MORTAL написа:kifla s gres написа:Тук ще отговоря на въпроса ти с въпрос вие като искате да пазите играчи мислите ли с това ваше отношение в момента, че ще запазите 3ма играча (мен,skill.eu,XiLENT - 卐)? Давам ви пример само. Помислете и моля ви недейте да ни слагате думи в устата.
Когато играете в един отбор, а другия отбор е видимо по-слаб, админа има право да ви размести. В противен случай си оставате тримата и админа в сървъра, защото на другите не им харесва постоянно да падат. За целта админа има право да направи опит за баланс на силите и да направи разместване. Като не ви харесва - сървъри много. Няма да стои празен сървъра, само защото тримата тенори искали да играят заедно... Когато има баланс в двата отбора, играта е по-интересна и по-приятна за всички. Когато се съберете и мачкате, хората излизат. Е по-добре без трима, от колкото без повече. Влизайки в сървъра Вие потвърждавате, че сте се съгласили с Правилата и ще ги спазвате! Лека вечер.
Не знам колко често влизаш в този сървър, но определено не си наясно как стоят нещата.
Никога не се е случвало докато играем 3мата да празним сървъра, напротив, почти винаги като се съберем вътре има по 16 човека. Отново ставам свидетел на безпочвени мнения, качи ми скрийн или демо където сме 3мата и админа, станах свидетел на детски изкази и празни приказки, но ти започна и да си измисляш разни сценарий, които никога не са се случвали. Наистина се изложихте достатъчно, стегнете си админския състав и оставете хората да си играят играта и да се забавляват, вместо да има лоши чувства, могат да бъдат и позитивни, това зависи само от нас самите.