RacistPenguin написа:Бива сървъра, но това с броя победи малко трябва да се преработи... на 15 рунда (общо, независимо кой отбор колко е спечелил) се сменят, а трябват 16 за победа на отбор. Та, ако единия отбор е по-силен може да направи до 15 победи преди да се сменят T/CT, и после само с още една победа печелят мача. Дефакто целия мач се играе с едните T, другите CT... и после един-два рунда обратно.
Ако искате победата да е на 16 рунда, трябва смяната да става когато един отбор направи 8 победи... ако има възможност да се направи.SNAIP написа:Победителят с нож не може да избира. Директно е Ct (мисля, че е Ct)
Сигурен ли си? Защото като победим knife round ни излиза анкета да пита "stay/swap", тя нищо ли не прави? Аз мислех, че тя пита дали искаме да останем в текущото положение, или да се разменим...
Нека си остане така на 15 рунда да се сменят, защото така се играе по принцип и на турнири.Каква е тая измислица да се сменяло на 8 рунда? Това не съм го виждал никъде и е безсмислено.Разбирам ти логиката, че ако един отбор е много силен да има някаква равнопоставеност, но защо пък да се отнема приемуществото на по-силния отбор?
п.с. това с бана на играч е много добра опция, защото по-рано един мой съотборник стреляше нарочно по собствения си отбор.