Име: Парола: Скрит | Регистрирай се

Отново бан

Модератори: Форум Модератори, Екип Банове

Re: Отново бан

Мнениеот BARCELONA FAN » 07 Фев 2016, 09:19

Admin написа:
BARCELONA FAN написа:Нямам намерение да ти прегледам оплакването, демото или каквото и да е. Нито пък да ти махна бана. :)

Кажи какво точно имаш предвид.
Отговора е доста некоректен така казан.

Имам предвид предвид игра с хак, обиди към колеги, подигравка с колеги, псуване и прочие... Подобни индивиди не заслужават да им се обръща внимание. Да си търпят бановете, докато/ако се научат.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
Аватар
BARCELONA FAN
Потребител
Потребител

Предупреждения: 0
Име в игра: B A R C E L O N A F A N

Мнениеот Schweppes » 08 Фев 2016, 10:27

Приятелю, аз бан нямам. Не съм и имал в бан в тази верига някога, дори когато и ИП-та и ИД-та всичко ми беше статично, тук не ставаше въпрос за бана, но няма значение. Ще помоля темата да бъде заключена или най-добре изтрита, аз не губя нищо освен ник. Иначе съм съгласен с много голяма част от нещата които казвате по мой адрес. Но просто голяма част от вас не знаят как стоят нещата, ама май няма значение ;) Ще се засечем неофициално в някой от сървърите ако се наложи, мерси. Успех и се забавлявайте. (hi)
R.I.P † 18.04.2015 † R.I.P
Schweppes
Потребител
Потребител

Име в игра: Нямам

Мнениеот Adanos » 08 Фев 2016, 20:36

Пускаш тема, че си баннат от totalninety, после се обясняваш като ........ след което търсиш обяснение от Барса, след което казваш, че нямаш бан! Теб май не те слуша главата, прегледай се при специалист и вземи мерки, това не е нормално.
let be the rock (rock)

Изображение
Аватар
Adanos
Потребител
Потребител

Име в игра: k

Мнениеот nehitwashtiq » 23 Фев 2016, 22:17

Не знам дали ми е позволено да пиша тук и дали ще приемете мнението ми, но аз ще го кажа.

На нито едно от демотата няма хак, играча преди е играл с no recoil, даже си призна до колкото помня. Мислите ли, че е толкова тъп с извинение, че да играе с хак постоянно след като знае, че ще хапне бана? Вие просто не вземате на сериозно някой от играчите. Това, че някой от вас има проблем с друг, не означава, че той е хакер и т.н.

Познавам играча от доста време и както казах сега не играе с хак, това се вижда и от демотата.
Повечето играчи/админи просто се садват от това, че някой играе по-добре от тях. Същия случай е и kamikadze.

Shmeker-а играе много по-добре от 2/3 от играчите в тази верига. Не мога да си обясня защо банвате заради стари грешки, игра с хак в миналото и т.н.? Гледайте демотата сега, преди си е за преди, а сега си е за сега.

Моля мнението ми да не се трие, все пак всеки има право на мнение.
Благодаря!
Последна промяна dzak на 24 Фев 2016, 03:41, променена общо 3 пъти
Причина: Нямаш право да пишеш в оплакванията от админи. +1 форумно предупреждение !
Аватар
nehitwashtiq
Потребител
Потребител

Име в игра: i tyka e prazno

Мнениеот kamikadze » 23 Фев 2016, 23:48

ставам зад колегата много си ясен с разни програмки и прочей
Аватар
kamikadze
Админ
Админ

Име в игра: NRg | kamikadze

Мнениеот Vij rezila » 24 Фев 2016, 02:22

Последна промяна dzak на 24 Фев 2016, 00:04, променена общо 2 пъти
Причина: Нямаш право да пишеш в кандидатурите за админ. +1 форумно предупреждение !

Tова е тема за БАН ,а не за Кандидатура ве :D :D :D :D :D :D Пълен цирк!И това ми е модератор !Той не знае къде се намира !
Последна промяна dzak на 24 Фев 2016, 03:40, променена общо 2 пъти
Причина: Я, ти пък си за бан. Айде :)
Аватар
Vij rezila
Потребител
Потребител

Име в игра: Fox

Предишна

Назад към Други