Предлагам да се организираме и да направим веригата по ефективна от гледна точка на активност.
1.Играта е стратегическа и отборна. Затова смятам, че е добре да има повече активни кланове, които да играят помежду си. Ако можете създайте или се присъединете към клан. Защо? :
- Разликата между масака и 5-ци е нагласата. Когато играеш 5-ци си по концентриран съответно и мотивиран.
- Всеки има различна възможност и време за игра, но ако знаеш, че в определен час ще може да играеш, ще имаш по-голямо желание и ще се съобразиш.
- Така ще може да популяризираме сървъра 185.148.145.232:27026 CS MegaGaming Classic Auto-Mix , а с него и веригата. Даже, когато не се съберат достатъчно хора, ще може да се играе в Classic-a.
- Игрите във всички сървърите ще станат по координирани(отборни).
2. Предлагам да има по 2-3 турнира на година. Да раздвижим схемата за турнири. Какво по забавно от това?
- Великденски турнир- тази година Великден се пада да е на 28 април, може да го направим през следващата седмица, защото ще се съедини с Гергьовден, а и за по рано вече е късно.
- Към края на лятото, когато повечето се връщат от почивки. Да открием сезона на застояването пред компютрите :D
- Коледен турнир. Както миналата година.
3. Защо създадох клана ми.
- Искам да го напълня с участници(20+ въпреки че за сега сме почти 4 :D), така клана ще бъде в готовност почти всеки път за 5-ци или ако е нужно да се запълни дупка в някой друг отбор. Сайта не е добър от гледна точка на бърза реакция, затова създадох група в discord и steam на клана.
- Ако имате желание, заповядайте: /viewtopic.php?f=90&t=10386#p96981 , няма ограничение във възрастта, всеки който е готов да спази правилата е добре дошъл да се забавлява и ако иска да се докаже по някакъв начин.
- Всички сме свидетели на многото кланове, които се създаваха/т. Ако съберем тези хора, може да се получи, струва си да се пробва, ако не- нищо не се губим.
Предложения и размисли върху отборната игра
Модератори: Форум Модератори, Екип Банове
5 мнения
• Страница 1 от 1
-
Eagle - Форум Модератор
- Предупреждения: 0
- Име в игра: Eagle
-
DIESEL - Админ
- Име в игра: DIESEL
Re: Предложения и размисли върху отборната игра
И на мен ми харесва предложението да има повече турнири. Ние с клана в който съм играем редовно 5ци и със сигурност бих ги навила да играем в турнирите. Кофти е подготовката, че отнема доста време и не се знае дали ще има човек, който ще има това време да се занимава с организацията.
Бъди с човека, който оценява какво има до себе си, когато има теб !
-
HeBuHHa - Потребител
- Име в игра: HeBuHHa
Eagle написа:Предлагам да се организираме и да направим веригата по ефективна от гледна точка на активност.
1.Играта е стратегическа и отборна. Затова смятам, че е добре да има повече активни кланове, които да играят помежду си. Ако можете създайте или се присъединете към клан. Защо? :
- Разликата между масака и 5-ци е нагласата. Когато играеш 5-ци си по концентриран съответно и мотивиран.
- Всеки има различна възможност и време за игра, но ако знаеш, че в определен час ще може да играеш, ще имаш по-голямо желание и ще се съобразиш.
- Така ще може да популяризираме сървъра 185.148.145.232:27026 CS MegaGaming Classic Auto-Mix , а с него и веригата. Даже, когато не се съберат достатъчно хора, ще може да се играе в Classic-a.
- Игрите във всички сървърите ще станат по координирани(отборни).
2. Предлагам да има по 2-3 турнира на година. Да раздвижим схемата за турнири. Какво по забавно от това?
- Великденски турнир- тази година Великден се пада да е на 28 април, може да го направим през следващата седмица, защото ще се съедини с Гергьовден, а и за по рано вече е късно.
- Към края на лятото, когато повечето се връщат от почивки. Да открием сезона на застояването пред компютрите
- Коледен турнир. Както миналата година.
3. Защо създадох клана ми.
- Искам да го напълня с участници(20+ въпреки че за сега сме почти 4 ), така клана ще бъде в готовност почти всеки път за 5-ци или ако е нужно да се запълни дупка в някой друг отбор. Сайта не е добър от гледна точка на бърза реакция, затова създадох група в discord и steam на клана.
- Ако имате желание, заповядайте: /viewtopic.php?f=90&t=10386#p96981 , няма ограничение във възрастта, всеки който е готов да спази правилата е добре дошъл да се забавлява и ако иска да се докаже по някакъв начин.
- Всички сме свидетели на многото кланове, които се създаваха/т. Ако съберем тези хора, може да се получи, струва си да се пробва, ако не- нищо не се губим.
Добра тема в интерес на сървърите, благодаря.
Присъединяването към клан е нож с две остриета, например
което ще рече, че подготовката не може да е в масак а и от там слабото посещение на сървърите, знам, че ти не мислиш така, защото самата идея за клана ти е друга, не да печелиш турнири.HeBuHHa написа: И на мен ми харесва предложението да има повече турнири. Ние с клана в който съм играем редовно 5ци и със сигурност бих ги навила да играем в турнирите. Кофти е подготовката, че отнема доста време и не се знае дали ще има човек, който ще има това време да се занимава с организацията.
Организирането на турнир е сложно и изисква много свободно време, коледния 2018 който беше малък ми отне доста време а аз нямам много свободно, но ако някой иска да е организатор, ще получи пълната ми подкрепа. Съдиите също са проблем, по същата причина.
Ще направя тема, конкурс за организатор на турнири.
-
Admin - Администратор
- Име в игра: demon
Самата идея за турнира, носи посещаемост. Рекламира се не само турнира, но и самата верига, която го създава. Това са моите наблюдения от миналата година. Имаше непознати за мен кланове и играчи, също активността на самия сайт се вдигна.
Не всеки има сървър, в който да играе само неговия клан и да правят някакви тренировки, затова оставаща им алтернатива е масак, който има подобни настройки т.е Classic сървъра.
Не всеки има сървър, в който да играе само неговия клан и да правят някакви тренировки, затова оставаща им алтернатива е масак, който има подобни настройки т.е Classic сървъра.
-
Eagle - Форум Модератор
- Име в игра: Eagle
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Предложения за сървърите и сайта