1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming DIESEL
2. На колко години сте. 15,5
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming От няколко години.
4. От колко време играете ЦС. 8години.
5. Предишен опит като Админ. Да,имам и опит като админ,във веригата преди време.
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. Няколко часа на ден.
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. CS MegaGaming Dust2.
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming Искам да съм админ за да помагам за развитието на сървърите и веригата,също така и за залавянето на хакери.
9. Скайп за обратна връзка. marinhso333
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming Няколко човека,не повече.
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. Нямам подадени сигнали за нарушители във форума,само съм докладвал,когато има някой нарушител на админите в сървъра.
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. От София съм,за сега съм ученик.
13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? ДА.
НОВО 14. Добавете линк към ника Ви в http://www.gametracker.com или http://www.gametracker.bg с изиграното време в сървъра за който кандидатствате. https://gametracker.bg/server_info/93.1 ... yer/DIESEL.Нямам много изиграно време,защото наскоро отново започнах да играя цс 1.6 и ще гледам да си го наваксам
Кандидатура за админ-DIESEL
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
27 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
-
DIESEL - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: DIESEL
Re: Кандидатура за админ-DIESEL
Мисля ,че ти трябва повече активност А до колко разпознаваш хаковете не съм наясно така ,че от мен имаш НЕ за сега
-
Energy Style ^ - Потребител
- Име в игра: NRg | Energy Style ^
Не съм те засичала изобщо в сървъра. Нямаш все още и годините. От мен имаш НЕ за момента
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
И от мен НЕ. Не съм те засичал
Когато се събудите, помислете, колко ценна е привилегията да сте жив, да дишате, да се наслаждавате, да обичате и след това превърнете този ден в значим. И не забравяйте да Благодарите за всичко това!
Стив Мараболи
Стив Мараболи
-
Arewe - Админ
- Име в игра: paf
- facebook: dang
- Twitter: bang
- google+: bung
DIESEL срещал ти съм 1път във сървара.Не си редовен Бъди по редовен от мен имаш НЕ.
-
CuHaMu - Потребител
- Име в игра: Mk2 | CuHaMu
Добро утро !
Първо да уточня , че потребителят има не един опит за кандидатстване за админ .
1. /viewtopic.php?f=57&t=7091&p=70390#p70390
2. /viewtopic.php?f=57&t=7532
3./viewtopic.php?f=58&t=9496&p=88139#p88139
( а тук дори Admin му е дал шанс да се докаже , като е оставил кандидатурата висяща )
и тази му се пада вече 4 та , но до сега не е бил одобряван в нито една , което означава , че точно в тази верига админ не е бил никога , поне по историята на този профил .
След толкова неодобрени кандидатури отново бързаш , не успя ли да научиш , че се изисква изиграно време ?
Поиграй забавлявай се , докладвай за хакери , докажи че си способен за тази позиция . Ето дори и някои членове на екипа не те познават . Как очакваш , някой да ти даде ДА ?
Аз съм против , ако наистина искаш тези права се докажи . Имал си достатъчно време да го направиш от 2015г ти е първата кандидатура , последната 2017 като не смятам тази . Лично според мен , ти нямаш желание иначе до сега да си се доказал . Да видим този път как ще постъпиш .
Първо да уточня , че потребителят има не един опит за кандидатстване за админ .
1. /viewtopic.php?f=57&t=7091&p=70390#p70390
2. /viewtopic.php?f=57&t=7532
3./viewtopic.php?f=58&t=9496&p=88139#p88139
( а тук дори Admin му е дал шанс да се докаже , като е оставил кандидатурата висяща )
и тази му се пада вече 4 та , но до сега не е бил одобряван в нито една , което означава , че точно в тази верига админ не е бил никога , поне по историята на този профил .
След толкова неодобрени кандидатури отново бързаш , не успя ли да научиш , че се изисква изиграно време ?
Поиграй забавлявай се , докладвай за хакери , докажи че си способен за тази позиция . Ето дори и някои членове на екипа не те познават . Как очакваш , някой да ти даде ДА ?
Аз съм против , ако наистина искаш тези права се докажи . Имал си достатъчно време да го направиш от 2015г ти е първата кандидатура , последната 2017 като не смятам тази . Лично според мен , ти нямаш желание иначе до сега да си се доказал . Да видим този път как ще постъпиш .
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Бъди по активен аз съм те виждал няколко пъти играй по редовно за да се докажеш че можеш.
За сега имаш ПАС от мен!
Edit: Момчето ме кефи мисля че ще играе редовно Успех DIESEL!
За сега имаш ПАС от мен!
Edit: Момчето ме кефи мисля че ще играе редовно Успех DIESEL!
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
_/﹋\_
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - -
_/﹋\_
-
CREATiVE - Потребител
- Име в игра: --
Faster написа:... но до сега не е бил одобряван в нито една , което означава , че точно в тази верига админ не е бил никога , поне по историята на този профил
Бил е админ малко над два месеца, миналата година -> http://prntscr.com/m05s5j
-
MORTAL - Администратор
- Име в игра: [nuPuHcko] MORTAL или друго...
IA3I написа:MORTAL написа:Faster написа:... но до сега не е бил одобряван в нито една , което означава , че точно в тази верига админ не е бил никога , поне по историята на този профил
Бил е админ малко над два месеца, миналата година -> http://prntscr.com/m05s5j
Ахааа! Начиии "аз не съм те виждал" = "За съжаление този път няма да мога да помогна на екипа"
Та - с помощта на бат MORTAL разбрахме че всъщност молбата е "моля отново да бъда приет в екипа" тъй че 90% от коментарите до сега са излишни. Аз това разбирам под излишен защото понякога се заигравате с тая дума. Форум е все пак.
А някой да знае случайно защо му е бил прекратен тестовия период ?
Тестовият ми период беше прекратен,защото когато бях админ,имах изпити,и матури по чужд език,и нямах време да влизам.
-
DIESEL - Админ
- Име в игра: DIESEL
Обясни сега по-подробно, защо има VAC бан в стийм и какво си правил на "тия руснаци", както ми написа.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
27 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Одобрени кандидатури