Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Не се прави баланс

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Не се прави баланс

Мнениеот Fox » 11 Дек 2015, 14:37

1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:не съм
2. Вашето IP:
3. Nickname на администратораRedBul
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата) 20. Всеки админ е ДЛЪЖЕН да прави баланс в сървърите, което означава, двата отбора да са с равностойни играчи и приблизителни резултати.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): по долу
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Вижте къде и как да намерите и качите снимките и демо
7. Сървърът, в който е направено доказателството Gungame
Нямаше да пускам тая тема ,ма ми писна точно от тоя админ ,които за пореден път не прави баланс ,а трябва аз да му го правя като се местя сам ,че той е зает с играта !
http://dox.bg/files/dw?a=343aa5aa90
Моля да го предупредите да си натиска Таб и да следи а,не да се кефи !
Ето и снимки да видите какъв е баланса !
http://dox.bg/files/dw?a=d10f9014a1
А че има хора да седят спек по 1 час и никой не ги маха ,няма да кажа нищо за тях ,защото може да има указание да не се гонят.Когато аз бях админ беше забранено , за сега не знам.
Аватар
Fox
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: Fox

Re: Не се прави баланс

Мнениеот dzak » 11 Дек 2015, 16:52

Само на 1 от снимките може да се поспори дали трябва да се направи разместване. Гледам, че влизат и излизат играчи постоянно. Трудно е така да направиш нещо.
Фокси, сефте те виждам от слабия отбор да играеш. Веднага след това пускаш тема. Не се опитвай да всяваш излишен смут, не ти се получава. За твоя жалост съм и в екип банове, така ще темата ти казвам, че не е пусната основателно. Продължавай да се забавляваш в сървърите и благодаря за загрижеността.
Аватар
dzak
Форум Модератор
Форум Модератор

Предупреждения: 0
Име в игра: dzak

Назад към Други