IA3I написа:Да да - знам го това - мълчи си да не се издаваш че си тъп. Няма как да мълча дори да изглеждам тъпо от мен като вип се очаква да имам мнение за всичко и да го изразявам при всяка възможност.
Говориш за злобата на администраторите а самия ти нападаш със злоба. Последния пример беше късия фитил
Не всички администратори могат да хванат всички хакери! Някои отракани хакери са почти незабележими. Мое мнение което поддържам от години е че има "редовни нередовници" Хора които ук са се научили да се преструват на "чисти играчи" и съответно след години усилия най-накрая получават шанса да си играят с хаковете. Но те са единици - по мое мнение...
Това че си бил баннат е една от стъпките които всички сме извървяли - въпроса е как ще го изиграеш - конкретно ти беше като хала докато не ти го махнат... Не точно добре изиграно И мога да ти кажа че бана ти го няма но съмненията в екипа остават. Аз лично нямам мнение - напоследък нещата стават доста активни тука и не мога да сваря да изразя мнение за всичко! Да ти кажа ако дзак мисли че си с хак... Раздвоен съм.
Колкото до злобата - прав си - понякога има злоба - но до колкото виждам в момента ти си агресора - админите скоро не са злобеели с/у играчи. Всички знаем че това е вредно и за това избягваме да го правим.
И в заключение... дори сигнала да ти е правилен - вместо благодаря ще получиш игрнор само заради тона си. Представяш ли си някой да подходи човешки към теб след като ти казва - ууу вие негодни нищо не разбирате злобни админчета без никакви познания...
Като цяло, силно се надявам да получа игнор от хора като теб, които са слабо компетентни по тема хакери и само пишат излишно за да трупат мнения. В крайна сметка, всеки е свободен да си изразява мнението, но мисля че е време да спреш да спамиш по темата, така или иначе не написа нищо стойностно.