Предложение за промяна/премахване на плъгин в Dust2 Only
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
10 мнения
• Страница 1 от 1
Предложение за промяна/премахване на плъгин в Dust2 Only
Предлагам да се промени, а ако не може да се промени - да се премахне плъгина, който самоубива играчите при обезвредена бомба/взривена бомба. Би трябвало при една от двете ситуации да вади от резултата на загубилите играчи 1 точка, но не го прави, дори прибавя нови 2 точки на загубилите. Всъщност при самото "самоубиване" на играчите вади по 1 точка, но веднага на следващия рунд прибавя 3 точки и в краен резултат губещите са на +2 резултат, което е глупаво.
- totalninety
- Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Re: Предложение за промяна/премахване на плъгин в Dust2 Only
Аз съм против, ако споменатата причина е само точките....всеки път питам играчите, за точките ли играете? И като имаш 10-20-30-40 резултат,какво? Нищо. А плюса на плъгина е, че оставяш противника без оръжие. Аз ако сложат бомбата на Б, а съм на А. Защо да бия път? Стоя си и продължаваме следващият рунд. Оръжието в мен, парите се трупат. А в момента като заложат бомба и всички се втурваме натам. Това е тръпката.
-
SladuR - Админ
- Име в игра: SladuR
SladuR написа:Аз съм против, ако споменатата причина е само точките....всеки път питам играчите, за точките ли играете? И като имаш 10-20-30-40 резултат,какво? Нищо. А плюса на плъгина е, че оставяш противника без оръжие. Аз ако сложат бомбата на Б, а съм на А. Защо да бия път? Стоя си и продължаваме следващият рунд. Оръжието в мен, парите се трупат. А в момента като заложат бомба и всички се втурваме натам. Това е тръпката.
На същото, мнение съм.
Живея си живота, батко.
-
skyrex - Потребител
- Име в игра: SN | Nessie
SladuR написа:Аз съм против, ако споменатата причина е само точките....всеки път питам играчите, за точките ли играете? И като имаш 10-20-30-40 резултат,какво? Нищо. А плюса на плъгина е, че оставяш противника без оръжие. Аз ако сложат бомбата на Б, а съм на А. Защо да бия път? Стоя си и продължаваме следващият рунд. Оръжието в мен, парите се трупат. А в момента като заложат бомба и всички се втурваме натам. Това е тръпката.
Плюса на плъгина е, че оставяш противника без оръжие, а минуса е, че му даваш +2 точки
В сегашния си вид сървъра дава достатъчно бонуси, че дори и да останеш без оръжие ще можеш да си купиш ново.
Има и друга ситуация - защо да ходиш да умираш в безнадеждна ситуация, ако си 1 срещу 4-5 например ?
Да се оправят бъговете пък нека стои.
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
И аз подкрепям мнението на SladuR .. И на мен ми харесва повече с плъгина.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Ако се махне този плъгин,се губи смисъла на играта...че като не умирам,какъв е смисъла да ходя да залагам Ц4 или да го обезвреждам...оставам си в някой ъгъл и си чакам ....
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
NEVIDIM написа:Ако се махне този плъгин,се губи смисъла на играта...че като не умирам,какъв е смисъла да ходя да залагам Ц4 или да го обезвреждам...оставам си в някой ъгъл и си чакам ....
Това се получи на турнира, за да си запази оръжието се скри, този плъгин цели това да се избегне, ще видя дали има друг да тестваме.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Според мен няма нужда от баране . Всеки отбор си има мисия . На терористите е да се стигнат до площадката за залагане на бомбата и да заложат C4 , а на контра терористите да не позволят това или да обезвредят бомбата . Ако се махне всеки може да реши да си чака защото не го интересува дали ще успее или няма да успее да изпълни мисията на отбора . Моята молба е да не се бара добре работещ плъгин .
Лек ден !
Лек ден !
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Admin написа:Това се получи на турнира, за да си запази оръжието се скри, този плъгин цели това да се избегне, ще видя дали има друг да тестваме.
Турнира си е турнир за 10 човека, не за 20+. По тази логика всеки ще може да си стои в базата с цел да си запази оръжието от страх да не умре. При 5в5 няма бонуси, там оръжието се пази не само за себе си. Цялата мисъл при 5в5 е различна. Там няма ст да ходят да търсят терористите в базата на ярда. Говорим за съвсем други неписани правила на игра.
Плугина върши работа, но не в този си вид с въпросните бъгове, описани от monsineur. Ако се намери по-читав, защо да не смени.
Иначе грубите сметки 2 бомби = 4 игри. Снимка за баланс, айде пак обяснения.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Admin написа:NEVIDIM написа:Ако се махне този плъгин,се губи смисъла на играта...че като не умирам,какъв е смисъла да ходя да залагам Ц4 или да го обезвреждам...оставам си в някой ъгъл и си чакам ....
Това се получи на турнира, за да си запази оръжието се скри, този плъгин цели това да се избегне, ще видя дали има друг да тестваме.
В турнирите го има това нещо...и ние като играем 5ци го правим така,че не виждам какъв е проблема
-
NEVIDIM - Потребител
- Име в игра: NEVIDIM
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за CS MegaGaming Dust2 Only