1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати: Edin Shmeker
2. Вашето IP: 5.53.195.147
3. Nickname на администратора: EDIN DZEKO / Monsieur Mangetout
4. Нарушеното правило(Цитирайте нарушената точка от правилата): 6.Ако администратор ban-не някого, който не е хак /hack/ и този играч предостави демо, на което си личи, че не е, тогава и само тогава ban-a бива премахнат и се слага предупреждение на визирания администратор.
5. Разяснение(Tук е мястото за вашата обосновка, аргументация и конкретно обяснение на грешките на визирания администратор): Влизам, играя с dgl, банват ме. Точно, ясно, просто.
6. Демонстрация /демо/ и Изображение: Скрийн Demo
7. Сървърът, в който е направено доказателството: D2
Отново бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Отново бан
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
- Schweppes
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Нямам
Re: Отново бан
Е, стига де ! Повечето знаем историята ти, няма какво да ни заблуждаваш....
И двамата знаем, че мамиш, преди година, две си го призна. Изгуби се известно време и сега пак почна да си правиш кефа със смешния скрипт/хак/програма/команда, както и да е.
И двамата знаем, че мамиш, преди година, две си го призна. Изгуби се известно време и сега пак почна да си правиш кефа със смешния скрипт/хак/програма/команда, както и да е.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Първо,още преди години когато ме "баннахте" спрях да използвам хака за който говориш с който играх преди годи и няма нищо общо с играта ми сега.. Може да изкопаш някое старо мое демо от някаде ако има такова и да видиш че там освен хака посочен по-горе ползвам и no recoil, което пак не се вързва с играта ми сега.. Както виждаш почти не задържам стрелбата.. Знаех си че ще се позовиш на миналото.. което е аматьорско. Гледай настоящето А от админ на твоето ниво да говори за скриптове е смешно. А за думата "команда" от поста ти.. Не смея изобщо да коментирам, не че попринцип скрипта представлява нещо по-различно от съвкупност от команди.. Ама ти си знаеш.. Специално за тебе съм готов и да сваля по-горе споменатия айм с който играех преди години и да влезнем в някав чужд сървър да видиш разликата.. Не малко съм играл с него, повярвай ми там такова стреляне по 1,2 патрона няма.. там единствената опция е задържане от което следва и употреба на втори хак - no recoil, а пак ти казвам както виждаш в момента тапвам (стрелям по 1 път)
- Schweppes
- Потребител
За мен играта му е чиста. Нека и някой друг колега да го погледне.
П.П. Ако може да бъдат изтрити мненията по-горе на оплакващия се и FFL.
П.П. Ако може да бъдат изтрити мненията по-горе на оплакващия се и FFL.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
- Schweppes
- Потребител
Нямам намерение да ти прегледам оплакването, демото или каквото и да е. Нито пък да ти махна бана.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
BARCELONA FAN написа:Нямам намерение да ти прегледам оплакването, демото или каквото и да е. Нито пък да ти махна бана.
Кажи какво точно имаш предвид.
Отговора е доста некоректен така казан.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Според мен има предвид че не е достатъчно компетентен за да се изкаже по случая и затова няма намерение да си губи времето, страшен админ и то от Банове , но разбира се това е моето мнение за изказването му, може и да греша.Admin написа:BARCELONA FAN написа:Нямам намерение да ти прегледам оплакването, демото или каквото и да е. Нито пък да ти махна бана.
Кажи какво точно имаш предвид.
Отговора е доста некоректен така казан.
П.С.: И един въпрос към Дзеко имам.. Ако ника ми беше друг т.е. не знаеше че съм аз, но играта ми беше същата щеше ли да ме баннеш? Защото излиза че си ме баннал без да си видял наличие на айм, а просто защото в миналото съм играл с хак? Аз поне това разбрах от първия ти пост..
П.С. -
Прегледах и твоето демо.. както най-вече и всички мой фрагове на него.. е? На какво по-точно трябваше да обърна внимание, защото нищо нередно не видях? Имам спомен че доста време ме спектейтваше преди да ме баннеш.. демо нямаш ли от тогава?
- Schweppes
- Потребител
-
Последна промяна Schweppes на 08 Фев 2016, 10:23, променена общо 1 път
- Schweppes
- Потребител