Кандидатура за глобален/модератор/форум модератор - Zh.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
29 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Кандидатура за глобален/модератор/форум модератор - Zh.
Две страници коментари от които само 3-4 съществени, останалите Дзак ги е редактирал, т.к. не са по темата или поради друга причина. Не искате да коментирате, защото не ви дреме дали ще има/няма нов модератор, който също няма да ви цепи басма като Дзак или има други причини, като примерно нередовно преглеждане на форума Цял месец висяща кандидатура...
-
MORTAL - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
morti, повече съм ги редактирал, защото изказвания им са...
Няма да пишат повече от тези. То други и не пишат. Отделно не мисля, че повече от екип банове, модератори и най-вече администратори трябва да си кажем думата. На сървър и тестови админи, освен даЛС-та, малко от тях биха попитали нещо смислено или нещо, за което не е питано.
Напишете кои могат да се изказват, защото няма такава точка, а в други вериги това "гласуване" е по начина, който ти написах.
Няма да пишат повече от тези. То други и не пишат. Отделно не мисля, че повече от екип банове, модератори и най-вече администратори трябва да си кажем думата. На сървър и тестови админи, освен даЛС-та, малко от тях биха попитали нещо смислено или нещо, за което не е питано.
Напишете кои могат да се изказват, защото няма такава точка, а в други вериги това "гласуване" е по начина, който ти написах.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Смятам, че всички са част от екипа, независимо от функцията с която са натоварени. За това мнението на всеки е важно, но само когато е по темата, иначе ги трием/редактираме
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Вие как очаквате екипа да се изкаже за човек който е абсолютно непознат във веригата?
Мисля че дори е излишно да се дискутира въпроса.
Все едно аз утре да си направя нова регистрация,и искам да стана администратор, защото, разбирате ли аз много искам това. Ами не става.
Освен това Dzak си върши много добре работата, и на този етап мисля че нямаме нужда от нов форум модератор.
Против кандидатурата съм.
Ето изказах се.
П.П. Друг е въпроса, че повечето админи не смеят да пишат във форума, защото не могат да напишат две логически смислено свързани изречения едно след друго.
Или пък все им е едно какво се пише тука,... а и повечето рядко влизат изобщо.
Все едно аз утре да си направя нова регистрация,и искам да стана администратор, защото, разбирате ли аз много искам това. Ами не става.
Освен това Dzak си върши много добре работата, и на този етап мисля че нямаме нужда от нов форум модератор.
Ето изказах се.
П.П. Друг е въпроса, че повечето админи не смеят да пишат във форума, защото не могат да напишат две логически смислено свързани изречения едно след друго.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
KoKaL написа:Вие как очаквате екипа да се изкаже за човек който е абсолютно непознат във веригата?
Ето изказах се.
Кокале стига си излагал хората с които работиш .
Изкара хората малумни и страхливци . Говориш за колегите си така , а очакваш уважение . Само ти ли си най - кадърния от всички . Доста хора се изказахме и си дадохме аргоменти но всичко бе изтрито , редбула опита няколко пъти със същия резултат . Ето защо вече много хора предпочитат да си мълчат вместо да губят време в писане и някой да му скимне , че е излишно мнение и да редактира .
Спри с тези изцепки и после да се чудиш защо има хора против теб . Ескайп си тръгна поради същото некомпетентно изказване от твоя страна !
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Заек,ти си един от малкото които показват някаква активност както тук, така и във игра.
Не визирам теб.
Виж списъка с админи, и забележи каква част от тях изобщо пишат нещо тук.
Главните "писачи" във форума са : Аdmin, SNAIP, BUGS BUNNY, Dzak, Barselona Fan, MORTAL, и чат пат REDBULL.
Останалите къде са ?
Няма нужда да ми отговаряш.
Не визирам теб.
Виж списъка с админи, и забележи каква част от тях изобщо пишат нещо тук.
Главните "писачи" във форума са : Аdmin, SNAIP, BUGS BUNNY, Dzak, Barselona Fan, MORTAL, и чат пат REDBULL.
Останалите къде са ?
Няма нужда да ми отговаряш.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Абсолютно всеки ,който е част от екипа може да се изказва по темата ,иначе не виждам смисъл от темата изобщо.Нали ние решаваме ,кой да стане част от нас и ако не сме на едно и също мнение то смисъла се губи.В такъв случай (не зачитане на мнението на екипа) по -добре да се разберат по между си админ и дзак и мортал и още двама трима,които са над другите и да си решават те ,аз лично повече не знам дали и ще си направя труда да си дам мнението особено по тази тема.
Manchester United
-
ReDBuLL_Bg - Админ
- Име в игра: ReDBuLL
След изчетеното от трите страници мисля, че няма да е зле да има още един модератор, но като за начало с ограничена достъпност. Друг "смислен" коментар няма да пиша.
-
mrtv - Потребител
- Име в игра: mrtv
Изчаках достатъчно време да видя различните мнения.
Всеки от екипа, както и всеки с ранг ГОЛД ВИП имат право да се изказват по темите, има място и за офтопик. За мен всяко мнение е важно.
Относно кандидатурата, на този етап форума се посещава от 50 - 60 човека на 24 часа, затова считам, че не е нужен нов човек. Както казах, това е за сега.
Благодаря за проявения интерес, реша ли, че имаме нужда, веднага ще се свържа с теб.
Всеки от екипа, както и всеки с ранг ГОЛД ВИП имат право да се изказват по темите, има място и за офтопик. За мен всяко мнение е важно.
Относно кандидатурата, на този етап форума се посещава от 50 - 60 човека на 24 часа, затова считам, че не е нужен нов човек. Както казах, това е за сега.
Благодаря за проявения интерес, реша ли, че имаме нужда, веднага ще се свържа с теб.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
29 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Неодобрени кандидатури