Какъв е смисъла да се изказва админ, който няма участие в даден бан/оплакване? Какво могат админите (говорим за тези със синия цвят) да направят, като нямат достъп и до банлистата, за да премахнат бан?
Да, админите могат да се изказват, но когато изгледат дадените доказателства (демо, снимки и т.н.), но затова екип банове (лилавите) имат думата при тези оплаквания. На лилавите им е гласувано пълно доверие при дадено оплакване да вземат решението, затова са в тази група.
Винаги могат да поискат и още мнения, но щом са на това ниво, значи е гласувано на тях да се справят в такива ситуации.
Какво целиш с тази тема? Много добре знаеше какво ще последва като отговор. Промяна на екип банове или иронията към някои в този екип?
Предложение за ролята на "сините" в "оплаквания"
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
7 мнения
• Страница 1 от 1
-
dzak - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: dzak
Re: Предложение: срв. адм. в "оплаквания"
Темата е излишна. Забраната е направена тогава поради факта, че съм бил потребител (нямал съм права), а по правилата на сайта трябва да си администратор за да се изказваш по дадено оплакване за бан
-
Skoklev - Админ
- Име в игра: MostWanted
Re: Предложение: срв. адм. в "оплаквания"
IA3I написа:Ок пример:
При чийт* - първа инстанция залавя втора инстанция потвърждава и трета инстанция решава окончателно
В подобен случай защо тогава има екип банове? Не може все червените да ги огравя навсякъде. Затова е създаден този лилав екип да помага с тази част. В противен случай, ако все се чака мнението на червените, то този екип банове е излишен. Самото име подсказва защо го има.
Достатъчно ясно се изразих.
IA3I написа:Отговор с въпрос съобразен с примера ми от преди малко: ТРУДНО но хипотетично - ако 3ма сини кажат не е с хак лилавите какво правят ако не са съгласни ?
Махат/слагат бана. Никой не е казал, че трябва да се съобразяват с мнението на сините или червените, или който и да било. Затова са там, да преценят.
Ако имаш други въпроси относно "Защо съществува екип банове и защо той се занимава с бановете" ги напиши, в противен случай темата ти ще бъде приключена и отнесена в архива.
Последна промяна dzak на 29 Май 2018, 01:34, променена общо 2 пъти
Причина: edit
Причина: edit
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Re: Предложение за ролята на "сините" в "оплаквания"
IA3I написа:Мнение от Skoklev » 27 Яну 2018, 03:45
Последна промяна dzak на 27 Яну 2018, 04:02, променена общо 1 път
Причина: Нямаш право да пишеш в темите с оплаквания.
Пет, 16 Фев 2018 19:59:51 +0000
Добавяне: нови потребители в група Тестови Админи » Skoklev
Когато е писал мнението, не е бил админ, а потребител.
Skoklev написа:Темата е излишна. Забраната е направена тогава поради факта, че съм бил потребител (нямал съм права), а по правилата на сайта трябва да си администратор за да се изказваш по дадено оплакване за бан
Правила на форума:
10. Забранено е на потребители да коментират теми в раздели Оплакване от Модератор или Сървър Администратор и Кандидатури за АДМИНИ. В раздел Оплакване от Модератор или Сървър Администратор имат право да пишат Екип банове и участващите Админ и Потребител, допуска се писането и от друг Администратор, само ако се е запознал с предоставените демота.
Ясно и точно е казано за ролята на сините в оплакванията.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Ако проследиш активността на сините във форума, ще видиш, че по-добре няколко лилави да имат задължението да го правят, отколкото повече сини, които не са много форумно активни. Лилавите са за това - гласувано им е доверие, че ще са редовни, активни и ще разглеждат темите които ги засягат като екип.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
Не съм съгласен с теб и ще кажа защо.. В момента за да станеш сървърен администратор трябва да си на 16 години, да пишеш на кирилица (имам впредвид нещата без които кандидатурата няма да бъде разгледана) и добрите впечатления на екипа като цяло. Приемат ти кандидатурата, минаваш през тест периода и си син. Дотук имаш достъп до модменю и админски форум. Ти предлагаш освен тези разрешения сините да получат достъп до модераторските менюта (ако така се казват въобще ) на форума, да променят банлистата и най-вероятно достъп и до друг "по-тесен" админ форум.Хората с такива права трябва да се избират по други критерии.
Не смятам, че е редно толкова много хора да имат толкова свободен достъп до всичко. Не ме разбирайте погрешно, младостта (впедвид минималната възраст на кандидатите) не е порок, но твоето предложение води след себе си много по-фондаментални промени! Това е моята гледна точка и надали някой ще ме убеди в друго по този въпрос.
пп.
Няма перфектна система!
Не смятам, че е редно толкова много хора да имат толкова свободен достъп до всичко. Не ме разбирайте погрешно, младостта (впедвид минималната възраст на кандидатите) не е порок, но твоето предложение води след себе си много по-фондаментални промени! Това е моята гледна точка и надали някой ще ме убеди в друго по този въпрос.
пп.
Няма перфектна система!
Последна промяна BeTePuHaP на 29 Май 2018, 12:41, променена общо 1 път
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
Нямам време да чета посланията, но ще отговоря, кратко и ясно.
Прав си за цветовете, но когато ги създадохме имаха достъп до банлистата, естествено е, че няма да има всеки достъп до нея, но след атаките се наложи да я преместя на отделно място което не споделям с никой, по лични причини и така вече те нямат достъп, както казах, не само те а никой друг не знае къде е, от съображения за сигурност.
Твоята идея я обмислям отдавна, споделил съм я със Снайп, но не съм я дообработил. Като дори това ще повлияе и на избора ни на админи или по точно кои ще се задържат като такива и кои ще отпаднат.
Дано съм отговорил на въпроса ти.
п.п. Ако беше ме послушал, сега щеше да си и ти със син цвят.
Темата приключи.
Прав си за цветовете, но когато ги създадохме имаха достъп до банлистата, естествено е, че няма да има всеки достъп до нея, но след атаките се наложи да я преместя на отделно място което не споделям с никой, по лични причини и така вече те нямат достъп, както казах, не само те а никой друг не знае къде е, от съображения за сигурност.
Твоята идея я обмислям отдавна, споделил съм я със Снайп, но не съм я дообработил. Като дори това ще повлияе и на избора ни на админи или по точно кои ще се задържат като такива и кои ще отпаднат.
Дано съм отговорил на въпроса ти.
п.п. Ако беше ме послушал, сега щеше да си и ти със син цвят.
Темата приключи.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
7 мнения
• Страница 1 от 1