от KoKaL » 07 Мар 2019, 20:10
Седмака правилно го е написал: важно е отношението към другите, независимо те какво ти пишат.
Често са ме обиждали и псували играчи, без да знаят факта че съм админ , но аз подминавам обидата без да наложа гаг, и играча си млъква. "Убий го с мълчание" - това правило има въздействие върху 90% от обиждащите. Тогава отсрещния разбира че си има работа с някой който не е от неговото "профанско" ниво и млъква, дали засрамен или му става тъпо - няма значение, но е факт че млъква.
Що се отнася до вчера, то ти 2JZ можеше да ми сигнализираш, и аз да наложа на играча "putken" съответния gag. Просто е!
Понякога пропускам подробности от чата покрай всички системни простотии, но ника си го виждам веднага.
Сигнализирай!
В предният си пост реагирах първосигнално с твърдо НЕ, в предвид факта че ти бе неспасяем случай преди време - нещо като Antonio Montana.
За тези 10 години откакто те познавам като играч, си личи че си пораснал, като си загърбил дебилското си отношение от преди време, и вървиш в правилна посока. Дано! Сериозен играч си , и почти ме убеди да ти дадем права на "тест админ", но трябва да знаеш че е задължително да спазиш обещанието си по-доло, защото права се дават и вземат.
Успех.