Здравейте на всички!
Бях известно време в чужбина,не бях играел цс.от много време.
Бях си купил ‘Steam’ - играта цс.1.6 !
И нали като си направиш регистрация в Steama, после всичко ти идва на abv-пощата! (Пароли ,кодове и тем подобни)
Реших да влязна в акаунта си в Steam!
Влезнах, но ми изписва ,че трябва да въведа 6-цифрен код. Но тоя код ми е пратен на abv-пощата.
Добре,но аз си забравих паролата на abv-пощата и няма как да влязна в Steama,ако не напиша кода,а за да въведа тоя кода трябва да си вляза в abv-то ,но както ви казах си забравих паролата.
Цъкнах отдолу на abv-то ,къде пише “Забравена парола” ,и ми излиза когато съм си правил акаунта “таен въпрос” , “таен отговор” и тем подобни,но когато съм си правил регистрацията изобщо не съм обърнал внимание какви отговори съм въвел.
И няма как да си влеза в акаунта на Steam ,ако не си вляза в abv-то.
Всички възможни пароли който помня написах-не става!
Има ли някакъв начин да си влезна в abv-то ,или нещо да се направи за да се “домъкна” до този 6 цифрен код за Steam-акаунта!
П.П Ако някой знае и може да помогне,нека да пише,много ще съм му благодарен.
Благодаря предварително!!
ПРОБЛЕМ-ВЪПРОС!
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
Logic - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Logic
Re: ПРОБЛЕМ-ВЪПРОС!
Виж това,би трябвало да ти помогне(друг вариант просто няма).- https://support.steampowered.com/kb_art ... =bulgarian
-
MBP - V.I.P.
- Име в игра: MBP
Абв са си направили много тъпо защитата , отделно там две пощи ми откраднаха и смениха паролите незнайно защо.
Нямам добро мнение за тях , но мисля че няма оправия да имаш с тази поща защото съм им писал и на лс до екипа им и пак същото никой не иска ти помогне .
Ако някой от хората тук може да помогне ще е добре иначе не знам .
Нямам добро мнение за тях , но мисля че няма оправия да имаш с тази поща защото съм им писал и на лс до екипа им и пак същото никой не иска ти помогне .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
BUGS BUNNY написа:Абв са си направили много тъпо защитата , отделно там две пощи ми откраднаха и смениха паролите незнайно защо.
Да и аз писах до екипа й,но без отговор.
Да и аз това забележих мега тъпа защита,пробвах всичко немога да влязна в това абв. ,ще чакам другите да пишат по темата дали има друг начин да се “добера” до този 6-цифрен код!
-
Logic - Потребител
Е, ако в стийма имаш само CS-а... направи си нов акаунт и си го купи пак, 2 лева е. И си помни паролите.
Ако имаш и други игри, или някакви други причини, поради които искаш да си запазиш текущия акаунт... пий една студена вода. Явно няма да те пуснат без кода, пък щом не си помниш паролата за имейла... няма как. Ти ако дълго не си влизал в пощата (сигурно не си, щом си забравил и паролата), тя най-вероятно даже е изтрита вече.
Ако имаш и други игри, или някакви други причини, поради които искаш да си запазиш текущия акаунт... пий една студена вода. Явно няма да те пуснат без кода, пък щом не си помниш паролата за имейла... няма как. Ти ако дълго не си влизал в пощата (сигурно не си, щом си забравил и паролата), тя най-вероятно даже е изтрита вече.
Последна промяна RacistPenguin на 13 Фев 2018, 11:34, променена общо 3 пъти
-
RacistPenguin - Gold V.I.P.
- Име в игра: Human is dead. Mismatch.
RacistPenguin написа:Е, ако в стийма имаш само CS-а... направи си нов акаунт и си го купи пак, 2 лева е. И си помни паролите.
Да ,не съм влизал от 3 години от както си купих цс-а ...
-
Logic - Потребител
PS: Поправка, 20лв е... ще трябва да чакаш да го пуснат на прИмоция.
PS2: Тъй като гледам след 2 дни май ще има промоции в Steam, като нищо може пак да го пуснат на 2 лева. Приготви портфейла.
PS2: Тъй като гледам след 2 дни май ще има промоции в Steam, като нищо може пак да го пуснат на 2 лева. Приготви портфейла.
-
RacistPenguin - Gold V.I.P.
- Име в игра: Human is dead. Mismatch.
Намери някое хакерче да ти разбие пощата
-
Pa1n - Админ
- Име в игра: Pa1n
- facebook: https://www.facebook.com/Kiril.Baldjiiski
Първата ти опция е да се опиташ да си влезеш в АБВ-то.При положение,че не си знаеш парола + тайните върпоси,можеш да им пишеш на съпорта и мисля,че е необходимо на място да им занесеш лична карта,за да ти дадът достъп/някак ако можеш да им докажеш че е бил твой - IP адрес,с който си се регистрирал ,или си го ползвал или нещо като цяло - абе ако ти е зор за ABV-то драскаш им обясняваш им ситуацията и те ти казват.
Втората ти опция е да пишеш на Steam Support и да им кажеш,че нямаш достъп до имейла ти,както и до Steam акаунта.Ако си закупил CS-a посредством кредитна карта почти съм сигурен,че ще ти възстановят акаунта.Драскаш им,като добавяш ID на Steam ACC,даваш им евентуално имейла,до който нямаш достъп,казваш им че имаш кредитната карта,с която е закупена игра в акаунта и ги питаш можем ли да измислим нещо.Те ще ти обяснят процедура а-у,ако има въобще такава.
Успех : ))
Втората ти опция е да пишеш на Steam Support и да им кажеш,че нямаш достъп до имейла ти,както и до Steam акаунта.Ако си закупил CS-a посредством кредитна карта почти съм сигурен,че ще ти възстановят акаунта.Драскаш им,като добавяш ID на Steam ACC,даваш им евентуално имейла,до който нямаш достъп,казваш им че имаш кредитната карта,с която е закупена игра в акаунта и ги питаш можем ли да измислим нещо.Те ще ти обяснят процедура а-у,ако има въобще такава.
Успех : ))
-
Mr.Black - Потребител
- Име в игра: Mr.Black
Благодаря ви много момчета,оправих си Steam акаунта!
Моля да бъде заключена темата!
Моля да бъде заключена темата!
-
Logic - Потребител
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2