1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Не съм бил баннат,а никнеймът е The Godfather !!!
2. Вашето IP:213.149.150.183
3. Nickname на администратора:GENDARMERIE
4. Нарушеното правило: Не можах да открия точно такова правило
5. Разяснение:Писна ми от админи,които се мислят за толкова големи ,че не може да се каже дума за тях... всяка дума която кажа бива наказвана с гаг ? някакъв играч написа нещо за "рибешко лайно" , а аз повтаряйки го това "лайно" със усмивка (:D), получавам гаг,а човекът казал го не получава ??????
6. Демонстрация /демо/ и Изображение:http://dox.bg/files/dw?a=73b5448011
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CsMegagaming-RATS
Оплакване от GENDARMERIE
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
9 мнения
• Страница 1 от 1
-
A az sum na KON - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: A az sum na KON !!!
Re: Оплакване от GENDARMERIE
Гагнах те именно, защото повтаряш думата и се хилиш най-нахално. Утре и ти ще започнеш да използваш тази фраза.
А играча, който я каза получаваше слай. И спри да ми даваш акъл на админ чата, какво да правя, имам си глава на раменете!
Имам демото, ако го искат ще го кача.
А играча, който я каза получаваше слай. И спри да ми даваш акъл на админ чата, какво да правя, имам си глава на раменете!
Имам демото, ако го искат ще го кача.
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
какво означава хилиш най-нахално ? нима не е смешен израза използван от играча ? какво е наказанието за обида ? слай или гаг ? кой обижда аз или той ? кой какво наказание получава ? време е да се спрат своеволията на админчета,които са получили някаква власт в даден сървър и прекаляват с нея !
-
A az sum na KON написа:какво означава хилиш най-нахално ? нима не е смешен израза използван от играча ? какво е наказанието за обида ? слай или гаг ? кой обижда аз или той ? кой какво наказание получава ? време е да се спрат своеволията на админчета,които са получили някаква власт в даден сървър и прекаляват с нея !
Гага не беше само за тази обида, още от миналите карти ти се заяждаше с мен и ми нареждаше, какво да правя, имаше и друг админ който беше свидетел, същото и той каза, че радиото е част от играта и не е забранено. Предупреждавах те да спреш да се месиш и да ми търсиш сметка,но ти пак продължи да ми се месиш в работата.
- valkata12
- Потребител
Аз някой да съм обидил ? май не правиш разлика между обида и това ,на което се изсмях аз ? Искаш да изкупиш вината си като казваш ,че гагът се бил наслагвал ? Еми да питаме Сладур колко пъти ме гагна, защото ти казах да престанат с радиото, на което получавах отговор "Ти си никой ,че да ми казваш какво да правя" или това не е вярно ? Не ми се прави на приятно разсеян , от всичките админи в сървъра ти си най-неразбран и най-големия Чешит ( с извинения) ! Най-великия админ GENDARMERNIE ,на който никой нищо не може да му каже ? Май тоя ЦС не ти се отразява персонално добре на тебе...Аз го приемам като начин на отпускане явно ти го приемаш като начин на живот,в който си получил малко власт и си решил да прекалиш със нея като всички в БЪЛГАРИЯ !
-
Спирам дотук обсъждането със тебе, достатъчно ми бе в играта . Моля някой администратор да се заеме с проблема и Честита Нова Година (in advance) .
-
A az sum na KON написа:Аз някой да съм обидил ? май не правиш разлика между обида и това ,на което се изсмях аз ? Искаш да изкупиш вината си като казваш ,че гагът се бил наслагвал ? Еми да питаме Сладур колко пъти ме гагна, защото ти казах да престанат с радиото, на което получавах отговор "Ти си никой ,че да ми казваш какво да правя" или това не е вярно ? Не ми се прави на приятно разсеян , от всичките админи в сървъра ти си най-неразбран и най-големия Чешит ( с извинения) ! Най-великия админ GENDARMERNIE ,на който никой нищо не може да му каже ? Май тоя ЦС не ти се отразява персонално добре на тебе...Аз го приемам като начин на отпускане явно ти го приемаш като начин на живот,в който си получил малко власт и си решил да прекалиш със нея като всички в БЪЛГАРИЯ !
Сладура беше афк, имаше друг админ, който е по висш от мен и ми каза, че радиото не е забранено, но не искаше да се издава, че е админ в ратс. И нямам спомен да съм те гагвал, точно на този проблем с радиото, да гагвах те много пъти и ще кажа защо.На следващия мап ти ми нареждаше да го сменя, че бил шибан и т.н. а мапа се казваше kitcnoon аз ти казах, че няма да се сменя.По-нататък ти започна да ми подсказваш на админ чата и аз те гагнах и ти казах другия път бан.НЕ е честно да ми подсказваш спрямо другите играчи, колко пъти ти казах, че админ чата не е за да ми ревеш на него.
НАЙ-НАХАЛНОТО, което беше е че ми каза да не се извинявам пак и ми се подиграваш!
- valkata12
- Потребител
Казах ти няма да се занимавам с тебе.Сладур не беше афк ( не съм виждал афк да пише ) ? Цял ден ми лазиш по нервите не те знам какъв си но взе да прекаляваш не може на всяка втора дума да гагваш хората ,а после да ми изкарваш някакви смешни извинения в сайта. спри да ми отговаряш не съм пуснал тая тема тука ти да ми се обясняваш ,а някой страничен наблюдател да даде мнение !
-
Излишна тема. Както сам знаеш бях се зарекъл да не те оставям да играеш в Ратс, но не го направих. Давай го малко по кротко.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
9 мнения
• Страница 1 от 1