1. Вашият nickname, с който сте били ban-нати:rb26dett'''
2. Вашето IP: 85.187.40.10
3. Nickname на администратора:headbreaker или нещо такова
4. Нарушеното правило - №6
5.Разяснение:Получих бан, защото админа не разбира от шеги, написах на yordan ei daka, той ми отговори и аз му писах mada faka(това е майтап не псувня или нещо такова),а въпросното админ4е си ме е набелязало и само ми търси косури, защото го "sadwam" в сървъра и само кикове, слейове и тем подобни, нямаше да пускам тема, оба4е не е за 1ви път, а и аз играя от доста време в сървъра и нямам проблеми с никой други(дори и с админите), само с това въпросното админ4е, ако го е приел като псувня да ме беше гагнал поне, но не той реши да ме банне...
6. Демонстрация/Изображение: той си направи снимка, ако види темата може да я пусне,(коп4ето на конзолата не ми работи )
7. Сървърът, в който е направено доказателството: CS BG MegaGaming gungame.
за да не пускам но коментар ще редактирам този
Не знам дали е забранено да коментирам оба4е той ме провокира със правата си, след като ме слейне и ме връща едно оръжие назад, какво да направя да му пляскам ли ?
P.S не съм про4ел правилата но ако има правило ШЕГИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ(нега бъдем сноби): да виновен съм!
оплакване от несправедлив бан..
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
оплакване от несправедлив бан..
Последна промяна kamenitza_33 на 01 Окт 2018, 19:07, променена общо 3 пъти
-
kamenitza_33 - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: rb2dett'''
Re: оплакване от несправедлив бан..
Към въпросното "админче" си отпращал не малко провокации и обиди . Един път те защитих тук в форума , заради Слай и кицк към теб , по - късно видях , че ти не заслужаваш обикновено наказание , а много повече и това което си писал е към отдел цензура. Оплакването ти заслужава да напълни кошчето на форума . Това обаче ще решат по големите .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
Бановете за обиди вече са разрешени! Ехааа, ми махнете Гаг плъгина да не товари сървърите
Пренасяте някакви измислени лични вражди в сървърите, не е правилно.
п.п. dzak: "Нямаш право да пишеш тук" Знам
Пренасяте някакви измислени лични вражди в сървърите, не е правилно.
п.п. dzak: "Нямаш право да пишеш тук" Знам
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
Вярно е, че rb26dett си позволява да се шегува леко нецензурно, но забележете - той се шегува само. Дори не го гагвам, знаейки че е на майтап, и то не винаги го прави. Аз нямам проблеми с него.
Ако обаче има тенденциозно отношение на админ към него, вече е друг въпрос.
Не всички админи носим на майтап, и знаем кой админ се товари най-много, но е факт че сме тук да се забаляваме, а не да превръщаме сървъра в казарма.
Ако спазваме "буквата" на правилата - да rb26dett ги е нарушил. И наказанието му трябва да бъде GAG.
P.P.
Сега прочетох по-внимателно оплакването, админа го е slay, като го е върнал едно ниво назад, което си е доста дразнещо за играча.
Ако вие двамата имате някаква непоносимост, то Ви моля и двамата да бъдете по-толерантни един към друг когато сте заедно в сървъра.
Ако обаче има тенденциозно отношение на админ към него, вече е друг въпрос.
Не всички админи носим на майтап, и знаем кой админ се товари най-много, но е факт че сме тук да се забаляваме, а не да превръщаме сървъра в казарма.
Ако спазваме "буквата" на правилата - да rb26dett ги е нарушил. И наказанието му трябва да бъде GAG.
P.P.
Сега прочетох по-внимателно оплакването, админа го е slay, като го е върнал едно ниво назад, което си е доста дразнещо за играча.
Ако вие двамата имате някаква непоносимост, то Ви моля и двамата да бъдете по-толерантни един към друг когато сте заедно в сървъра.
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Този банн които получи ти е спестяван от дълго време с гаг слеи кик явно при теб нестава за напред след всяка твоя обида ще получаваш банн за по дълго време
-
headbreaker - Админ
- Име в игра: headbreaker
Ами на теб ти се насабра, от досна време си позволяваш така закачливо уж да обидиш играч!!!!! Това, което написа не ми се стори, като шега!!!! Познаваш ли ме? Така, че си носи последствията. А mp3 постъпи правилно!
-
YordanIvanovMarinov - Потребител
- Име в игра: YordanIvanovMarinov
headbreaker написа:Този банн които получи ти е спестяван от дълго време с гаг слеи кик явно при теб нестава за напред след всяка твоя обида ще получаваш банн за по дълго време
Не ви знам личните отношения, но с въпросния играч до миналата зима съм играл тук. След това, по стечение на обстоятелствата в друг ГГ сървър. За девет месеца, той там няма дори ГАГ, камо ли бан ( играе почти всеки ден ако не е тук) там админите са доста стриктни към спазване на добрия тон.
За това казвам, че го пренасяте на лична основа. Какво значи, спестен гаг, слей, кик и т.н. тоест, ти като админ сам си нарушил правилата. Да, в негова полза е било, няма спор. Обаче имате едно правило, повтаряно сигурно 10000000 пъти, за обиди и непристойно поведение, Не се налага най тежкото наказание, БАН
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
Даже и ме заплашва, ето това негово отношение ме провокира.. както и да е аз не искам ънбан, ще си намеря друг сървър, видя се 4е с това админ4е няма да се разберем, но губите един редовен игра4, просто исках да видите какъв админ имате, както кокала по-горе каза, това не сървър а казарма.. БЛАГОДАРЯ!
-
kamenitza_33 - Потребител
- Име в игра: rb2dett'''
Системен нарушител. Абсолютно всеки път като играе обижда , псува и т.н.
Ние искаме да запазим в тези сървъри играчи , но нормални хора. Не нормалните да избягат , а да останат само тези , които не могат да се контролират. За бан си е всеки път...
Ние искаме да запазим в тези сървъри играчи , но нормални хора. Не нормалните да избягат , а да останат само тези , които не могат да се контролират. За бан си е всеки път...
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
13 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към BANS:Оплакване от некоректен Админ или Форум Модератор