1. Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming - ELiTEN, 7G. ^ ELiTEN
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/ - 19
3. От колко време играете в сървърите CS MegaGaming - почти 7 години
4. От колко време играете ЦС. - 10 години с прекъсване
5. Предишен опит като Админ. - Да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра. - 5,6 часа...зависи
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/ - Dust2only
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Не са един или двама,които крият wall-hack в конзолата
9. Скайп за обратна връзка. - Не ползвам
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming - 10
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ - Най-малко 50
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н. - Благоевград, Канадска борба
13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите? - Да
https://gametracker.bg/server_info/93.1 ... yer/ELiTEN
Кандидатура за админ ELiTEN
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Кандидатура за админ ELiTEN
Последна промяна Elite на 30 Дек 2018, 13:55, променена общо 1 път
- Elite
- Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: ELiTEN
- facebook: L
- Twitter: i
- google+: T
Re: Кандидатура за админ ELiTEN
Здравей , липсва последната точка по която трябва да отговориш в кандидатурата ти
НОВО 14. Добавете линк към ника Ви в http://www.gametracker.com или http://www.gametracker.bg с изиграното време в сървъра за който кандидатствате.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
От мен имаш Да нека ти се даде шанс права се дават лесно но се и вземат лесно успех .
Когато се събудите, помислете, колко ценна е привилегията да сте жив, да дишате, да се наслаждавате, да обичате и след това превърнете този ден в значим. И не забравяйте да Благодарите за всичко това!
Стив Мараболи
Стив Мараболи
-
Arewe - Админ
- Име в игра: paf
- facebook: dang
- Twitter: bang
- google+: bung
Има тема , която още не е завършена , мисля че е рано да се изказва мнение за кандидата !
viewtopic.php?f=103&t=10228
viewtopic.php?f=103&t=10228
G-n Dimitrov
-
Faster - Админ
- Име в игра: G-n Dimitrov
Мисля, че ти е рано за права. Играеш добре, но още не си се доказал пред админите, не знаем разпознаваш ли хаковете и т.н.
Твоята кандидатура също я оставям тук, ще те наблюдаваме и ще решим.
Твоята кандидатура също я оставям тук, ще те наблюдаваме и ще решим.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Само да добавя, че въпросният кандидат админ на времето играeше с хакове даже мога да намеря същото демо с което получи бан лично от мен преди време не мисля че бивш хакер трябва да получи права във сървъра. Кандидатурата ти е
гавра за мен аз лично не съм много редовен във веригата за този момент но съм твърде ПРОТИВ този човек да получи правомощия за админ.
гавра за мен аз лично не съм много редовен във веригата за този момент но съм твърде ПРОТИВ този човек да получи правомощия за админ.
-
Loud - Потребител
- Име в игра: Zhidich
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming - Не са един или двама,които крият wall-hack в конзолата
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/ - Най-малко 50
8. Окей, хората крият вал-хак и др. мисля че си забравил с какви скриптове и хакове играеше.
11. Хакер подава сигнал за хакер, евала !
8. Окей, хората крият вал-хак и др. мисля че си забравил с какви скриптове и хакове играеше.
11. Хакер подава сигнал за хакер, евала !
-
Loud - Потребител
Loud, защо им се връзваш, то е ясно, че права няма да получи. Бяха се покрили по едно време, сега пак започнаха. То не бяха кандидатури за админи, кланове и т.н. то не беше смяна на никове и кражба на такива. То от това село всичко ЦС играе. Имаше и едно друго село, нали си спомняш, пак беше така.
И престанете с този Благоевград, на една туба бензин сте от там.
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
Escape написа:Loud, защо им се връзваш, то е ясно, че права няма да получи. Бяха се покрили по едно време, сега пак започнаха. То не бяха кандидатури за админи, кланове и т.н. то не беше смяна на никове и кражба на такива. То от това село всичко ЦС играе. Имаше и едно друго село, нали си спомняш, пак беше така.
Точно казано.
-
Loud - Потребител
Loud написа:Само да добавя, че въпросният кандидат админ на времето играeше с хакове даже мога да намеря същото демо с което получи бан лично от мен преди време не мисля че бивш хакер трябва да получи права във сървъра. Кандидатурата ти е
В такъв случай имаш Против! и от мен.Лека вечер!
-
DIESEL - Админ
- Име в игра: DIESEL
11 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Неодобрени кандидатури