1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming- shiks'
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/28
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming-3 години
4. От колко време играете ЦС.10 години
5. Предишен опит като Админ.Не
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.2-3 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/Dust 2
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming- Поради наличието на прекалено много нарушители (обиди най-вече), хакери! + баланс на играта
9. Скайп за обратна връзка.на ЛС
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming- 3-4
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/над 50
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- София , работещ 13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите?-Да,запознат съм.
Кандидатура за админ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
shiks - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: shiks'
Re: Кандидатура за админ
Аз съм за ,редовен е,при толкова много доклади значи разбира от хакери,нямам спомен да е обиждал или да се е карал с някой,ако се търсят в онлито админи може да му се даде шанс
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
От мен имаш ЗА! Редовен си в сървъра, държиш се добре, следиш за нередности, гониш баланса! Успех!
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Редовен си,но нямаш нито един репорт за хакер, така като гледам раздела "Оплакване от хакери" -- Пас:)
-
Animals - Потребител
- Име в игра: Animals
И аз съм ЗА ката вляза в Дъст2Онли винаги играе, никага не ми е направил лошо впечатление.УСПЕХ!!
- s<k sokola
- Тестов Админ
- Име в игра: s<k sokola
и аз съм ЗА не си ми направил лошо впечатление
Nel nome del Padre del Figlio e dello Spirito Santo !!!
Only God Can Judge ME!!!
Only God Can Judge ME!!!
-
AmonRA - Потребител
- Име в игра: s0f*AmonRA
Нямам наблюдение над играта на когото и да било, но след като искаш да бъдеш Сървър Администратор те съветвам да си по активен във форума, и като казвам активен да не се разбира в безсмислени теми и игри. За да се кандидатирате не е основно да са минали само два месеца от регистрирането Ви ами да имате малко повече активност. Влизате, правите си регистрация и чакате два месеца, през което време играете в сървърите и никаква активност във форума и после ми казвайте, че следите всичко.
-
Report - V.I.P.
- Име в игра: *FBI*Russian Federation
Report написа:Нямам наблюдение над играта на когото и да било, но след като искаш да бъдеш Сървър Администратор те съветвам да си по активен във форума, и като казвам активен да не се разбира в безсмислени теми и игри. За да се кандидатирате не е основно да са минали само два месеца от регистрирането Ви ами да имате малко повече активност. Влизате, правите си регистрация и чакате два месеца, през което време играете в сървърите и никаква активност във форума и после ми казвайте, че следите всичко.
Играя в тоя сървър 3 години и засичам доста играчи които злоупотребяват,спамят,обиждат и биват толерирани от админи няма да споменавам имена...Играя тази игра от 10 години и съм толерантен,но както е сега нямам права не мога да реагирам на некоректни играчи,които развалят красотата на тая игра.Аз искам просто да играя ,но също така и да имам някакъв контрол над играта за да не се случва така както засичам често администратора просто да си играе и да не хае за баланс,който принуждава играчите да напускат сървъра... Сигурен съм,че бих подобрил игровите условия тук сега и занапред....
-
shiks - Потребител
- Име в игра: shiks'
Нямам наблюдение над играча но стана интересно че пише НАД 50 доклада а колегата Animals каза че няма 1 доклад в форума ... ПАС
-
DOHC - Потребител
- Име в игра: DOHC ?!
Доклади във форума няма, но може би е викал админ от друг сървър, в админ чата, или и по скайп. Ако е така, нека колегите на които е съобщил да се обадят със "за" или "против". При над 20 админа в Д2 (без Екип банове, Модератори и Тест админи), са се изказали само 5 от тях по темата, която е пусната преди повече от седмица. Или не гледат форума, или не ги интересува кандидатурата и за това не пишат.
ЛС...а пък си го написал в профила си
ЗА от мен, заради редовната игра и желанието да бъдеш част от екипа.
ПС. Прочети още веднъж-два пъти тези теми:
Не е много за четене, но е полезно.
shiks написа:9. Скайп за обратна връзка.на ЛС
ЛС...а пък си го написал в профила си
ЗА от мен, заради редовната игра и желанието да бъдеш част от екипа.
ПС. Прочети още веднъж-два пъти тези теми:
Не е много за четене, но е полезно.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
15 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Неодобрени кандидатури