Забелязвам, че в последно време има интерес от малко играчи към RATS сървъра, но за съжаление няма админи които да сменят картите, в резултат на което играчите лефтват.
Предлагам на този етап да се оставят няколко малки карти за да не се случва това.
Карти за RATS
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
12 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
-
KoKaL - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: KoKaL
Re: Карти за RATS
Съгласен съм със KoKaL защото като играем във ратс играем едни и същи карти и така хората лефтват например ако картата е rats2_final и като свърши почва rats_final и това е почти същата карта само че на rats2_final е със заложници а другата карта е със c4 и на хората им омръзва.
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
-
CREATiVE - Потребител
- Име в игра: --
Картите които са активни в момента, може да видите тук
Ето всички карти с които разполагаме:
Може да предложите кои да махна или добавя, ако има и нови също съм съгласен.
Ето всички карти с които разполагаме:
Може да предложите кои да махна или добавя, ако има и нови също съм съгласен.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Мислих да публикувам нова тема с предложения за карти, но видях, че има активна такава и затова ще използвам нея.Та идеята ми е да променим малко цикъла с картите в ратс и да добавим някои нови.Явно е имало спад в сървъра, за да оставите точно тези, но напоследък забелязвам, че отново има интерес към сървъра.Ако е възможно да се върнат някои от старите карти би било доста по-приятно, отколкото да играем през 3 карти rats3 или cs_mice_final.
Ето и предложението ми за интересни карти, които би било добре да бъдат върнати и най-малкото да се внесе малко разнообразие, защото в момента е се играят прекалено еднотипни карти:
de_rats4
de_roaches
de_rats_bathroom_2008
de_aventure_rats_csz
de_rats4_final
de_ratz_hallway - много добра карта!
csde_rats_seal
както и любимата ми de_rats_attack
И ако това се случи трябва да бъде премахната поне една от подобните на de_rats_1337 карти.Надявам се да има и други съгласни за тази идея, защото понякога писва да играеш на едни и същи карти.
Ето и предложението ми за интересни карти, които би било добре да бъдат върнати и най-малкото да се внесе малко разнообразие, защото в момента е се играят прекалено еднотипни карти:
de_rats4
de_roaches
de_rats_bathroom_2008
de_aventure_rats_csz
de_rats4_final
de_ratz_hallway - много добра карта!
csde_rats_seal
както и любимата ми de_rats_attack
И ако това се случи трябва да бъде премахната поне една от подобните на de_rats_1337 карти.Надявам се да има и други съгласни за тази идея, защото понякога писва да играеш на едни и същи карти.
- ovcharov
- Потребител
- Име в игра: doc.d-r Dimitar Ovcharov
Предлагам да се премахне awp_rats3
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
-
CREATiVE - Потребител
- Име в игра: --
Защо? Какво мотивира предложението ти? Така от нищото е доста несериозно!
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
BeTePuHaP написа:Защо? Какво мотивира предложението ти? Така от нищото е доста несериозно!
Кое точно ти се струва несериозно? Мисля, че достатъчно ясно съм обяснил защо е необходимо според мен да бъдат добавени още няколко карти.Като поиграеш 3-4 поредни карти в сървъра, чак тогава може би ще ме разбереш.През 3 карти се играе rats3, de_rats_1337(+ разновидностите на този мап) и mice_final.Би могло и е удачно да се добавят някои(не казвам всички от предложените по-горе) карти, за да се постигне по-голямо разнообразие.Достатъчно ясно ли отговорих на върпоса ти?
- ovcharov
- Потребител
В момента несериозно ми се струва, че ме цитираш и отговаряш на въпрос, който не е адресиран към теб!!! Въпроса ми е след пост на GeT RiGhT, не цитирам никой, което предполага, че обръщението ми е към последния пост преди моя. Достатъчно ясно ли отговорих?!
-
BeTePuHaP - Админ
- Име в игра: [nuPuHcko] BeTePuHaP
BeTePuHaP написа:В момента несериозно ми се струва, че ме цитираш и отговаряш на въпрос, който не е адресиран към теб!!! Въпроса ми е след пост на GeT RiGhT, не цитирам никой, което предполага, че обръщението ми е към последния пост преди моя. Достатъчно ясно ли отговорих?!
Въобще не видях поста му.Извинявам се, помислих, че е към мен отправено..
- ovcharov
- Потребител
Тъй като има няколко карти които почти са едни и същи, мисля да се пускат всички карти които ги има до момента. Защото примерно играем rats2_final и като свърши тази карта се пуска rats_final. И тези две карти са почти едни и същи. И аз много искам тези карти които ги има във сървъра да може и те да се играят а не само админите да могат да менят картите които ги има до момента. Не нападам колегите, просто казвам че искам като се изиграе една карта да може да се смени на някоя по различна защото много от хората ми пишат "Смени мапа" "Всеки път едни и същи" и така те излизат защото им става скучно Дори вчера един играч ме обиждаше защото мапа не му харесвал и всеки път били едни и същи ника му е AMG.
Надявам се да сте ме разбрали добре отново повтарям не ви нападам само казвам.
Лек ден!
Надявам се да сте ме разбрали добре отново повтарям не ви нападам само казвам.
Лек ден!
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
-
CREATiVE - Потребител