Да, има много некомпетентни и некадърни админи тук, за съжаление ти си ми пръв в класацията. Но има има много, доказали се, че разбират играта. Да ти ги подредя във възходящ ред?
Ако обичаш, не ми приписвай думи или изрази които не съм употребил.
И не съм ти никакъв колега, махнал съм си правата и съм се баннал от сървърите, ако не си разбрал.
п.п. Може да ме баннете и от форума. Ако толкова ви боли от истината. Но тя е очевадна. Не може в тези сървъри, които бяха едни от най добрите в БГ, сега да няма хора, само админи. С изключение на ГГ, до някъде. А в някакви измислени сървъри, да има на обяд или в 00.00 часа вечер, по 20 + играча. Да не говорим за най играното време от 19.00 до към 23.00 когато са пълни. Това нормално ли е! За мен не е. Относно админите, аз не съм някой който да ги избира, но пък мога да преценявам от моята гледна точка. Не казвам, че е правилна, но то се вижда.
Стефане, нямам нищо лично към теб, но си слаб играч и още по слаб админ. Дали ми се сърдиш, ми е все тая. Не ме провокирай да качвам демота с изцепките ви, че ще стане една....
Смятам да спра до тук. Толкова време го пазя за себе си, искам и така да си остане.
Офтопик: