Имате предложение за сървърите CS BG MegaGamin пишете тук
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
Re: Приятелски огън в гън-гейм
Аз съм "за". Не пречи да пробваме така, пък ако тръгне - добре.
-
nejna mumiq - Предупреждения: 0
- Име в игра: nejna mumiq
Re: Предложение
Ех... парашут Ако сложиш и джетпак ще е супер. Имаше някъде плъгин за джетпак, горивото му е бронята
- MORTAL1
- Предупреждения: 0
-
Valkyria - Администратор
- Име в игра: Valkyria
Малко съм скептична към тази идея, но ще си помисля.
Като влезе Ламеро и като подпука всички наред (няма наши, няма ваши)
Като влезе Ламеро и като подпука всички наред (няма наши, няма ваши)
-
Valkyria - Администратор
KoMnoT написа:Едно предложение, за да стане още по-интересна играта в гън сървъра. В първият гън-гейм сървър в който играх имаще frendly fire, след като някой достигне нивото с гранатата, като при убийство на играч от същия отбор, убиеца слиза левел назад, също така левел се взимаше с нож или при 3 направени фрага а не при 2 както е при нас. С това играта в гън-а става малко по-трудна, но и вкарва известна доза интрига. Мисля, че ще се получи доста добре.
С Friendly fire е интересно при граната д се активира, това значи че няма да може да се минава през хора от твоя отбор може би, иначе за фраговете да взима левели съм го виждал но по следния начин, точките за минаване на оръжие са 3 за пистолети 5 за автоматични 6 за снайпери. При 1 убийство на твой ти взема 1 точка при 2 ти взима 2 точки , при 3 убийства ти взима 3 точки, При смяна на левела се пуска отначало, пак от 1 и т.н.
Пример:
Слон 4 от 6 направени фрага . Убиваш твой, 3/6 . пак убиваш 1/6 , пак убиваш Връща те на предния левел ако е пистолет 1/3* или 3/5** и се почва пак ако убиеш някого -1 т.н. което е доста сложно предполагам.
Аз съм за цял левел назад!
-
Blizare_ - Потребител
- Име в игра: Blizare_
Само ще прецакате сървъра да знаете!
Единственото за което гласувам да се преправи е , некъв скрипт ли нз който държи ножа повече от 15 секунди в ръка , да го връща левел назад, това не е някъв ножарски сървър а си има определени играчи които само връткат на нож, и колят.. Това разваля удоволствието от играта.. !
Единственото за което гласувам да се преправи е , некъв скрипт ли нз който държи ножа повече от 15 секунди в ръка , да го връща левел назад, това не е някъв ножарски сървър а си има определени играчи които само връткат на нож, и колят.. Това разваля удоволствието от играта.. !
http://ziky.info - Радиото което, никога не спи!
-
earworm - Потребител
- Име в игра: TRENDY
има я и ситуацията когато се колят защото няма патрони, понякога отнема повече от 15 сек, апък и който иска да е с нож на 14 сек ще смени на оръжие и после пак ще е с нож етк.
-
Blizare_ - Потребител
@Blizare_ за съжаление този гънгейм няма опция за различени точки в зависимост на оръжията иначе отдавна да е направено. м/д това съм го срещала само в CS Source GunGame.
-
Valkyria - Администратор
Има го, но няма да правя реклама на сърварите. За сметка на това пък там нито 1 админ няма да ти обърне внимание за каквото и да било.
-
Blizare_ - Потребител
Назад към Предложения за сървърите и сайта