Кандидатура за Админ ||7||
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
44 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Кандидатура за Админ ||7||
Твърдо НЕ !!! постоянно се заяжда с админите и пречи винаги на играта
-
headbreaker - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: headbreaker
IA3I написа:Аз знам - лесно е. Пробвай да бъдеш квантов физик! Вие не влизате - аз се намесвам - сега когато има добре оформени сървъри които имат шанс за развитие.
Моите действия са следствие на вашите - Там администратори няма - малкото хора които ги посещават са на произвола на съдбата. Вие се интересувате само от цифричките в tab-а до толкова че не можете да излезете от gg-a само и само да "взема още една победа". Извращенията на която е подложена една отборна игра... превърната в средство за мерене на егота от екипа всъщност предимно... Нека не започваме с това какво става когато се появи ново его.
...НО не знам защо така се юрнахте освен да ми се покажете кои сте...отново... Аз си ви знам - знайте и вие това тия сървъри не са за вас Вие така се държите - искате си точките!! Приемете ги като северното крило на "веригата" ако искате "Вашия сървър" ще си е ваш аз там претенции нямам. Както бъгс бъни подчерта приемате го като заплаха а ние ще бъдем в различни сървъри.
Вярвам че идеята въпреки моите предпочитания е да се напълни максимално всеки сървър.Мисля да работя по този въпрос - Истината е че ми трябва помощ но от кой... екипа е зает (хмм) в другите сървъри (да кажем). Ако се напълнят постепенно ще е по-лесен подбора на свесни редовни клиенти но ще отнеме много време. С пари ще е бързо ама като дойдат 1000 маймуни екипа пак ще е зает и ще е произвол вътре...
Извинявай но тука би трябвало да дават администраторите оценка за теб ..А не ти да даваш за колегите ...За пореден път показваш колко си нагъл Искаш да влизаш в екипа а плюеш хората от екипа ... е така няма как да бъдеш част от нас ... Доста колеги могат да го потвърдят наглото и гадно държание от теб !
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Твърдо против,не разпознава хакери псува и обижда,ще изгони хората за 2 дена,защото не зачита мненията на хората и не се съобразява с никой,имам над 20 снимки,да си играя ли да ги качвам пак как обижда и псува,кандидатурата му не е по образец, Х имал Б имал,има си правила,ще си направиш скайп, да не си най хитрия тука да нямаш, отделих ти 5 минути да пиша в темата, много са и затова са и последни
-
Bat-Miro - Потребител
- Име в игра: [Speed Zone] ^^ Mirelka ^^
НЕ. Псува играчи и ги гони дори съм виждал как се заяждаш със колегите.
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
-
CREATiVE - Потребител
- Име в игра: --
Това е първата кандидатура по която си позволявам да взема отношение (другите в които съм писал не отговаряха на протокола така или иначе). Отношението му е по-сериозно отколкото показва, тона му е по-остър от необходимото, но е прав, че в тези сървъри админи няма. Защо тогава да не се даде възможност на някой, който иска да се занимава. Редовно е вътре, но това може да се провери и по друг начин. Що касае твърдението, че псува, аз не съм видял подобно нещо. Аз подкрепям кандидатурата!
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
Офтопик:
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Не пиша по кандидатури, но тази ще я подкрепя стига да спазва правилата.
-
mrtv - Потребител
- Име в игра: mrtv
Въздържал се, за сега
Света е пълен с добри хора, ако не намираш такива, самия ти бъди такъв!
-
Spinderman - Админ
- Име в игра: Spinderman
За ... лошо от него не съм видял ... все пак всеки си има мнение
Кръвна Група AUDI
-
v0z1 - Админ
- Име в игра: v0z1
Според мен ще бъде добро попълнение в екипа, той е един от малкото, които мислят за развитието на веригата. Повечето не се разбират с него, защото той се държи така, както те с него. Каквото повикало, такова се обадило.
Не мисля че ще изгони играчи, но за админи... може
Единственото нещо, което не ми харесва по кандидатурата е, че кандидатстваш за два сървъра, но и аз не харесвам това правило, би трябвало да има изключения.
За. Успех.
Не мисля че ще изгони играчи, но за админи... може
Единственото нещо, което не ми харесва по кандидатурата е, че кандидатстваш за два сървъра, но и аз не харесвам това правило, би трябвало да има изключения.
За. Успех.
-
Eagle - Форум Модератор
- Име в игра: Eagle
44 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Назад към Одобрени кандидатури