1.Ник с който играете в сървърите CS MegaGaming- SK.copculerKralI,copculerKralI,CHaunepucT
2. На колко години сте. /Кандидата не трябва да е под 16 години/-19
3. От колко време играете в сървърmите CS MegaGaming-3години почти 4.
4. От колко време играете ЦС.-7 години.
5. Предишен опит като Админ.-Да
6. Колко време ще прекарвате в сървъра.-4 часа
7. В кой сървър CS MegaGaming искате да сте Админ. /Може само в един сървър/-CsMegaGaming RATS
8. Защо искате да сте Админ в сървърите CS MegaGaming- Защото сървъра и веригата са хубави ,а аз прекарвам доста време във сървъра и виждам доста хора със хакове и псуващи.
9. Скайп за обратна връзка.- CHaunepucT
10. Колко /според вас/ играча може да поканите да играят в сървърите на CS MegaGaming-Вече съм поканил няколко човека.
11. Колко сигнала сте подали в сайта/форума или на някой админ за хакер, поради липса на админ. /ориентировъчно/-3 сигнала.
12. Разкажете с две думи нещо за вас, от къде сте, с какво се занимавате и т.н.- От Благовград съм за сега не се занимавам със нищо само разцъквам Cs 1.6
13. Запознати ли сте с Правилата на форума и Права и задължение на админите?-Да естествено.
НОВО 14. Добавете линк към ника Ви в http://www.gametracker.com или http://www.gametracker.bg с изиграното време в сървъра за който кандидатствате.- https://gametracker.bg/server_info/185. ... culerKralI
https://gametracker.bg/server_info/185. ... culerKralI
Кандидатура за админ SK.copculerKralI
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
Кандидатура за админ SK.copculerKralI
Много мразя хората които , винаги говорят зад гърба ми !!
-
GreenWood - Потребител
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Imp*FiREiNNER
Re: Кандидатура за админ SK.copculerKralI
Имаш много-малко време,прекарано в сървъра.Имам добро впечатление от теб,но за момента ще ти дам ПАС!.Поиграй още малко,докладвай за хакери,и тогава ще преценим,дали ставаш за админ или не.
-
DIESEL - Админ
- Име в игра: DIESEL
Би ли обяснил това на снимката?
-
dzak - Форум Модератор
- Име в игра: dzak
Ти си човека с най много откраднати никове, дори sss не е твой, познавам играча. Имаш кандидатура с друг ник от преди една седмица за д2, сега си мислиш, че като си смени ника и си по редовен в ратс и хоп админ... еми не, на другата ти казах, че ще ти дам права ако има нужда админа, но с тази кандидатура си затвори вратите и за двата сървъра.
А и с това където караш админи да те подкрепят, както на предишната, така и на тази, съвсем нямаш шанс
Снайп му ги е дал, не знаех преди да го видя и аз, но права тук във форума няма да има, като няма удобрена кандидатура. Снайп ще прецени дали да ги остави правата или да ги спре.
А и с това където караш админи да те подкрепят, както на предишната, така и на тази, съвсем нямаш шанс
dzak написа:Би ли обяснил това на снимката?
Снайп му ги е дал, не знаех преди да го видя и аз, но права тук във форума няма да има, като няма удобрена кандидатура. Снайп ще прецени дали да ги остави правата или да ги спре.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Admin написа:Ти си човека с най много откраднати никове, дори sss не е твой, познавам играча. Имаш кандидатура с друг ник от преди една седмица за д2, сега си мислиш, че като си смени ника и си по редовен в ратс и хоп админ... еми не, на другата ти казах, че ще ти дам права ако има нужда админа, но с тази кандидатура си затвори вратите и за двата сървъра.
А и с това където караш админи да те подкрепят, както на предишната, така и на тази, съвсем нямаш шансdzak написа:Би ли обяснил това на снимката?
Бях в чужбина. Махнах му правата в ггтп.
-
SNAIP - Администратор
- Име в игра: SNAIP
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Неодобрени кандидатури