nick :asdasas
Какво е направил: Обижда
демо/снимка http://prikachi.com/images.php?images/90/8412090X.jpg
http://dox.bg/files/dw?a=5d68f3be37
ип на админа: 95.42.33.217
действието става към края на демото
Оплакване от aдмин
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
quitgame - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: quitgame
Re: Оплакване от aдмин
А твоето действие е в средата на демото. До вчера те защитавах, от сега нататък, всяко твое грешно действие ще бъде наказвано от мен с гаг, слай, кик и бан ако се наложи.
Хакера влиза, аз минавам спец за да го банна, ти ми държиш сметка защо не съм го баннал веднага!!! Ми вече да банваме всеки още при кънектването към сървърите, а ?
Казах ти в сървъра, че си келеме. Да явно си такъв.
Хакера влиза, аз минавам спец за да го банна, ти ми държиш сметка защо не съм го баннал веднага!!! Ми вече да банваме всеки още при кънектването към сървърите, а ?
Казах ти в сървъра, че си келеме. Да явно си такъв.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
[quote="Adanos"]А твоето действие е в средата на демото. До вчера те защитавах, от сега нататък, всяко твое грешно действие ще бъде наказвано от мен с гаг, слай, кик и бан ако се наложи.
Здраве да е
Здраве да е
-
quitgame - Потребител
SABARQI , спри да се мешаш в работата на другите. Админът си знае работата. Не ти е за първи път. Защо въобще му пишеш, след като много добре знаеш, че той ще предприеме необходимите действия? Не е приятно да те обиждат нали? Прави си изводите.
Колкото до обидите, в ситуацията не беше нужно такова отношение, въпреки че той си го заслужава. Ще помоля колегата да е по-сдържан. Ние трябва да сме за пример, а не да ставаме досущ като някои играчи.
Колкото до обидите, в ситуацията не беше нужно такова отношение, въпреки че той си го заслужава. Ще помоля колегата да е по-сдържан. Ние трябва да сме за пример, а не да ставаме досущ като някои играчи.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Ако беше обикновен играч а не админ щях да му отвърна просто вече край докато съм в сървъра вече "админите" и те ще спазват правилата както вече го правя аз и да не ме харесвате ми е все тая
-
quitgame - Потребител
quitgame написа:Ако беше обикновен играч а не админ щях да му отвърна просто вече край докато съм в сървъра вече "админите" и те ще спазват правилата както вече го правя аз и да не ме харесвате ми е все тая
Никой не е казал, че не те харесва, тук не става въпрос за това. Просто по някога си страшно невъздържан и прекаляваш с глупостите, вече мисля, че го правиш нарочно. Редовен и стар играч си и като такъв е добре също да даваш пример на останалите, а не да превръщаме сървърите на селски панаир и после винаги админите са виновни.
-
Adanos - Потребител
- Име в игра: k
Админите трябва да бъдат за пример. Не може да искаш от играчите да не обиждат, а ти да го правиш. Някак си не се връзва. Заключвам до решението на Админ.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
7 мнения
• Страница 1 от 1