Здравейте,
налага се да сменя хард диска и мисля да сложа SSD.Въпроса ми е някой има ли такъв диск ,какви са били критериите ,които са ви накарали да изберете ващето SSD?Ще се радвам ако отделите 5 мин. и помогнете да направя своя избор
SSD
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
-
BeTePuHaP - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
Re: SSD
SSD се ползва предимно за операционната система. Слагай на него Windows u Program files, може да сложиш и някоя по-голяма игра. За музика/филми не ти трябва, те не изискват такава скорост. Половин терабайт ще ти свърши работа.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
SSD-то е малкия вариант на HDD с по-малък капацитет.
Опасно е да подценяваш човек,който се надценява!
-
TtEeRrOoRrAa - Потребител
- Име в игра: TtEeRrOoRrAa
BeTePuHaP написа:Здравейте,
налага се да сменя хард диска и мисля да сложа SSD.Въпроса ми е някой има ли такъв диск ,какви са били критериите ,които са ви накарали да изберете ващето SSD?Ще се радвам ако отделите 5 мин. и помогнете да направя своя избор
Аз ползвам SSD хард и на него ми е само Windowsa и някой от програмите...всичко зарежда много добре и лично аз съм доволна от избора си хем го ползвам от 2 год. насам.
Вариантите от 500 Gb са на цена около 300 лева аз съм с 120 GB и ми е достатъчен отделно съм с 1 ТВ за допълнителните неща.
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
SSD-то е много по- бързо поради причината, че няма въртящи елементи в него а всичко е чип (затова е малко и безшумно)
Работата е там че са скъпи и аз си купих само за операционната система един 60 GB SSD (почти 4 години не е спрял)
Предлагам ти вземи си един SSD примерно 120 GB или по-малко за C: (ако разбираш малко от PC-та и можеш го поддържаш да не се препълва) а за филми, музика, и други бози си направи диск D:
Ако си с лаптоп и нямаш къде да слагаш много HDD-та или имаш пара ... взимай голямо SSD, защото игрите работят по др. начин и ще ти хареса и ще почнеш да ги слагаш в C:/ което ще ти е OS-a
Работата е там че са скъпи и аз си купих само за операционната система един 60 GB SSD (почти 4 години не е спрял)
Предлагам ти вземи си един SSD примерно 120 GB или по-малко за C: (ако разбираш малко от PC-та и можеш го поддържаш да не се препълва) а за филми, музика, и други бози си направи диск D:
Ако си с лаптоп и нямаш къде да слагаш много HDD-та или имаш пара ... взимай голямо SSD, защото игрите работят по др. начин и ще ти хареса и ще почнеш да ги слагаш в C:/ което ще ти е OS-a
Peace \/
-
burgasko - Потребител
- Име в игра: burgasko.com
-
Mrusnica - Потребител
- Име в игра: Mrusnica
Mrusnica написа:Морти при мен дори не ми показва цялата икона Windows и изгрява
Видеото е от октомври 2013 г., може компютъра му да е бавен на този който е снимал.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
PC-то ми зарежда за 15 сек със SSD, преди беше над минутка и половина докато зареди всичко на десктопа, като взимаш гледай да е най малко 120гб. и дръж на него само windows, програмите си и онлайн игрите си.
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
Благодаря на всички за отделеното време и проявеното отношение.След доста четене и ровене в нета се спрях на модел на - Samsung 850 EVO 512GB.Това SSD е най-доброто което може да се вземе от устройсрвата за широка употреба на изгодна цена.За по-подробна информация вижте линка : http://www.samsung.com/bg/consumer/memo ... Z-75E500RW .По темата толкова...
Офтопик:
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
10 мнения
• Страница 1 от 1