Предложение касаещо изискванията при оплакване
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: Предложение касаещо изискванията при оплакване
Този път ми хареса темата. Съгласен съм с двете точки. ✓
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: G-n Dimitrov
Какво значи съмнения за хак? Или преценяваш, че е хак и му налагаш съответното наказание или не го правиш. За съмненията, си имате форум в който да ги обсъждате.
Седмица, съгласен съм, че по презумпция, всеки е невинен до доказване на противното. Но тук, играча се оплаква, тоест той също трябва да докаже, че е станала грешка. Демо трябва да имат и админа и играча.
Така, че правилото си е написано напълно адекватно. Да, има много причини играча да няма демо и да, админа също е длъжен да качи неговото демо след такова оплакване, а ако и той няма! Влизаме в омагьосан кръг.
50 играчи да си пуснат оплакване без доказателства, щот им е кеф да се оплакват, да "заринат" форума с безпочвени теми и обвинения!
Относно бана който е провокирал тази анкета:
На 90 даже 95% съм сигурен в преценките на Дзак, доказал го е многократно.
Към играча и поведението му по време на игра имам някои резерви, но няма да ги коментирам. А това дали е Атан, Петкан и т.н. може много лесно да се провери.
Седмица, съгласен съм, че по презумпция, всеки е невинен до доказване на противното. Но тук, играча се оплаква, тоест той също трябва да докаже, че е станала грешка. Демо трябва да имат и админа и играча.
Така, че правилото си е написано напълно адекватно. Да, има много причини играча да няма демо и да, админа също е длъжен да качи неговото демо след такова оплакване, а ако и той няма! Влизаме в омагьосан кръг.
50 играчи да си пуснат оплакване без доказателства, щот им е кеф да се оплакват, да "заринат" форума с безпочвени теми и обвинения!
Относно бана който е провокирал тази анкета:
На 90 даже 95% съм сигурен в преценките на Дзак, доказал го е многократно.
Към играча и поведението му по време на игра имам някои резерви, но няма да ги коментирам. А това дали е Атан, Петкан и т.н. може много лесно да се провери.
Офтопик:
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
Не случайно сме сложили плъгин да записва автоматично демото, като ние не искаме играча да прави каквото и да е, за да има демо, просто да го предостави т.е. това е в полза на играча и не съм съгласен, че може да сече играта от това, че записва демо.
Админа е длъжен да пази демо само когато постави бан за валл /15.Всеки админ е ДЛЪЖЕН да прави демо, преди да бан някого за валлхак /wallhack/, въпреки AutoDemoRecording-a./, за да има две гледни точки, естествено, че вала се доказва по трудно.
Това, че скуул е атан, няма значение, ако е чист не е важно кой е, всеки който спазва правилата е добре дошъл в сървърите и форума, но без демо няма как да го разберем.
От скуул вече е искано демо и той е наясно, че рано или късно това щеше да се случи и въпреки това е продължил да го спира.
Админа е длъжен да пази демо само когато постави бан за валл /15.Всеки админ е ДЛЪЖЕН да прави демо, преди да бан някого за валлхак /wallhack/, въпреки AutoDemoRecording-a./, за да има две гледни точки, естествено, че вала се доказва по трудно.
Това, че скуул е атан, няма значение, ако е чист не е важно кой е, всеки който спазва правилата е добре дошъл в сървърите и форума, но без демо няма как да го разберем.
От скуул вече е искано демо и той е наясно, че рано или късно това щеше да се случи и въпреки това е продължил да го спира.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Много неясно написани т. 1 и т. 2. Аз лично, не разбрах какво искаш да кажеш.
Но това за демото от админа, трябва да се промени. Админа според мен, винаги трябва да пази демо, независимо за какво налага бан. Тогава ще се избегнат такива теми, като тази на Скил. Той си е спрял демото и не може да се защити, но Дзак също няма демо, с което да подкрепи бана. Е какво правим сега? Вярваме си на честната дума? Не казвам, че не вярвам на Дзак, но като ще правим нещо, нека го правим както трябва, а именно и обвинителят и обвиненият да предоставят доказателства, пък после ще се реши кой крив и кой прав.
