Dust2, dust, inferno, nuke, tuscan, train - най-играните карти на времето в класика (както и по турнири)
Успех с новия сървър, със сигурност ще го посещавам често.
Класик сървър
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
- skill eu
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: unnamed
Re: Класик сървър
Да има и някоя със заложници, само с С4 не е класик Дъст2 си го има на цял сървър, защо ти е да се повтаря, потретя и т.н.
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
Spinderman написа:Инферно, Ацтек, асалт, дъст и някоя от италиите. Това са мойте предложения.
+ Mansion
-
Masta_Killa - Администратор
- Име в игра: Masta_Killa
BeTePuHaP написа:Да има и някоя със заложници, само с С4 не е класик Дъст2 си го има на цял сървър, защо ти е да се повтаря, потретя и т.н.
Д2 винаги е бил част от класика.
- skill eu
- Потребител
казвам, че има къде да си играеш dust2 на воля, другите карти няма къде да се играят така! Аз лично ще влизам за другите мапове, не за дъст2. Може да се пусне съобщение, че има дъст2 сървър, който иска да ходи да играе там на воля. За мен е безмислено да се дублират мапове по сървърите, когато целта е една и съща, в случая да се заложи С4.
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
BeTePuHaP написа:|( казвам, че има къде да си играеш dust2 на воля, другите карти няма къде да се играят така! Аз лично ще влизам за другите мапове, не за дъст2. Може да се пусне съобщение, че има дъст2 сървър, който иска да ходи да играе там на воля. За мен е безмислено да се дублират мапове по сървърите, когато целта е една и съща, в случая да се заложи С4.
Разбира се
Много внимавайте кои карти ще сложите като за начало.
Това според мен е съвършеното предложение за сега.
Инферно, Ацтек, асалт, дъст и някоя от италиите. (Italy 2)
Може би и мейншън, както казва маста.
Има предложена office , но за сега според мен е излишна. Все едно да сложим Vertigo и да играем 2 на 2 със тихи стъпчици. Nuke, Train и разните му други класики мисля , че трябва да се добавят чак като тръгне сървъра да се пълни с хора. Което е доста съмнително...
Знаете , че има много хубави вариянти на дъст и дъст 2 - може да добавите някоя подобна, но като цяло е добре да се избягва дъст 2 в този сървър.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
BeTePuHaP написа:|( казвам, че има къде да си играеш dust2 на воля, другите карти няма къде да се играят така! Аз лично ще влизам за другите мапове, не за дъст2. Може да се пусне съобщение, че има дъст2 сървър, който иска да ходи да играе там на воля. За мен е безмислено да се дублират мапове по сървърите, когато целта е една и съща, в случая да се заложи С4.
Не съм играл във верига, която има dust2 only и в класика си нямат отново d2, защото ако примерно д2онли е пълен, но на теб ти се играе тази карта и то не с 32 човека, спокойно можеш да влезеш в класика и да играеш там. Относно набора на мапове, да като цяло той е най-важен, до голяма част от него зависи какъв интерес ще има.
- skill eu
- Потребител
Admin, огромно благодаря за решението да се направи Classic сървър.
Въпросът с картите в момента стои на дневен ред.
За класическите карти вече са писали по-горе колегите кои да се сложат, искам само да допълня че желая да присъства задължително и меншън, както и Итали-то да е класическата.
Трябва да сме наясно обаче с дъстовете.
Против съм да има дъст2, дъст2006 (макар че я харесвам) както и всякакви прашни модификации. Единствено нормалния "класически" дъст може да се сложи.
Вариант е, да се вкарва след две карти и дъст2, но незнам дали ще е удачно, все пак си имаме dust2 only.
Това е от мен, но си е лично и пристрастно мнение
Люси направи една анкета за картите, за да се добие по-ясна представа какво иска мнозинството!
Въпросът с картите в момента стои на дневен ред.
За класическите карти вече са писали по-горе колегите кои да се сложат, искам само да допълня че желая да присъства задължително и меншън, както и Итали-то да е класическата.
Трябва да сме наясно обаче с дъстовете.
Против съм да има дъст2, дъст2006 (макар че я харесвам) както и всякакви прашни модификации. Единствено нормалния "класически" дъст може да се сложи.
Вариант е, да се вкарва след две карти и дъст2, но незнам дали ще е удачно, все пак си имаме dust2 only.
Това е от мен, но си е лично и пристрастно мнение
Люси направи една анкета за картите, за да се добие по-ясна представа какво иска мнозинството!
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
Най-добрия вариант е да има по-голям избор от карти, защото тука реално не избира мнозинство, а малцинство от 10 (примерно) админа. Няколко карти отгоре няма да са излишни ако се вкара командата rock the vote #rtv -така играчите ще могат да решават коя карта им се играе (като се вкара и номинацията за карти, разбира се) и кога да я сменят.
- skill eu
- Потребител
Ако искате добавете cs_max хубава карта със заложници.
Може и The_Place също много хубава със заложници.
Може и The_Place също много хубава със заложници.
-
Siska - Форум Модератор
- Име в игра: Siska
Назад към Предложения за сървърите и сайта