оплакване от roundup
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
Re: оплакване от roundup
Първо не си баннат, а те кикнах заради обиди.Второ, да провокирах те, но това не означава, че трябва да започваш да обиждаш и трето с фена ти сте перфектната комбинация от хленчещи деца,на които все нещо не им е угодено.На демото ще се види каквото трябва и признавам, че и аз имам вина.Ако искате ме накажете, но няма да търпя такива глезльовци и бих постъпил по същия начин(а именно 1 кик за успокоение) ако се наложи.Нямам какво повече да добавя.
-
roundup - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: roundup
Дори няма да си правя труда да пусна демото. Само като видях чата, ми стана ясно за какво става въпрос. Има малка провокация от страна на играчите, ясно е, че е заради убийствата, ама такова админско отношение е недопустимо. Може да е бот или про, няма начение, влезнал е да играе и такива като него правят сървърите пълни. Това не значи, че лошото им поведение трябва да се толерира, само защото са потребители. Но заради такова админско отношение, не се чудете защо няма хора по сървърите. Затова само админи ще останат тук след време. Всичко е въпрос на време, разберете, че така като се държите няма да върнете играчите - и то добрите!
-
Curkata - Потребител
- Име в игра: Kunov
Както вече казах признавам си вината(а тя си личи и по-чата, който си копирал),но ти точно не си също цвете за мирисане.Колкото пъти вляза да играя и те засека все за нещо мрънкаш и си недоволен.За мен ти си един провокатор и дразнител напомнящ ми малко на фокс, с малкото изключение, че не спамиш по цял ден чата на сайта.Другото, което е да ми говориш, че съм си превишил правата за 1 кик е смешното, защото можех да ти сложа гаг още в началото и да приключим.Просто аз съм търпелив и не слагам гагове за най-малкото нещо особено като сме само 3-ма души в сървъра.Както виждаш не съм се притеснил ама въобще от това,че си качил чата и исках да те видя колко си елементарен.Говориш ми за правопис ала бала, а в предните ти няколко поста намерих поне 10 правописни грешки.И като цяло, да държанието ми може и да изглежда недопустимо, но админските си права не съм превишил по никакъв начин.И да ми отнемат правата ти пак ще си останеш същия лаладжия дразнител, който ще продължи да мърмори за щяло и нещяло..
-
roundup - Потребител
IA3I написа:6. Обидите насочени към когото и да било са строго забранени!
да те видя колко си елементарен
пак ще си останеш същия лаладжия дразнител
Такааа това че изобщо не показва съжаление или разкаяние за действията си и продължава да нарушава правилата и във форума за колко предупреждения е ? Всъщност какво трябва да направи за да изгуби директно правата си ? Приканвам ви да прочетете коментарите му и преди да вземете решение. Вижте отношение, начин на изразяване изобщо цялостната представа която би оставил на някой влязъл във форума и прочел без да има отношение по въпроса.
Я направо си наеми и адвокат ако искаш.Думите "елементарен" и "дразнител" ли са обидни за теб? Ако е така ме извини хаха.Не бил видял разкаяние или съжаление.Tи какво очакваш да ти падна на колене и да тe моля за прошка ли?И какво пък ми е на отношението и начина на изразяване във форума не мога да разбера.Няколко пъти написах, че съм виновен ако не видя, но конкретно към теб не изпитвам никакви угризения.
-
roundup - Потребител
Не можеше ли да му биеш гага в началото, вместо сега ти да се излагаш барабар с него? Kick-а не е превишаване на правата, ама да го обиждаш е най-глупавото нещо, което можеш да направиш roundup...
Последна промяна dzak на 06 Май 2016, 18:35, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар.
-
shit happens - Потребител
- Име в игра: shit happens
Ще се повторя за хиляден път. ||7|| не влиза тук да играе, а да се заяжда с админите, да ги провокира и след това да се опита да ги злепостави като пуска оплаквания срещу тях! Убеден съм, че провокацията е от страна на ||7|| и roundup си е изпуснал нервите, за което естествено не го оправдавам. Един съвет от мен към админа: при подобен случай с въпросния дразнител - gag и slay, докато излезе. И повярвай ми помага, от личен опит го знам.
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
прав е колегата трябваше да го накажеш а не да подпалваш дадения играч безмислено еshit happens написа:Не можеше ли да му биеш гага в началото, вместо сега ти да се излагаш барабар с него? Kick-а не е превишаване на правата, ама да го обиждаш е най-глупавото нещо, което можеш да направиш roundup...
Последна промяна dzak на 06 Май 2016, 18:35, променена общо 1 път
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
Сляпото защитаване на вашия колега ви кара да изглеждате жалки, липсва ви професионализъм и безпристрастие.
Пресен пример ви давам с мен, пускам оплакване към админ в което аз съм 3то лице, нито участвам в спора нито нищо, страничен човек. И тук започат да обсъждат мен, как преди съм правил еди кво си и т.н. Това си е не комично, а трагикомично. Без думи съм.
Пресен пример ви давам с мен, пускам оплакване към админ в което аз съм 3то лице, нито участвам в спора нито нищо, страничен човек. И тук започат да обсъждат мен, как преди съм правил еди кво си и т.н. Това си е не комично, а трагикомично. Без думи съм.
Последна промяна dzak на 06 Май 2016, 18:36, променена общо 1 път
-
paqka - Потребител
- Име в игра: -
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
IA3I, това са снимки от същото демо, което ти си качил. Събитията се развиват преди да влезе админа, срещу когото
се оплакваш. Ти и твоя човек също обиждате, а след това се засягаш, че има отношение към теб. Това ми изглежда
доста нагло.
1. https://gyazo.com/2388eb89790cbf9124e01767460c3115
2. https://gyazo.com/fc2ab2efa20b7c79033618f05acae78e
П.П.
Оправи си звука за да не се чудиш, защо някои играчи знаят, че идваш.
се оплакваш. Ти и твоя човек също обиждате, а след това се засягаш, че има отношение към теб. Това ми изглежда
доста нагло.
1. https://gyazo.com/2388eb89790cbf9124e01767460c3115
2. https://gyazo.com/fc2ab2efa20b7c79033618f05acae78e
П.П.
Оправи си звука за да не се чудиш, защо някои играчи знаят, че идваш.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
10 мнения
• Страница 1 от 1