Няма правило забраняващо играта с colored skins. Сега проверих, и не мога да разбера защо не е било добавено.
Предлагам да се създаде такова правило, защото наистина дава сериозно предимство.
Например:
Чл.22 Забранява се използването на скинове за T/CT различни от оригиналните в играта.
Несправедлив бан
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
28 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
-
KoKaL - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: KoKaL
Re: Несправедлив бан
А cl_lw 0? И да ти кажа ли, че в гг-то това си е чисто хакерска команда. Значи, всички сте играчи, ама и всички търсите предимството пред останалите.
Аз този гг не играя, така че играча не ми пречи по никакъв начин. Ама след като използва даващи предимство команди, че дори и качва снимки и демота с некоректните си настройки на играта, ние трябва да се задействаме.
Окей, махнал си бана, заключвай темата да отива в архива, че и наказание ми сложи, щом съм се "объркал" и съм добавил грешен бан.
Аз този гг не играя, така че играча не ми пречи по никакъв начин. Ама след като използва даващи предимство команди, че дори и качва снимки и демота с некоректните си настройки на играта, ние трябва да се задействаме.
Окей, махнал си бана, заключвай темата да отива в архива, че и наказание ми сложи, щом съм се "объркал" и съм добавил грешен бан.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
При cl_lw 0 всички изчисления по траекторията на куршумите се поемат от страна на клиента. Ако компютърът на играча е бърз, то има някакъв положителен ефект и по-голяма точност. И обратното - ако компютърът е по-слаб се получава лаг в стрелбата.
Пробвал съм да играя с cl_lw 0, и някаква фрапираща разлика не съм видял.
След като толкова ви пречи, може да се влючи командата в античийта като забранена.
Друг вариант командата да се деактивира независимо какво пише клиента, е в server.cfg на сървара да се добави "sv_unlag 0"
Пробвал съм да играя с cl_lw 0, и някаква фрапираща разлика не съм видял.
След като толкова ви пречи, може да се влючи командата в античийта като забранена.
Друг вариант командата да се деактивира независимо какво пише клиента, е в server.cfg на сървара да се добави "sv_unlag 0"
-
KoKaL - Потребител
cl_lw ми е 1 хабер нямаш от цс по добре го изтрии че с всеки коментар се излагаш ти изкара всички кодове от конзолата забранени
Аз не играя аз преподавам ! bau 1 i Arctic
-
Oh Sugar - Потребител
- Име в игра: .
- facebook: bau 1 i Arctic
- Twitter: bau 1 i Arctic
- google+: bau 1 i Arctic
Аз не казвам че ти е 0, Дзак го казва.
-
KoKaL - Потребител
Да де за него казвам а и няма разлика дали е 1 или 0 ножа ми е в дясната ръка недеи гледа на това видео просто когато превърташ демото напред назад има бъгове
https://www.youtube.com/watch?v=42-BLtUwB6s
https://www.youtube.com/watch?v=42-BLtUwB6s
Аз не играя аз преподавам ! bau 1 i Arctic
-
Oh Sugar - Потребител
- Име в игра: .
- facebook: bau 1 i Arctic
- Twitter: bau 1 i Arctic
- google+: bau 1 i Arctic
За мен няма времева разлика по отношение на стрелбата при смяна на левъла за мод гг. С появата на оръжието се бъркате. Стрелбата си започва както на 1. Така мисля
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
28 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3