1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming? NeoN-. 2. На колко години сте? 16 3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming? Няколко дни 4. От колко време играете ЦС? ГГ мод от 2011 г. 5. Предишен опит като Админ? Да 6. Колко време ще прекарвате в сървъра? Колкото мога. 7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ? GunGame 8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming? Искам да предпазвам от хакери и от хората които псуват и обиждат. 9. Скайп за обратна връзка: mr.green_653 10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming? Не знам 11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ? Не съм, играя от скоро. 12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.
Здравейте, реших да Ви напиша нещо като есе. Така, здравейте казвам се Марио на 16 съм от Перник, редовен съм и реших да пусна кандидатура, защото има много играчи които играят с хакове а, и като няма админи няма кой да ги накаже така, че реших да се кандидатирам при вас, стабилна, хубава, качествена верига с качествени сървъри, бил съм в много вериги, но не е било така както при вас мисля, че ако бъда одобрен ще бъдете много доволни от мен извинявам се, че 1-во мнение и пускам кандидатура, но както казах има много хакери и искам да предпазвам от хакери и от хората които псуват, обиждат и за това реших да опитам при вас, дано ме приемете само мога да Ви кажа, че ще Ви помогна много за сървъра/и и за сайта,форума, ника ми е NeoN-. играя от няколко дни и ако ме одобрите ще се радвам, разбира се. Различавам от хакери виждал съм така наречения "Wall hack" и мога да реша кога е Wall hack и кога не е, така и за другите хакове мога да разлеча (Aim,Jeday и т.н..) играя мода от 2011 година мога да се справя с правата имал съм вериги, знам всичките AMX команди съжалявам, че кандидатурата ми не е по образец. Поздрави.
От мен имаш не . - Първо видян: Днес 15:00 Последно: Днес 15:00 http://www.gametracker.com/player/NeoN- ... .53:27016/ Права се дават на доказали се играчи във сървъра . Поиграй в сървъра , докажи че можем да ти имаме доверие и след два месеца както е реда във веригата ( ако не те приемат разбира се ) пак се пробвай ! Приятна игра в сървърите ни !
Какви вериги си имал, за сняг? Ако "Есето" беше ти зададено в час по литература, заковаваше перфектната двойка. Възползвай се от формата за кандидатури.
NeoN- написа:11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ? Не съм, играя от скоро. Здравейте, реших да Ви напиша нещо като есе. Така, здравейте казвам се Марио на 16 съм от Перник, редовен съм и реших ... ... играя от няколко дни и ако ме одобрите ще се радвам, разбира се... Поздрави.
Сега редовен ли си или играеш от скоро? Абсолютно против.
Нов си във веригата, за да пускаш кандидатура. Играй, забавлявай се, спазвай добрия тон и след време опитай пак. Струваш ми се интилигентно момче и следващия път ще гласувам положително. На този етап ти е рано.
mrtv написа:Нов си във веригата, за да пускаш кандидатура. Играй, забавлявай се, спазвай добрия тон и след време опитай пак. Струваш ми се интилигентно момче и следващия път ще гласувам положително. На този етап ти е рано.