даже и колеги)
Не защитавам Потребителя нито обвинявам Администратора.
Просто се изказвам спрямо правилата и реалната обстановка за дадения МАП
Ще помоля Екип Баннове да наложи максималното наказание което е определено за това деяние....
Да се промени Банна за Използване на бъгове в максималния му размер който е определен от Главния Администратор.
Офтопик:
Също така като за решение в бъдеще да бъде премахнат този мап.
Засичал съм много хора които го използват този бъг (Даже и колеги)
Не защитавам Потребителя нито обвинявам Администратора.
Просто се изказвам спрямо правилата и реалната обстановка за дадения МАП
Ще помоля Екип Баннове да наложи максималното наказание което е определено за това деяние....
http://store.picbg.net/pubpic/D4/9E/9a9 ... f3d49e.jpg <--- Самата истина
-
SEXY_M - Админ
- Име в игра: BoT & SEXY_M
Това не е бъг Умишлено е оставено по идея на създателя на картата. И в GunGame се срещат такива.
Винаги съм ползвал бързото придвижване с такива кашони и варели Никога не съм допускал, че се счита за бъг
Винаги съм ползвал бързото придвижване с такива кашони и варели Никога не съм допускал, че се счита за бъг
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Да, всички с малки изключение се обадиха. Бана няма да се премахне. Това е в разрез с правилата за честна и нормална игра. Все едно си със спийд хак. Не случайно е написана т.9 за такива неща. Не подлежи на повече обсъждане. Бъгове по картите не се използват.
Бана ти за повече време поради няколко причини:
1. Използваш бъг
2. Правиш го със съзнателна цел.
3. След неколкотратни забележи ти продължаваш да го използваш.
От предните 3 точки заключението е, че го правиш с цел да провокираш, а ти освен това за друго в тези сървъри не играеш.
П.П. снайп, утре влез със спийд хак и кажи, че създателите са оставили вратичка за да се използва и не си виновен.
Край, темата се приключва и да за урок на всички, които използват подобни бъгове.
Бана ти за повече време поради няколко причини:
1. Използваш бъг
2. Правиш го със съзнателна цел.
3. След неколкотратни забележи ти продължаваш да го използваш.
От предните 3 точки заключението е, че го правиш с цел да провокираш, а ти освен това за друго в тези сървъри не играеш.
П.П. снайп, утре влез със спийд хак и кажи, че създателите са оставили вратичка за да се използва и не си виновен.
Край, темата се приключва и да за урок на всички, които използват подобни бъгове.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
SNAIP написа:Това не е бъг Умишлено е оставено по идея на създателя на картата. И в GunGame се срещат такива.
Казах го в другата тема, ще пиша и тук. Това не е бъг в картата, нарочно е направено.
Но щом ще го смятате за бъг, предлагам всички карти с такива кашони да бъдат махнати.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
8 мнения
• Страница 1 от 1