Кандидатура за Админ - TtEeRrOoRrAa
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Кандидатура за Админ - TtEeRrOoRrAa
момчето беше казало че за това няма да го има че е болен (подигравките настрани) знам че ще се справиш знаеш правилата винаги си бил точен за това едно голямо ЗА
-
kamikadze - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: NRg | kamikadze
1.Съгласен съм с барса-Щом си срещу нас нямаш място тук.
2.Дали е бил болен само той си знае(по принцип това пак не е оправдание).Но ако наистина е бил болен разбираемо е.
3.Засичам го в дъста няколко пъти досега не ми е направил лошо впечатление ,но ми се струва малко съмнителен ,докато му се дадат правата ,след това не се знае как ще се справи.
4.Имам чувството ,че не разпознава добре валл хак.Мисля ,че ще бърка добрите играчи с валл.
5.Мойта оценка е пас ,но повече клоня за сега към не.А и за годините ми се струва ,че е на не повече от 15 ,но това не е критерии чак толкова.И като вземем на предвид ,че е соколец работата мирише отвсякъде,но ако събере повече положителни вота, отколкото отрицателни може да го пробваме и да видим.Лесно се дават права ,а още по лесно се взимат.Въпроса е докато му се вземат правата колко ли играча ще е изгонил от веригата(не казвам ,че ще гони играчи),но по принцип това е най- важното.Трябва да се мисли добре дали да се дадат права на съмнителен индивид.
2.Дали е бил болен само той си знае(по принцип това пак не е оправдание).Но ако наистина е бил болен разбираемо е.
3.Засичам го в дъста няколко пъти досега не ми е направил лошо впечатление ,но ми се струва малко съмнителен ,докато му се дадат правата ,след това не се знае как ще се справи.
4.Имам чувството ,че не разпознава добре валл хак.Мисля ,че ще бърка добрите играчи с валл.
5.Мойта оценка е пас ,но повече клоня за сега към не.А и за годините ми се струва ,че е на не повече от 15 ,но това не е критерии чак толкова.И като вземем на предвид ,че е соколец работата мирише отвсякъде,но ако събере повече положителни вота, отколкото отрицателни може да го пробваме и да видим.Лесно се дават права ,а още по лесно се взимат.Въпроса е докато му се вземат правата колко ли играча ще е изгонил от веригата(не казвам ,че ще гони играчи),но по принцип това е най- важното.Трябва да се мисли добре дали да се дадат права на съмнителен индивид.
Manchester United
-
ReDBuLL_Bg - Админ
- Име в игра: ReDBuLL
BARCELONA FAN написа:Докато сте админи - добре. Спрат ли се права се почва едно плюене. Нямам наблюдения как се справяш като админ, но не ме и интересува. След като си срещу нас - нямаш място сред нас!
Брат, не си прав. Има много админи със спрени права, включително и аз. Лоша дума за веригата не сме казали, точно обратното. И продължаваме да сме тук. Не слагай всички под един знаменател.
Относно кандидатурата на Терора, ще дам ЗА, макар, че имам доста резерви към него. Успех, и не подвеждай екипа, ако ти гласуват доверие.
- EsCapE
Никой не казва ,че всички сте под общ знаменател.
Manchester United
-
ReDBuLL_Bg - Админ
- Име в игра: ReDBuLL
За да ти върна правата трябва да видя дейно участие в сървъра а за сега такова няма.
Оставям така кандидатурата и ще продължа да наблюдавам.
Оставям така кандидатурата и ще продължа да наблюдавам.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
От мен имаш Да .
- valkata12
- Потребител
- Име в игра: ,
Здрасти, не знам дали пиша на правилото място, тук ли продават кисели краставички в буркан ?
Последна промяна SNAIP на 24 Юли 2016, 19:51, променена общо 1 път
Причина: +1 предупреждение
Причина: +1 предупреждение
-
Zhidich - Потребител
- Име в игра: Zhidich
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
18 мнения