http://dox.bg/files/dw?a=8cd69fbfb2
Дълго е, 50%-та от времето бях афк, има много писане с оня ЛАМЕР - LMR
Въпреки че се лигавех някои отново саднаха, екип банове манове да се изкажат по въпроса
кажете има ли хак на това демо
ЕДИТ: вижте и това демо да се посмеете малко на паниката, това е веднага след като пуснах тази тема и влязох отново в съвръра http://dox.bg/files/dw?a=e975f55206
EDIT2: http://prikachi.com/images.php?images/444/8704444e.jpg
До каква степен трябва да съм го саднал че ще стои цяла нощ само и само да запише някакво демо за да ме баннат при положение, че аз съм качил първоначалното демо където съм се лигавел дори ?
sad level 1000
Демо за преглед
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
6 мнения
• Страница 1 от 1
-
paqka - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: -
Re: Демо за преглед
Има точно 3 момента заради които си заслужава да се изгледа това демо ... Първите два са скандалните глави които бие някъде по средата на демото, а третият е цитирам "няма да стане", "няма да ме запишеш"( не ме разбирайте погрешно, но човек който играе без екстри не би говорил така). За съжаление не може да видите демото от предния мап на който биеше подобни глави като тия по средата на демото с първи патрон или с тежка .... Като добавим факта че този потребител е Валве-юзър сами може да съберете 2 + 2. Аз залагам на On/Off хак. Както казах и в играта, докато аз съм на линия ще стоя спектатор само и само другите да могат да играят спокойно.
Благодаря за вниманието.
Благодаря за вниманието.
-
lmR - Потребител
- Име в игра: lmR
скоро не си бях правил такава подигравка с играч, толкова ли си глупав, че не може да ми усетиш иронията ? "няма да стане, няма да ме запишеш...." Много лесно те пускам по пързалката, ти да не си скиор ?
п.п: Ако наистина бях хакер нямаше ли директно да напусна сървъра без да казвам нищо след като съм усетил че ме следиш ? Не мислиш ли че така е правилно ако наистина искам да избегна бана ? А аз въпреки това стоя и се гавря с теб.
А не мислиш ли че някои убийства са доза късмет ? В тази игра късмета играе роля понякога ? Как ще обясниш тези работи ?
п.п2: Не отваряй офтопика
п.п: Ако наистина бях хакер нямаше ли директно да напусна сървъра без да казвам нищо след като съм усетил че ме следиш ? Не мислиш ли че така е правилно ако наистина искам да избегна бана ? А аз въпреки това стоя и се гавря с теб.
А не мислиш ли че някои убийства са доза късмет ? В тази игра късмета играе роля понякога ? Как ще обясниш тези работи ?
п.п2: Не отваряй офтопика
Офтопик:
-
paqka - Потребител
- Име в игра: -
Доза късмет е когато ти се случи един два пъти а на теб ти се случваше 3 4 пъти подред ... А само като те гледах не ти се случваше тоя късмет ? Как става това? :d Както казах повече от ясен си. Казвам ти моето мнение като човек който играе със Стийм и от 12 години не е играл с хак : когато се съмняват в мен просто си играя и ги оставям да ме наблюдават, за да се уверят че играя без екстри, а не се озъртам като гръмнат заек и да не позволявам да ме запишат ... Просто нямам какво да крия ... А ти явно имаш ... Както и да е ... Локвайте темата аз своето решение го направих. Ще стоя спектатор само и само другите да могат да играят спокойно.
-
lmR - Потребител
- Име в игра: lmR
не виждам играча да ползва помощни средства
нека и колегите кажат своето мнение
нека и колегите кажат своето мнение
-
Vasilios Petresis B - Потребител
- Име в игра: xxNobodyCanDragMeDownxx
На това демо няма нито един съмнителен момент. Има моменти, в които подобни глави са чист късмет, понякога и да искаш не можеш да удариш такива, но тук няма нищо нередно.
С тези му приказки не усещаш ли как те баламосва? Защо му се връзваш? Заключвам, за да няма спам по темата и в случай, че някой колега иска да добави нещо, тя ще бъде отключена.
С тези му приказки не усещаш ли как те баламосва? Защо му се връзваш? Заключвам, за да няма спам по темата и в случай, че някой колега иска да добави нещо, тя ще бъде отключена.
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
6 мнения
• Страница 1 от 1