KoKaL написа:Аз имам и едно малко по друго предложение, но не знам дали да го формулирам в отделна тема, така че ще пиша тук.
Защо да не се пусне още един GG сървар -GG Advance както бе в моята стара верига, като разликите с нормалния GG не са много, но се радваше на популярност и бе почти винаги пълен.
Пиша това, защото в 19 часа днес виждам празен Класик, 6-7 играча в Dust2 only, дежурните 6-7 играча в RATS , a в Детмач и АИМ сърварите няма НИКОИ.
В GG сървара обаче си има 21 играча в този момент.
Замислете се над предложението ми, мисля че ще е от полза за веригата.
Няма такъв гънгейм (Advance) и няма да те разберат. Това, за което споменаваш е просто преработка на самия мод от собственика на cstrike.vladislavovo.org - Жоро (не е реклама, защото веригата не съществува). Същата работа е и с gg Crazy. В тях са вкарани други модели на оръжията, подредбата им е различна, завършват не с нож, има крила, гравитация, буст и много други неща. Аз също направих подобен гг (Melee), както и отборен (teamplay). Мелето вървеше горе - долу и си имаше определени почитатели. Иначе да, в случай че гг стигне нивото да прелива, е добре
да се редиректват към втори, който може да е различен. В някои вериги имат по 2 d2o.
Моя си стои и сега ще ти го пусна да го разгледаш. Може да лагва, че пускам цс-а да имаш някой да убиваш. Сложих
ти права. Който иска да влиза.
gg Melee 178.254.216.120:27015
gg TeamPlay 178.254.216.120:27017
Виж как са
По отношение на картите. Всяка си има своите предимства. Хората имат различни вкусове за самата игра. За това и
ще има сериозен разнобой, кои да се махнат. Ето например аз предпочитам картите, в които има много стълби, места
за катерене, сърфиране и други затрудняващи играта. На тях съм най - силен, защото притежавам добра техника, натрупана от многото време прекарано в jump, bhop, hns, surf и други подобни модове. Хората, които владеят тези модове добре, играят добре гг и особено на трудните карти - т. нар. технични. Но си има и много хора, които предпочитат картите с директни сблъсъци. Напред и това е. Няма мисъл в тях, а изборът на печеливша позиция е от огромно значение в гънгейм-а.
За това, както казва roundup да се махнат бъгавите (ако има такива) и да се избутат напред в мапцикъла по - долните
карти сложени в него, защото няма вот за карта.
Съгласен съм и с твърдението, че има безумни карти, но не са много и трябва да подходите внимателно.