Настоящите карти:
Карти на ДМ
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Карти на ДМ
Това са картите които съм оставил, напишете кои искате да махна и кои да добавя. Тези които искате да добавя трябва да са с линк към сайт от който да ги сваля.
Настоящите карти:
Настоящите карти:
-
Admin - Администратор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: demon
Re: Карти на ДМ
Благодаря! Картите не ги знам по име всички, но виждам, че най-големите ги няма и мисля, че така е по-добре. По някаква причина обаче не позволява да смениш отбора по време на игра, дори при 2v1. Не позволява да мина CT за да "балансирам силите". Не знам дали е проблем или е при мен причината, но в случая и двамата играчи опитахме да сменим отбора без успех.
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
Не е в теб проблема и при мен се случва, като вляза ми дава да си избера примерно само 2 дори и в 1 да има само един човек, а при 2 да са двама и като вляза 2 пак не ми дава да мина към единиците. Аз решавам проблема, като дам един ретрай и се оправя.
-
Paveto - Админ
- Име в игра: Paveto
Благодаря! Ще опитам следващия път.
Офтопик:
-
BeTePuHaP - Админ
BeTePuHaP написа:Благодаря! Ще опитам следващия път.Офтопик:
Само админите виждат ип на играчите, за да не ги флоодват.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Не са ли много еднотипни? Виждам fy_snow в различни текстури поне 5 пъти + още толкова на deathmach.
Не е ли и време да пробваме да спрем стъпките в този сървър на тези малки мапове?
И също така, пропуснал ли големите карти - inferno, dust2002 (?!), train, italy2, или си ги оставил нарочно? Също и fy_2000 и 3000
Няма ли да по-удачно да се сложи един мапцикъл, а не вот? От тия над 20 мапа, едва ли някога ще се превъртят всички. Още повече, че при даден вот, при игра 1в1, ако са на различно мнение,сървъра пуска свой произволен мап
Не е ли и време да пробваме да спрем стъпките в този сървър на тези малки мапове?
И също така, пропуснал ли големите карти - inferno, dust2002 (?!), train, italy2, или си ги оставил нарочно? Също и fy_2000 и 3000
Няма ли да по-удачно да се сложи един мапцикъл, а не вот? От тия над 20 мапа, едва ли някога ще се превъртят всички. Още повече, че при даден вот, при игра 1в1, ако са на различно мнение,сървъра пуска свой произволен мап
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Italy2 е класика за death match! Не е малка, но не е и торкова голяма. Също е и доста директна, според мен, щом от единия край на мапа можеш да направиш фраг на другия край.
Стъпките при малките мапове са като wallhack, когато си сам срещу двама-трима. Тогава е лесно, когато имаш съотборник обаче, поне при мен ефекта е обратен. В повечето случаи незнам кой чувам и бъркам някой път къде да стрелям.
Стъпките при малките мапове са като wallhack, когато си сам срещу двама-трима. Тогава е лесно, когато имаш съотборник обаче, поне при мен ефекта е обратен. В повечето случаи незнам кой чувам и бъркам някой път къде да стрелям.
-
BeTePuHaP - Админ
-
Eagle - Форум Модератор
- Име в игра: Eagle
В GunGame TeamPlay попаднах на един мап fy_snow_play. Мисля, че е подходящ за тук! Има и други, но не им знам имената.
-
BeTePuHaP - Админ
Мен лично най-много ми допадат големите класически карти.За съжаление няма хора за тях или тези които посещават сървъра не ги харесват (лични наблюдения и впечатления). Това ме провокира да пиша в една съществуваща тема и нещата дойдоха на дневен ред така или иначе. Сега най-големите карти ги няма и ми се струва, че това раздвижи сървъра. Според мен най-много ще се играят fy типа карти, които са си точно за death match. Aim маповете са ми най-скучни и не ги предпочитам, но трябва да има за всеки по нещо! Ако са по-малко няма да навреди.
-
BeTePuHaP - Админ
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Предложения за CS MegaGaming DeathMatch