1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Stingray
2. Вашето IP: 109.107.95.102
3. Nickname на администратора: (JoKeR)
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 6
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Нищо няма да коментирам,но за такъв смешен бан,админа трябва да си получи заслуженото!
6. Демонстрация /демо/ : http://dox.bg/files/dw?a=6b69bb2aef http://prikachi.com/images.php?images/486/8577486K.jpg
7. Сървърът, в който е направено доказателството: war3
Некоректен бан от (JoKeR)
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
PhantomLord - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: PhantomLord
Re: Некоректен бан от (JoKeR)
Искам демо от този бан от Администратора,задължително и ще поясня защо !!!
Бях във сървъра докато се разигра тази сцена,излязох спектатор за да проверя играч който в последствие го наказах и след като влязох пак този администратор банна оплакващият се,в последствие останахме само двамата,попитах го да ли го гледа преди да го банне нямаше отговор,опитах пак да завържа разговор но нямаше отговор !!! Реших да поиграя със него (между временно проверих "флаговете" бяха всички за това реших,че е някой от главните или хоста !!! ) във последствие той се опита да провери има ли администратор със командата (/admin) явно не забеляза,че му изписва във чата докато му пиша,че съм администратор и след няколко минути игра между двамата той започна да ме slap-ва !!! Излязох за да пусна оплакване но демото ми не се е запазило нямам и на идея защо за пръв път се случва !!!За това искам демо от Администратора да се наложи наказание не знам кой е но със тези действия грубо наруши правомощията си !!! За мен при не предоставено демо той признава вината си във която го обвинявам и настоявам да се вземат спешни мерки за откриването на въпросният администратор (кой е) и неговото наказание !!!!
п.п Махам банна на PhantomLord познавам го,от години е във веригата ни и ако не се лъжа беше и част от екипа ни,той е един от най редовните във този сървър от както имаме War,многократно е проверяван и все още го наблюдавам когато вляза,така,че искам Администратора който е наложил наказанието да качи демото си !!!!
Бях във сървъра докато се разигра тази сцена,излязох спектатор за да проверя играч който в последствие го наказах и след като влязох пак този администратор банна оплакващият се,в последствие останахме само двамата,попитах го да ли го гледа преди да го банне нямаше отговор,опитах пак да завържа разговор но нямаше отговор !!! Реших да поиграя със него (между временно проверих "флаговете" бяха всички за това реших,че е някой от главните или хоста !!! ) във последствие той се опита да провери има ли администратор със командата (/admin) явно не забеляза,че му изписва във чата докато му пиша,че съм администратор и след няколко минути игра между двамата той започна да ме slap-ва !!! Излязох за да пусна оплакване но демото ми не се е запазило нямам и на идея защо за пръв път се случва !!!За това искам демо от Администратора да се наложи наказание не знам кой е но със тези действия грубо наруши правомощията си !!! За мен при не предоставено демо той признава вината си във която го обвинявам и настоявам да се вземат спешни мерки за откриването на въпросният администратор (кой е) и неговото наказание !!!!
п.п Махам банна на PhantomLord познавам го,от години е във веригата ни и ако не се лъжа беше и част от екипа ни,той е един от най редовните във този сървър от както имаме War,многократно е проверяван и все още го наблюдавам когато вляза,така,че искам Администратора който е наложил наказанието да качи демото си !!!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
Това беше доста несериозен бан. И на мен ми е интересно кой е админът. Как банвате играч без дори да сте го гледали?
Играчът е ънбаннат. http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=2203 Нека си качи демото от тогава, ако го пази.
Играчът е ънбаннат. http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=2203 Нека си качи демото от тогава, ако го пази.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Настоявам Главните администратори да проверят кой е въпросният Администратор и да се вземат адекватни мерки във случая потърпевш съм и аз,това е не допустимо от страна на Администратор така да злоупотребява със дадените му права !!!
Глупакът никога не може да бъде някой, но винаги може да бъде всеки.-Хърбърт Уелс
-
IYI - Потребител
- Име в игра: IYI
:D IYI не се коси брат ,на някой главен детето или жена му, малко вие по "напляскала " ,гаранция ти давам!
Последна промяна SEXY_M на 16 Яну 2016, 19:50, променена общо 1 път
Причина: + Форум предупреждение
Причина: + Форум предупреждение
-
Fox - Потребител
- Име в игра: Fox
Бана е от хакнат админ. Взели сме мерки да не се повтаря, ако забележите нещо подобно пишете в скайп и запазете ип-то му.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
6 мнения
• Страница 1 от 1