Ами именно това, че можеш да се придвижиш по-бързо от другите и че можеш да се качиш някъде, където не много хора могат или да се плъзнеш по някой сърф, именно всичко това прави самия мод още по-интересен за мен поне.Да комбинираш уменията на стрелба и на скачанe и да балансираш добре между двете те прави добър играч.ГГ ако беше просто arm race само с оръжия, а нямаше килове с нож(или поне ножа ако не връщаше левел назад) тогава бих го определил повече като класически мод.И точно от тази гледна точка, че не всеки може да направи бхоп с нож срещу някой с ак47 например и да го заколи, оприличавам гг мода като комбинация между няколко.
П.С. така или иначе аз от доста време съм спрял да играя, и понеже темата и дискусията стана доста обширна моето мнение е че навсякъде другаде ако искате го променете на 10, но гг не бива да се пипа.
Предложение за sv_airaccelerate
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
22 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
-
roundup - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: roundup
Re: Предложение за sv_airaccelerate
KoKaL написа:Ако може да се промени на 10 и в GG сървара, че РЕДБУЛА само скача , и това е главната причина да печели
Абсолютно сериозно искам промяната.
с 2 ръце за промяна и в гг , щото някои хора без да заколят не могат да минат scout и въобще ако не заколят 5 6 пъти поне на мап не могат да спечелят карта хаххаха
-
dominant - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: sdfdsfds
22 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Предложения за CS MegaGaming Dust2 Only