Бан без адекватна причина.
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
24 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Бан без адекватна причина.
Какво напиване какви тикове от вчера ли играем тази игра ? смятате ли че това е нормално поведение на мерника и ние сме били пияни и ние сме играели цс това не е нормално поведение на мерника и никои не може да ме убеди в противното поставения банн е правилен играта ти не е чиста и се вижда с просто око...
-
headbreaker - Админ
- Предупреждения: 0
- Име в игра: headbreaker
На демото предоставено от играча няма нищо съмнително. Чиста игра.
-
Escape - Админ
- Име в игра: EsCapE / asdasas / Adanos
- facebook: https://www.facebook.com/ADANOS666
headbreaker написа:Какво напиване какви тикове от вчера ли играем тази игра ? смятате ли че това е нормално поведение на мерника и ние сме били пияни и ние сме играели цс това не е нормално поведение на мерника и никои не може да ме убеди в противното поставения банн е правилен играта ти не е чиста и се вижда с просто око...
Не смятам да водя ялови спорове. Версията на играта е изтеглена от вашия сайт. Играя с нея от март миналата година. Успех и приятна игра.
Всички ние сме в калта, но някои от нас гледат към звездите.
-
Frosty - Потребител
- Име в игра: Frosty
headbreaker написа:Какво напиване какви тикове от вчера ли играем тази игра ? смятате ли че това е нормално поведение на мерника и ние сме били пияни и ние сме играели цс това не е нормално поведение на мерника и никои не може да ме убеди в противното поставения банн е правилен играта ти не е чиста и се вижда с просто око...
Ами, да ти кажа честно, и на мен ми се е случвало. Даже и без да съм пил, понякога ми трепва ръката и много прилича на aim. В такива ситуации се надявам никой да не ме е гледал, че като нищо може някой да ми лепне бан като го види... И аз да бях админ, и аз бих се усъмнил като видя нещо такова.
-
RacistPenguin - Gold V.I.P.
- Име в игра: Human is dead. Mismatch.
https://dox.abv.bg/download?id=3db50c10a0 не мисля че трепва нарочно тия движения са си направо за цфг когато ти поисках демо да качиш защо не го качи или на отрепан се правиш
-
kamikadze - Админ
- Име в игра: NRg | kamikadze
По демото на играча виждам само чиста игра!
Последна промяна KoKaL на 21 Яну 2019, 22:47, променена общо 12 пъти
-
KoKaL - Потребител
- Име в игра: KoKaL
И можеше тук някой замесен в гледането на играча да поясни, че е гледан основно не в предоставеното демо от
момента на бана, а преди това! Демото на камикадзе е друго. Започна, но нямах време да го гледам защото е много дълго и нямам опция за превъртане. По-късно, когато ми се освободи другия компютър ще го прегледам и ще пиша. Не се прави така!
момента на бана, а преди това! Демото на камикадзе е друго. Започна, но нямах време да го гледам защото е много дълго и нямам опция за превъртане. По-късно, когато ми се освободи другия компютър ще го прегледам и ще пиша. Не се прави така!
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
SNAIP написа:И можеше тук някой замесен в гледането на играча да поясни, че е гледан основно не в предоставеното демо от
Така..., на демото преди бана (това на kamikadze) стоите и го гледате не знам си колко админа, и видяното не ви беше достатъчно да му поставите бан! Тук на следващото демо предоставено от играча (от момента на бана) вече сте смели, защото връзвате предното с това. А искате ние да сме на вашето мнение, базирано на демото на играча... А иначе си правите високопарни изказвания (някои), и си трайкате за другото демо! Не се правят нещата така! Не е колегиално просто! Даваш доказателствата, които си видял и се обсъждат в темата.
Е, не може от един единствен момент на това демо от бана да се направи заключение, че е с айм! Още повече, че вече е предупреден, искате му демо от предната карта и т.н.
Добре е баннат! Но, само толкова!
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
Аз от демото на играча не забелязвам хак. Не разбрах само защо играеш от "цс-а от сайта". Ти нали имаше steam acc?
- totalninety
- Админ
- Име в игра: Monsieur Mangetout
Ами, аз затова няма и да се изкажа. Има демо на камито, което му казах да качи. Не съм го видял и не ми го и пратил.
Свобода. Така стават нещата.
Свобода. Така стават нещата.
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
24 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3