Това е демото с което изпратихме ELiTEN, на 4 седмична почивка в дубай. http://dox.bg/files/dw?a=76723203b7
Имах още едно демо, но излезнах за 5-10 минути и без да сменя името на демото, при повторното влизане се изгуби,забележете как преди да му излезна скролвам до стената, а той в същия момент стреля с снайпер, направих го 2-3 пъти за да се уверя. Знаеше точно момента, който ще изляза, но вместо това аз му скролнах и са издаде. Останалото е ясно, давам му шанс да достави своето демо, но за мен всичко и ясно и точно.
Демо ELiTEN
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
8 мнения
• Страница 1 от 1
-
Loud - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Zhidich
Re: Демо ELiTEN
А кой е Eliten? Админ/играч и има ли друг ник?
-
m3ry.jane - Потребител
- Име в игра: m3ry.jane
Два дни никой от екип банове не се е изказал. Не е нормално това. Ако на някой не му се занимава, просто да каже, да търсим хора които искат да го правят.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:Два дни никой от екип банове не се е изказал. Не е нормално това. Ако на някой не му се занимава, просто да каже, да търсим хора които искат да го правят.
Аз лично се извинявам за което ,
прегледах демото, и не мисля че има наличние на wall но нека и друг колега да прегледа ако е възможно.
Zhidich нищо лично но играете само двамата дори и да скролваш се знае от къде идваш и къде може да седиш, всеки втори стреля на посоки за да провери аз лично бих желала да видя гледната точно на другия играч също така!
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Като за начало не знам как си си позволил да баннеш играч, след като не си го гледал и един рунд. Нищо съмнително не виждам, пък и няма как да се види. Другия път внимавай малко повече при подобни банове и изобщо ги изключвай, за да не гониш и малкото останали играчи във веригата ни. Бана е махнат, а темата е приключена! http://csmegagaming.com/bans/ban_list.php?bid=3518
КОЛКОТО И ПАРИ ДА ИМАШ, КЛАСА НЕ МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ!!!
-
BARCELONA FAN - Потребител
- Име в игра: B A R C E L O N A F A N
Този играч отново е в почивка за 4 седмици поради wall. Имам демо от моята гледна точка, тъй като щом минах наблюдател и почва да се прави на луд. Бана е поради демото ми от преди да мина спек. Ако на някой му е интересно, ще го кача.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Само да припомня че именно заради този играч въпросния админ се отказа от правата си за това че му махнаха бана ...!
Въпреки че демото му беше кратко ..
Въпреки че демото му беше кратко ..
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Накратко. Демото ми е от ДМ. На такова място съм застанал, че няма как да ме знае. Чух го че идва и зачаках. Той се спря. Обърнах се с гръб, после пак към него... нищо. Обърнах се с гръб за по-дълго време, а той излезе и ме уби. Пълен цирк, знаеше ме на къде гледам, но няма как да излезе и да почне да стреля по мен, защото ще се издаде, че ме знае предварително къде съм. Вече втори ден не се е оплакал, няма и да се оплаче.
А в демото ми има още няколко много съмнителни момента. Пак не ме знае, и излиза с подскок и на стрелба. Е, възможно е да се обясни, че играе от малък, от много отдавна, ала бала, не на мен these numbers
А в демото ми има още няколко много съмнителни момента. Пак не ме знае, и излиза с подскок и на стрелба. Е, възможно е да се обясни, че играе от малък, от много отдавна, ала бала, не на мен these numbers
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
8 мнения
• Страница 1 от 1