Но това за демото от админа, трябва да се промени. Админа според мен, винаги трябва да пази демо, независимо за какво налага бан. Тогава ще се избегнат такива теми, като тази на Скил. Той си е спрял демото и не може да се защити, но Дзак също няма демо, с което да подкрепи бана. Е какво правим сега? Вярваме си на честната дума? Не казвам, че не вярвам на Дзак, но като ще правим нещо, нека го правим както трябва, а именно и обвинителят и обвиненият да предоставят доказателства, пък после ще се реши кой крив и кой прав.
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
MORTAL написа: а именно и обвинителят и обвиненият да предоставят доказателства, пък после ще се реши кой крив и кой прав.
+1
т. 1 винаги е била в сила. Има ли съмнения искаш демо.
т. 2 - не може да има двоен стандарт, едните да имат само права (потребителите), другите да имат само задължения (сървърните администратори).
Ако админа има лаг и реши да спре демото? Или админа е задължен да няма лаг??? Питам хипотетично само
Гласувах с Не и по двете точки, първо защото в анкетата няма негативен вот за всяка по отделно (защо така?) и второ т. 1 си е в сила така или иначе.
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
BeTePuHaP написа:MORTAL написа: а именно и обвинителят и обвиненият да предоставят доказателства, пък после ще се реши кой крив и кой прав.
+1
т. 1 винаги е била в сила. Има ли съмнения искаш демо.
т. 2 - не може да има двоен стандарт, едните да имат само права (потребителите), другите да имат само задължения (сървърните администратори).
Ако админа има лаг и реши да спре демото? Или админа е задължен да няма лаг??? Питам хипотетично само
Гласувах с Не и по двете точки, първо защото в анкетата няма негативен вот за всяка по отделно (защо така?) и второ т. 1 си е в сила така или иначе.
Админа е длъжен , аз когато нямах възможност поради огромен лаг да си върша работата говорих за спиране на правата ми докато не оправих проблема си и ми ги върнаха , това не е оправдание за админ. Играча , който е решил да играе тук е по - важен . Той търси начини за да може да играе , колкото може по - добре , ще го Банат , ще му откажат преглед на темата и си отива . Така следващия и следващия защото админите са длъжни да правят демо само за вал ако е банът . Вижда ли ти се добра тази пътека ?
Накрая да не стане наистина да играем само админи ? Не говоря за последния БАН , говоря като цяло , утре някой смс админ ще бане тоя оня за причини на които не е нужно да записва БАН , а и да не е смс админ отърва се от искането на демо , повечето които банеш дори и грешно търсят си друго място за игра и готово . Да не чакаме някой да се възползва от това , че докато се усетим може да закъснеем . Аз също като мортал пазя демо за всеки БАН по дълъг от един ден , не ми пречи с нищо това щом е за благото на веригата и за изясняване в именно такива ситуации .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Faster, нещо не си ме разбрал ми се струва!
А пък аз не разбрах, липсата на демо прави един бан грешен или демото прави бана правилен???
Никой няма да ти защитава интереса, ако сам нямаш интерес да го защитиш.
A3, не искам да гласувам положително за едната, а да гласувам отрицателно за другата. Има значение!
А пък аз не разбрах, липсата на демо прави един бан грешен или демото прави бана правилен???
Никой няма да ти защитава интереса, ако сам нямаш интерес да го защитиш.
Офтопик:
A3, не искам да гласувам положително за едната, а да гласувам отрицателно за другата. Има значение!
Последна промяна BeTePuHaP на 28 Окт 2018, 16:55, променена общо 1 път
-
BeTePuHaP - Админ
А като нямаш демо, как ще докажеш, че оплакването е основателно? Специално е добавен plug in, за улеснение на потребителите. Да не записва ръчно всеки път. Точно за тези ситуации... Сам решаваш дали да караш с предпазен колан, като го свалиш обаче си носиш последствията, като те хванат. Или пак ще вадим вода през девет дерета, в десето?
пп
Като говориш като правист, да те питам какво става ако отидеш в съда да се жалиш за нещо и не можеш да си докажеш жалбата?
пп
Като говориш като правист, да те питам какво става ако отидеш в съда да се жалиш за нещо и не можеш да си докажеш жалбата?
Последна промяна BeTePuHaP на 28 Окт 2018, 17:10, променена общо 2 пъти
-
BeTePuHaP - Админ
Четеш през ред ми се струва
-
BeTePuHaP - Админ