Дзак, за cl_ обясних, за да е по ясно за какво става въпрос. Не аз повдигнах въпроса, но просто обичам всичко да е ясно и точно. Благодаря ти за обясненията.
Командата cl_bob не е забранена в нито един сървър по света. Не знам как е по състезания и т.н. Все едно да кажем ,че noweaponanimation е забранено. Не е , просто скинове без анимация, което за мен е глупаво, но не и забранено. Също както не са забранени сините и червени модели на играчите. Обяснявам всичко , за да е възможно най-ясно.
Демо от WizzarD ;]
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
37 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
Siska - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Siska
Re: Демо от WizzarD ;]
Най-добре му махнете бана на човека и го наблюдавайте още веднъж като влезе в сървърите.Като не сте сигурни дали има хак или не, му махнете бана, а не да чака 1 седмица, то сигурно му се е отиграло вече дори и да е чист.И поне според мен ако е виновен, ще праща ли демото си на възможно най-главния админ във веригата ... едва ли ще му се занимава с нещо подобно.
-
roundup - Потребител
- Име в игра: roundup
roundup написа:Най-добре му махнете бана на човека и го наблюдавайте още веднъж като влезе в сървърите.Като не сте сигурни дали има хак или не, му махнете бана, а не да чака 1 седмица, то сигурно му се е отиграло вече дори и да е чист.И поне според мен ако е виновен, ще праща ли демото си на възможно най-главния админ във веригата ... едва ли ще му се занимава с нещо подобно.
Мисля, че си прав в първата част на изказването, за втората а именно, че няма да го прати на мен не е точно така, защото и това е ставало.
Аз като играя от лаптопа и wifi се случва да имам 5 пинг а да не мога да се движа, просто с вградените видеокарти се случва, бих каза, че лаптова ми е добър, като цяло.
Махам бана и играча е под наблюдение.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
IA3I написа:el jefe искаше дискусия по въпроса. Защото е нямал време Ние правим дискусия!
Едно стана ясно със сигурност - MG никога не е единодушен.
Такива теми за в бъдеще предлагам да се пускат като анкети за да имаме нещо като краен резултат. В момента имаме разделение и дори ни е трудно да разберем в % как седят нещата.
Ето сега можеш да си обясниш защо имаше екип банове, нещо за което, ти, беше твърдо против.
Иначе може да си отворите едно неделно училище за админи. Първо ги учиш, после им даваш права.
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
Казах аз че по това лагаво демо бан не може да се постави. Наблюдение трябва на играча в реално време.
Офтопик:
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
На 100% подкрепям Стефан. Не може да теглите локуми по една седмица, а играча да стои и да чака да се вземе някакво решение. 90 % от тях, няма да се върнат, даже ще има и негативни коментари за веригата.
Дори и да има противоречия в екип банове, те могат да махнат бана и след това да решават по между си, ако е хак, лесно ще му го върнат.
Дори и да има противоречия в екип банове, те могат да махнат бана и след това да решават по между си, ако е хак, лесно ще му го върнат.
Последна промяна dzak на 21 Дек 2018, 00:53, променена общо 1 път
Причина: Излишен коментар. Ако не си и видял, няма екип банове вече.
Причина: Излишен коментар. Ако не си и видял, няма екип банове вече.
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
Escape написа:На 100% подкрепям Стефан. Не може да теглите локуми по една седмица, а играча да стои и да чака да се вземе някакво решение. 90 % от тях, няма да се върнат, даже ще има и негативни коментари за веригата.
Всъщност не е излишен коментар, темата го доказва, че са прави, но въпросът е кой ще се нагърби с това.
Спрях групата защото имаше такива които дори не влизаха в сайта а споровете бяха доста.
Ще го обмисля и ще пиша.
Темата се изчерпа. Благодаря на всички за коментарите, всеки път казвам, че е трудно да се доказват разни хакове, има толкова много настроики, че ако седне човек да ги прави ще отнеме много време. По точна стрелба не е само със скрипт, длл и т.н.
В спора се ражда истината, стига спора да е с аргументиран и да се спазва добрия тон.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
37 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4